ζωδια Οκτωβριος μηνιαιες προβλεψεις Παρθενος

miniaies-zwdio-parthenos

Το να ξεκινήσετε την πρώτη Οκτωβρίου με το να λειτουργείτε έχοντας απαρνηθεί εντελώς τον παλιό σας εαυτό και ενστερνιστεί εντελώς τον καινούριο δεν είναι δα και εύκολο.

Πάλι καλά που είστε τόσο χαρισματικοί και ευέλικτοι που τα καταφέρνετε τελικά. Μπράβο σας. Αυτή η ανάπτυξη σας , είναι κάτι καλό για εσάς στην τελική.

 

5 και 6 του μηνός οι φίλοι σας πρόκειται να παραστούν δίπλα σας σε κάποιο γεγονός που κανονικά θα έπρεπε να είχατε δίπλα τα άτομα της οικογενείας σας , τα οποία όμως για κάποιο λόγο δεν θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν της υποχρεώσεως με αποτέλεσμα να τους αντικαταστήσουν τα φιλαράκια σας.

zodia-taro-45

Φροντίστε φυσικά να δείξετε την απεριόριστη εκτίμηση στους φίλους σας για αυτό που θα πράξουν για εσάς εκείνη την ημέρα. Για παράδειγμα οι κάρτες δώρων ή κάποιο χειρόγραφο ευχαριστήριο σημείωμα είναι ότι αρμόζει ακριβώς στην περίσταση . Στα μέσα του μήνα 14 με 15 , θα κάνετε τα πάντα για να φτάσετε στο τέλος ενός μυστηρίου που παρουσιάζεται στη ζωή σας άξαφνα.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Μόνο , που το καλό που σας θέλω είναι να μην φτάσετε ένα βήμα πριν, όπως και να το κάνετε για να μάθετε ακριβώς τι συμβαίνει πρέπει να περάσετε τη γραμμή των ορίων σας. Και ξέρετε εσείς για μια γραμμή ορίων γράφω εγώ. Οπότε μη μου σταματήσετε ένα βήμα πριν, χάνοντας μια και καλή την ευκαιρία να μάθετε αυτό που είναι κρυμμένο από εσάς εδώ και τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

zwdia

Γύρω στις 19-20 και 21 του μήνα το μυαλό σας θα ταξιδεύει συνεχώς σε μία νέα γνωριμία και πιθανώς σχέση ερωτική. Αν όμως αυτή η σχέση φαίνεται και εικονίζεται σαν να είναι πολύ τέλεια για να είναι όντως πραγματική τότε ίσως τελικά αυτή η αλήθεια να ισχύει. Ότι στα αλήθεια αξίζει απαιτεί και κάποια θυσία η κόπο . αυτό στέκει στην πραγματικότητα.

Προς τα τέλη του μήνα 26 με 27 κάτι θα απασχολήσει τους συναδέλφους σας, την οικογένεια σας, τους φίλους σας ή τον σύντροφο σας και θα είναι τρομερά δύσκολο να μην επηρεάσει ψυχολογικά και εσάς. Και ναι ίσως χρειαστεί τελικά να φανείτε πιο δυνατοί από όλους τους άλλους για να το ξετινάξετε από επάνω σας το συναίσθημα αυτό που θα νιώσετε μέχρι τα εσώτερα σας.

 

Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zodia-zvdia-yy