ζωδια Οκτωβριος μηνιαιες προβλεψεις Λεων

zwdio-lewn-ermis

Μα γιατί από την 1η κιόλας του Οκτώβρη είστε τόσο ισχυρογνώμων και υποστηρίζετε με όλο σας το είναι ότι ο δικός σας τρόπος είναι ο μοναδικός σωστός τρόπος που υπάρχει για την αντιμετώπιση ενός ζητήματος;

Εμπιστευτείτε με και θα βγείτε περισσότερο σωστός εάν τελικά αφήσετε τα ενδεχόμενα όλα ανοιχτά και δεχθείτε και τις απόψεις των υπολοίπων επάνω στο θέμα αυτό.

 

Τα άτομα τριγύρω σας 5 με 6 του μήνα θα κάνουν το λάθος να θεωρήσουν ότι είστε έτοιμοι να λογοδοτήσετε για την ισχυρογνωμοσύνη σας ή ότι έχετε βγει τελικά λάθος σε ότι υποστηρίζετε , έλα όμως που δεν έχετε πει ακόμα την τελευταία σας κουβέντα σχετικά με το ζήτημα. Και όντως θα τους αφήσετε όλους με το στόμα ανοιχτό όχι μόνο επειδή θα βγει ότι είχατε δίκιο αλλά επειδή θα έχετε καταφέρει να τελειώσετε και το όποιο κομμάτι εργασίας σας αντιστοιχεί στην ώρα του, κάτι που δεν φαινόταν ότι θα το καταφέρνατε τελικά.

zodia-taro-45

Τώρα που έχετε αποδείξει ότι είστε άξιος αντίπαλος , να ξέρετε ότι κερδίσατε και τις καρδιές και το σεβασμό του πλήθους ολοκληρωτικά. Κατά τα μέσα του μηνός 15-17 θα είστε τρομερά διορατικός, και η διόραση σας μάλιστα θα σας οδηγήσει σε τρομερής αξίας πνευματικής και συμπαντικής αλλά και φυσικής μονοπάτια.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-zvdia-yy

 

Μη τολμήσετε για παράδειγμα να στρίψετε αριστερά εάν ολόκληρο το σώμα σας αλλά και η ψυχή σας σας λέει να στρίψετε δεξιά; ακούστε το πεπρωμένο σας. .. Ο ρομαντισμός θα κάνει την εμφάνιση του στη ζωή σας στις 17 και 18 του Οκτώβρη και είτε είστε αδέσμευτος είτε δεσμευμένος θα βρεθείτε μπλεγμένος σε μία κατάσταση περίεργη όπου το αίσθημα της εχεμύθειας και των μυστικών θα επικρατήσει.Προς τα τέλη του μήνα εκεί 24 και 25 θα ασχοληθείτε λίγο με τα οικονομικά σας. Θα σας απασχολήσουν τα χρήματα και οι όποιες σπατάλες και εάν βέβαια καταφέρετε να βάλετε φρένο σε όποια ανάξια σπάταλη χρηματική σίγουρα ο λογαριασμός της τράπεζας σας θα σας ήταν υπόχρεος .

Το να εξοικονομήστε χρήματα για κάποια δύσκολη εποχή δεν είναι κουτό είναι έξυπνο εκ μέρους σας και δεν θα το μετανιώσετε έτσι και το πράξετε αυτό τον μήνα . Τέλη του μήνα 28 με 29 θα νιώσετε μία έντονη λαιμαργία που όμως δεν θα είναι μία στομαχική για παράδειγμα λειτουργία ούτε κάτι που φεύγει τόσο απλά όσο με το να φάτε πχ. Οπότε μιας και αυτό πηγάζει από τον εσώτερο πνευματικό σας κόσμο και είναι παράπονο του εσωτερικού σας εαυτού, βρείτε διέξοδο με το να περάσετε λίγες μέρες μόνοι μαζί΄με την παρέα του έμπιστου φίλου σας που σας κατανοεί απόλυτα σε αυτά τα ψυχοσωματικά αλλά και πνευματικής φύσεως βιώματα.

 

Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zodia-zvdia-75