ζωδια Οκτωβριος μηνιαιες προβλεψεις Τοξοτης

Γιατί η ζωή σας μοιάζει να είναι στάσιμη με το που αρχίζει ο μήνας Οκτώβρης;

Δεν είναι δα ότι βαριέστε ή ότι δεν έχετε πολλά ενδιαφέροντα αγαπητοί μου τοξότες οπότε κάντε μου τη χάρη και απλά βγείτε εκεί έξω και αρχίστε τη δράση.

 

Γύρω στις 7 με 8 του μήνα θα γνωρίσετε κάποιον ο οποίος θα σας εμπνέει πέρα του δέοντος και όλα θα είναι καλά αρκεί να μην ξεπεράσει τα όρια και νιώσετε ότι θα σας τοποθετήσει σαν βασίλισσα σε κάποιο βάθρο.

zodia-taro-45

Όσο όμορφο και αν είναι να σας φέρονται με τρυφερότητα όταν αυτό ξεπερνάει τα όρια γίνεται κουραστικό ιδίως για εσάς αφού δεν ταιριάζει στο είναι σας.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

 

Αξίζετε όλο τον σεβασμό βεβαίως για ότι προσφέρετε ή έχετε καταφέρει και είναι δίκαιο και σωστό όταν τελικά το λαμβάνετε από τους γύρω σας αυτόν τον πρέποντα σεβασμό κάτι που θα γίνει λίγο μετά τα μέσα του μήνα 17 με 18 του Οκτώβρη πιο συγκεκριμένα.

Το μυαλό σας κατά τις 24 με 25 του μήνα θα ταξιδεύει αλλού και έτσι δεν θα μπορείτε ούτε καν να συγκρατήσετε τη λίστα με τα απαραίτητα για το σπίτι ψώνια που πρέπει να κάνετε, μην στεναχωριέστε για αυτό υπάρχουν τα σημειωματάρια σημειώστε τα πάντα και γλιτώστε τον κόπο του να στεναχωρηθείτε έπειτα.

Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zwdia

Θα σας βοηθήσει στην περίσταση αυτή και η ύπαρξη κάποιου δικού σας ατόμου που μπορεί να σας βοηθά κατά τη διάρκεια των ημερών που θα είστε αποσυντονισμένοι εντελώς.

Στα τέλη του μήνα 30 με 31 θα κάνετε μια καλή γνωριμία αλλά μέσα σας θα έχετε το φόβο μήπως τελικά είναι γεμάτοι φρου φρού και αρώματα; Μην ανησυχείτε έχετε την ικανότητα να καταλαβαίνεται τι τελικά είναι ο άλλος από τα λεγόμενα του . οπότε δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα λόγια του κάθε φορά που τον συναντάτε ή που μιλάτε μαζί του.

zwdia