ζωδια Παρθενος σεχ ωροσκοπιο οκτωβριος

miniaies-zwdio-parthenos

ζωδια σεχ ωροσκοπιο αστρολογια οκτωβριος

Η φαντασίας θα είναι αρκετά ζωηρή καθ’ όλο τον μήνα του Οκτώβρη 2015. με την βαμπίρ Αφροδίτη να κινείτε πάνω στο ζώδιο σας στις 8 του μήνα , πιστέψτε με θα αφήσετε κατά γης όλο σας το πρόγραμμα και σχέδια και θα τα αντικαταστήσετε με το προγραμματίσετε αντί δουλειών , ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο κάπου όμορφα και αρκετά ερωτικά μαζί με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

 

Καθώς λοιπόν την ερχόμενη ημέρα ο πλανήτης Ερμής θα αρχίσει την ορθή του πορεία στο ουράνιο στερέωμα, θα μεταμορφωθείτε επιπλέον στον αγαπημένο σας χαρακτήρα των ρομαντικών μυθιστορημάτων που διαβάζετε με μανία.

zodia-taro-45

Συνεχίστε να χαμογελάτε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας που θα πάρει μέρος εκείνη την ημέρα με το άτομο που είστε μαζί αυτό το καυτό Σαββατοκύριακο και αφήστε απλά την φλυαρία του να αιωρείται τριγύρω , διότι αν δώσετε βάση στα λεγόμενα του τότε θα καταλήξετε όταν επιστρέψετε στην βάση , να κοιτάτε για όμοια δαχτυλίδια σε κοσμηματοπωλείο πάρα πολύ σύντομα.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

zodia-astra-tarot

 

Αυτό το οποίο πραγματικά λαχταράει ο εαυτός είναι απλά ένα ξεχωριστό ρομαντικό και αισθησιακό παράλληλα Σαββατοκύριακο με το φλερτ σας, όπου θα περάσετε αξέχαστε στιγμές και θα κάνετε τις τρέλες σας αφήνοντας τη φαντασία να έχει τα ηνία ελευθερώνοντας το είναι σας από τα κοινωνικά πρέπει και δεν πρέπει και όχι να βρεθείτε σε ένα άλλο είδος πειθαρχίας και δέσμευσης , αυτή τη φορά απέναντι σε άλλο άτομο που σας ενδιαφέρει μάλιστα, μετατρέποντας την ερωτική αυτή σας τρέλα σε ένα Σαββατοκύριακο δέσμευσης με στόχο τον γάμο ή τον αρραβώνα. !

Η Νέα Σελήνη τώρα στις 12 του μηνός θα σας βάλει τον γάμο σαν σκέψη στο μυαλό σας, αλλά ως ένα μελλοντικό γεγονός και όχι του παρόντος. Αυτό που έχετε ανάγκη περισσότερο από οτιδήποτε αυτό το διάστημα είναι έναν καυτό σύντροφο και καλά θα κάνετε να ξεκαθαρίσετε λίγο και να εξηγήσετε στον άλλον τον τρόπο αντίδρασης σας , μιας και λόγω της αθωότητας που τον διέπει μπορεί εύκολα να μεταφραστεί λάθος ή να δώσει λάθος μήνυμα στον άλλον.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

zwdia

 

Προσέξτε λοιπόν τις αντιδράσεις σας και το πως φαίνονται στους τρίτους. Μετά τα μέσα του Οκτώβρη και ιδιαίτερα στις 16 όπου τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Άρης θα βρίσκονται στο ζώδιο σας, θα επανακτήσετε πλήρως όλα τα σεξουαλικά σας δυναμικά πεδία και η λίμπιντο σας θα βρίσκετε στα ουράνια – υπάρχει όμως κάποιος κίνδυνος εδώ, διότι ο σύντροφος σας , ο οποίος δεν θα έχει κανένα θέμα με την απότομη εναλλαγή σας και την έξαρση της σεξουαλικότητας την εν λόγω ημέρα, ζητάει κάτι περισσότερο από απλό σεξ , ζητάει δεσμό ο οποίος στοχεύει αργότερα σε γάμο μάλιστα. Οπότε καλό είναι να γνωρίζετε ότι δεν ψάχνει για κάποιο αισθησιακό διάλειμμα αλλά για μια σοβαρή σχέση μαζί σας. Το θέμα είναι εσείς τι επιθυμείτε τελικά και συνολικά τι περιμένατε στον τομέα αυτό στη ζωή σας; τι έχετε οραματιστεί για την προσωπική σας ερωτική ζωή περί της αγάπης;

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος  ταυρος  διδυμοι  καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος  τοξοτης αιγοκερως  υδροχοος  ιχθεις