ζωδια Οκτωβριος μηνιαιες προβλεψεις Δίδυμοι

miniaies-erwtikes-zwdio-didymoi

Με το που αρχίζει ο Οκτώβρης την πρώτη κιόλας του μηνός δύνασθε να δώσετε το 100% της συγκέντρωσης , γιατί λοιπόν να αφήσετε ένα δυο μικροπράγματα να σας χαλάσουν τα δεδομένα;

Όσο περισσότερο δοσμένοι είστε στους στόχους σας , τόσα περισσότερα πράγματα τελικά καταφέρνετε. 2 και 3 του μήνα είναι οι πιο κατάλληλες ημέρες για να ξεκινήσετε κάποιο νέα εγχείρημα ιδίως αν θελήσετε να είστε εσείς εξ’ ολοκλήρου ο ηθικός αυτουργός.

 

Και αυτό διότι έπειτα από αυτή σας την αρχή δεν υπάρχει οριο στο τι τελικά μπορείτε να καταφέρετε , να φέρετε εις πέρας και να δημιουργήσετε από εδώ και πέρα τελικώς.

zodia-taro-45

Δεν έχετε ανάγκη πια να περιμένετε τους άλλους για το πότε θα σας δώσουν την σημασία που σας αρμόζει ώστε να γίνει η έναρξη σε κάποια εργασία. Το έχετε. Οπότε τολμήστε και κάντε μόνοι σας την αρχή.

9 , 10 και 11 του μήνα θα συναντήσετε αρκετούς καλοθελητές και δουλευταράδες που θα θέλουν να πάρουν ενεργό μέρος σε όλες τις εργασίες που ξεκινήσατε και να δουλέψουν περισσότερο σε όλα τα πρότζεκτ. Μη ξεχνάτε ότι αυτός που τελικά έχει το κοντρόλ είστε εσείς και μόνο, άρα εσείς θα αποφασίσετε σε ποιον και αν ακόμα θελήσετε να μοιραστείτε τις όποιες πληροφορίες μπορεί να ζητήσουν να έχουν πρόσβαση και φυσικά αν θα τους επιτρέψετε τη πρόσβαση ακόμα και σε ένα κομμάτι του έργου σας.

zwdia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Αν αυτό το μήνα αισθανθείτε κάποιο αρνητικό προαίσθημα ακούστε τη διαίσθηση σας. Αυτός ο άγνωστος κίνδυνος θα σας παρουσιαστεί 22 με 23 του μήνα, όμως αν ακολουθήσετε το ένστικτο σας θα βρείτε μια κάποια άκρη, τίποτα από ότι έχετε βιώσει ως σήμερα δεν θα σας έχει προετοιμάσει για την αλήθεια με την οποία θα έρθετε αντιμέτωποι τελικά.

Βέβαια οι απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις δεν είναι ανάγκη να είναι πάντα απότομες και στεγνές. Είναι η κατάλληλη εποχή τώρα να φέρετε στο μυαλό σας τα όνειρα σας , τις ελπίδες και τους σκοπούς σας , ποια είναι αυτά;

zwdia-3-zodia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Τα όνειρα σας έχουν μεγάλα ποσοστά να υλοποιηθούν στις 26 με 27 του μήνα, όμως μη ξεχνάτε ότι με κάθε κέρδος συνυπάρχει και μια θυσία. Τι είστε διατεθειμένοι να αφήσετε ή να ανταλλάξετε ώστε να υλοποιηθεί κάποιο όνειρο σας;

Να είστε από τώρα προετοιμασμένοι για αυτή την πραγματικότητα. Ο μήνας του Οκτώβρη τελικά τελειώνει με νέες γνωριμίες κατά τις 30 και 31 του μήνα, όπου κάποιες ήρθαν για να μείνουν δια παντός ενώ άλλες απλά θα διαρκέσουν ίσως και μόνο κατά τη διάρκεια των δυο αυτών ημερών.

zwdia-agnh