ζωδια Οκτωβριος μηνιαιες προβλεψεις Υδροχοος

miniaies-zwdio-ydroxoos

Το να ψάξετε για την καταγωγή σας και τις ρίζες σας είναι η τέλεια ενέργεια για να ξεκινήσετε τον μήνα σας.

Βέβαια η περιέργεια σας θα σας καταβάλει ενεργειακά, αλλά σας περιμένουν μερικές σπουδαίες εκπλήξεις οπότε προετοιμαστείτε.

Θα ήτα κάτι παραπάνω από υπέροχα εάν στις 5 με 6 του μήνα είχατε τη δυνατότητα να κάνατε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε, αλλά γνωρίζετε κανέναν γύρω σας που να μπορεί να το πράξει; Μάλλον όχι.

zodia-taro-45

 

Τακτοποιήστε πρώτα τις σοβαρότερες εκ των υποχρεώσεων σας και έπειτα περάστε τον ελεύθερο χρόνο σας εκεί που θέλετε πραγματικά. Προς τα μέσα του μήνα και ιδιαίτερα στις 14-16 όλη σας η ζωή είναι σαν σπορ για την παρακολούθηση τέρψης των τρίτων.

Αφού λοιπόν οι γύρω σας θέλουν να ξέρουν τι συμβαίνει στη ζωή σας και μάλιστα κάνουν τα πάντα να είναι και παρόντες αρχίστε να τους χρεώνετε με είσοδο. Στις 22 με 23 του μήνα θα σας ανατεθεί η επίβλεψη η ακόμα και η διεύθυνση μιας επιχείρησης ή ενός γραφείου.

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Και όντως θα το κάνετε , το καλύτερο όμως με αυτό το ζήτημα είναι ότι εκτός των υποχρεώσεων και των εργασιών που πρέπει να πράττετε κάθε ημέρα , οι φίλοι και η οικογένεια σας είναι πέρα του δέοντος έτοιμοι να σταθούν πλάι σας και να βοηθήσουν , οπότε αφήστε όλες τις εξωτερικές εργασίες για αυτούς. Θα σας βοηθήσει απίστευτα η προσφορά τους …. και ιδίως η εκτέλεσης της στην πράξη. Πραγματικά το ότι θα υπάρχουν φίλοι και συγγενείς να κανονίζουν τα πάντα εκτός γραφείου αφήνοντας εσάς να δίνεται το εκατό του εκατό του ταλέντου σας στην προώθηση και ανάπτυξη και την επιτυχία του γραφείου είναι καθαρά θεού δώρο.

Καθώς ο Οκτώβρης θα φτάνει στο τέλος του , θα βρείτε τον εαυτό σας να κάνει παρέα είτε με μικρά παιδιά είτε με άτομα που παρέμειναν παιδιά στην καρδιά και την ψυχή τους. Διασκεδάστε το ιδίως μετά από όλο αυτό το τρέξιμο και κάντε ότι κάνουν τα παιδιά, φτιάξτε φούσκες, παίξτε ανέμελα και αφήστε ελεύθερο το πνεύμα σας στην συμπαντική παιδικότητα και αγνότητα που σας περιτριγυρίζει σαν δεύτερη αύρα για τις τελευταίες ημέρες του μηνός.

Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zwdia-3-zodia