ζωδια Οκτωβριος μηνιαιες προβλεψεις Ταυρος

miniaies-erwtikes-zwdio-tayros

Νιώθετε ότι στις πέντε με έξι του μήνα έχετε κάτι περισσότερο από ότι έχετε ήδη εκφράσει να πείτε;

Τότε μην σταματάτε, ανοίξτε το στόμα σας και εκφράστε πλήρως τον εαυτό σας. Δώστε του επιτέλους την φωνή που του αξίζει , και φροντίστε αυτή τη φορά να εισακουστεί από τους πάντες.

 

9-10 και 11 του μήνα θα έρθετε σε επαφή με πολλούς και διαφορετικούς ενδιαφέροντες όμως τύπους ανθρώπων, και ίσως ανάμεσα σε αυτούς βρείτε και το ρομάντζο σας, εάν δεν είστε βέβαια ήδη δεσμευμένοι. Σε αυτό το σημείο οφείλω να σας τονίσω ότι μπορεί οι εξ’ αποστάσεως σχέσεις να μην είναι ιδανικές αλλά τουλάχιστον υπάρχουν κάποιοι που αξίζει να προσπαθήσεις.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia-3-zodia

Γύρω στις 17 και 18 του μήνα θα αρχίσετε να εκλογικεύετε και να αναλύετε τα ζητήματα λίγο περισσότερο από ότι συνήθως- ίσως επειδή εσωτερικά κάτι σας σπρώχνει να πράξετε κατά αυτό τον τρόπο. Δυστυχώς όμως δεν θα βρείτε τα άτομα γύρω σας και τόσο υποστηρικτικά στην υπέρ ανάλυση των ζητημάτων αυτή όπως πιστεύατε ότι θα ήταν τουλάχιστον μέσα σας.

Το ζητούμενο είναι όσο εσείς είστε εντάξει όμως ως προς τους άλλους και μπορείτε δίχως ντροπή να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη δεν υπάρχει και καμία ανησυχία αφού τελικά, ακόμα και εάν δεν σας κατανοούν οι γύρω σας εντελώς εσείς είστε εντάξει απέναντι τους. Δυστυχώς 22 και 23 του μήνα θα υπάρχει παντού στον κόσμο και φυσικά ολόγυρα σας μία αύρα δράματος τόσο έντονη που οι περισσότεροι θα χαθούν σε αυτή.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia-agnh

 

Μιας και δεν αντέχετε τα δράματα , και αφού δεν μπορείτε να βοηθήσετε κιόλας καλύτερα να απομακρυνθείτε από καταστάσεις τέτοιες όσο το δυνατόν και να απομονωθείτε μέχρι να εξαφανιστεί από την ατμόσφαιρα η περίεργη αυτή μεταφυσική αύρα έντονης δραματοποίησης των πάντων.

Προς το τέλος του μήνα εκεί στις 28 με 29 Οκτώβρη βρίσκεται στο πικ της καλλιτεχνίας και της δημιουργικότητας σας, και κάποιες από τις καλύτερες ιδέες που είχατε ποτέ θα έχουν ρίζα από την εσωτερική πηγή της μεταφυσικής σας ύπαρξης του εσώτερου εαυτούς σας. Θα έρχονται αποκλειστικά δηλαδή από τον πνευματικό εσωτερικό εγώ σας αποκλειστικώς.

Για αυτό , και θα πρέπει αν βρεθείτε να έχετε έντονα όνειρα ή κάποιες περίεργες καταστάσεις διαίσθησης , να δώσετε μεγάλη προσοχή στα μηνύματα που προσπαθούν να σας στείλουν ή τη κατεύθυνση που σας υποδείξουν.

Τέλος 30 και 31 Οκτώβρη δεν θα παίξουν τόσο σημαντικό ρόλο τα λόγια που θα πείτε όσο ο τρόπος που θα τα πείτε. Μην ξεχνάτε ότι η γλώσσα του σώματος πολλές φορές είναι πιο σημαντική ακόμα και από τα λόγια.

 

zwdia