ζωδια Οκτωβριος μηνιαιες προβλεψεις Κριος

miniaies-erwtikes-zwdio-krios

Την 1η του Οκτώβρη 2015 θα βλέπετε τους γύρω σας να προσπαθούν να φέρουν εις πέρας όλα τους τα ζητήματα και να τρέχουν σαν τρελοί, όμως εσείς δεν βιάζεστε , σχεδόν καθόλου μάλιστα.

 

 

Μήπως γνωρίζετε κάτι που οι υπόλοιποι αγνοούν;

 

Δεν θα μου έκανε εντύπωση εάν όντως αυτό συμβαίνει. Γύρω στις 5 με 6 τού μήνα το μυαλό σας τριγυρνάει στα αγαπημένα σας πρόσωπα, και ίσως μάλιστα αφήσετε και κάθε άλλη σας υποχρέωση μόνο και μόνο για να βρεθείτε δίπλα στα πρόσωπα αυτά ιδίως αν εμφανισθεί και κάποια -όποια ανάγκη.

zodia-taro-45

Σίγουρα πάντως στις 12 και 13 του μήνα που θα έχετε να κάνετε με τα επαγγελματικά σας, έχετε το πάνω χέρι και τεραστιο πλεονέκτημα έναντι στον όποιο ανταγωνιστή σας , άρα δεν υπάρχει και τίποτα που να σας φοβίζει.

Εάν μάλιστα αναμένατε όλο αυτό το διάστημα την κατάλληλη στιγμή για να κινηθείτε επαγγελματικά, αυτή ακριβώς και είναι. 17 και 18 του μήνα θα διαπιστώσετε πως νέα έθιμα και ήθη έχουν αρχίσει να διεισδύουν στην ζωή σας , τα οποία μάλιστα σιγά σιγά όχι μόνο συνηθίζετε αλλά και ενστερνίζεστε.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

Σίγουρα θα δυσκολευτείτε αρχικά αλλά μετά από λίγο καιρό θα είναι απλά μέρος της καθημερινότητας σας. Προσοχή δώστε κατά τις 19-20 και 21 του μήνα, και έχετε τα μάτια σας 14 και τα αυτιά σας συντονισμένα, καθώς το πιθανότερο είναι να αρχίσουν να κυκλοφορούν τριγύρω κουτσομπολιά που σας αφορούν, μιας και οι άνθρωποι έχουν την τάση να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα όταν βλέπουν κάτι νέο να γίνεται μέρος της πραγματικότητας σας και ας μην είναι γνώστες όλη της ιστορίας του γιατί έγινε και πως αυτό.

Μέσα σας έχετε μεγάλη δύναμη και αποφασιστικότητα και δεν φοβάστε να πολεμήσετε για ότι πιστεύετε και ότι θέλετε , ακόμα και να προστατέψετε , επομένως κατά τις 26 και 27 του μήνα , καλύτερα οι αρνητές σας και οι ανταγωνιστές σας να προσέχουν πως ακριβώς σας πολεμούν ή σας προκαλούν μιας και πραγματικά τίποτα δεν θα μπορέσει να σας σταματήσει άπαξ και νιώσετε ότι σας αδικούν ή ότι ασεβούν ως προς το πρόσωπο σας ή προς τους αγαπημένους σας.

zwdia-agnh