ζωδια προβλεψεις αναδρομου ερμη 28/04

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

ζωδια Ο Ερμής Γυρίζει Ανάδρομος στον Ταύρο

Τα χρήματα και η αυτοεκτίμηση είναι υπό εξέταση καθώς ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του αυτή την Άνοιξη.

Από τις 28 Απριλίου έως τις 22 Μαΐου 2016, ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της σκέψης, θα κινηθεί ανάδρομα μέσα από το πρακτικό ζώδιο της Γης, τον Ταύρο. Όσο ο Ερμής κάνει την ανάδρομη πορεία του μέσα σε αυτό το ζώδιο, έχουμε όλοι μια ευκαιρία να αναθεωρήσουμε τα πλάνα μας για την υλική πλευρά της ζωής.

Ίσως ο προϋπολογισμός σας χρειάζεται μια προσεκτική εξέταση και αναθεώρηση. Ή, είναι πιθανό να πρέπει να ξανασκεφτείτε το πώς χρησιμοποιείτε τα ταλέντα σας για να βγάλετε χρήματα. Όποιες και αν είναι οι λεπτομέρειες, έχετε την ευκαιρία να ανά-βαθμονομήσετε την προσέγγιση στα οικονομικά σας και να ενδυναμώσετε τους πνευματικούς μυς της αυτό – εκτίμησης του εαυτού σας κατά την διάρκεια.

zodia-taro-45

Κριός

Με τον Ερμή στον Ταύρο, περιμένετε ένα ελαφρύ χαστούκι στον τομέα του εισοδήματος σας, θα έχετε ένα ξεχωριστό μάθημα να μάθετε σχετικά με τον οικονομικό σας κόσμο. Ίσως ξοδεύατε πάρα πολλά ή δεν είχατε σκεφτεί το κατά πόσο έχουν αλλάξει οι δαπάνες σας τους τελευταίους μήνες.

Τώρα, μπορεί να πρέπει να επιστρέψετε στην πραγματικότητα που σας αναγκάζει να μειώσετε τα έξοδα σε κάποιους τομείς της ζωής σας. Είναι επίσης ιδανική στιγμή να καταγράψετε τα υπάρχοντα σας και να σκεφτείτε αν βασίζεται την αξία του εαυτού σας υπερβολικά στα υλικά αγαθά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ταύρος

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας μπορεί να σας κάνει να νιώθετε σαν να περπατάτε μέσα σε μια ψυχική ομίχλη στην αρχή. Προσπαθείτε να μεταφέρετε τις σκέψεις σας με σαφήνεια, αλλά για κάποιο λόγο οι άλλοι δεν τις καταλαβαίνουν. Ή είναι πιθανό να αμφισβητείτε τον εαυτό σας και κάποιες μεγάλες αποφάσεις που πήρατε πρόσφατα. Τώρα δεν είναι η στιγμή για να κάνετε ριζικές αλλαγές ή να πάρετε νέες αποφάσεις. Είναι ωστόσο, μια καλή στιγμή για να ξανασκεφτείτε το τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την γενική σας επικοινωνία με τους γύρω σας.

Δίδυμοι

Με τον Ερμή ανάδρομο στον 12ο Οίκο σας, των μυστικών και των αποκρύψεων, είναι πιθανό τα λόγια που δεν λέτε να αρχίσουν να σας κουράζουν περισσότερο από το συνηθισμένο. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που προσπαθείτε τόσο σκληρά να μην το αντιμετωπίσετε. Αν σπρώχνετε τα προβλήματα μακριά σας, με την ελπίδα ότι η προσέγγιση «αν δεν μιλήσεις για αυτά θα εξαφανιστούν» θα πετύχει, σας περιμένει μια μεγάλη απογοήτευση. Τα καλά νέα είναι ότι θα αποκτήσετε συνείδηση που θα σας βοηθήσει να πάτε παρακάτω με την βοήθεια κάποιου που εμπιστεύεστε.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Καρκίνος

Αν εσείς και κάποιος φίλος σας ξεκινήσετε να έχετε προβλήματα κατά τη διάρκεια του ανάδρομου κύκλου του Ερμή, κάντε ότι καλύτερο μπορείτε να δείξετε υπομονή και κατανόηση. Η κακή επικοινωνία στην κοινωνική σας ζωή είναι πολύ πιθανή όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος στον 11ο Οίκο σας, της φιλίας. Τα καλά νέα ωστόσο, είναι ότι μπορεί να επανασυνδεθείτε με έναν φίλο από το παρελθόν σας, που σας βρίσκει μέσω των κοινωνικών μέσων ή σε μια εκδήλωση που θα βρεθείτε. Αυτό θα ήταν υπέροχο.

Λέων

Αν παρατηρήσετε πως τα εργασιακά σας σχέδια φτάνουν σε αδιέξοδο, κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να παραμείνετε ήρεμοι και να συνεχίσετε. Γιατί ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον 10ο Οίκο σας, του επαγγέλματος και η επικοινωνία με υψηλότερα υφιστάμενους, μπορεί να μην πάει όπως την προγραμματίζετε. Άλλη μια πιθανότητα είναι να έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε μια σημαντική απόφαση σχετική με την καριέρα σας. Η επανεξέταση των στόχων σας θα είναι ο ιδανικός τρόπος να εκμεταλλευτείτε αυτόν τον ανάδρομο κύκλο. Μην πιέζετε για την επιτυχία τώρα. Αφήστε τις ιδέες και τα σχέδια σας να σιγοβράζουν.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Παρθένος

Αν έχετε εμπλακεί σε μια νομική διαμάχη, θα πρέπει να υπομείνετε κάποιες απογοητευτικές καθυστερήσεις. Είναι πιθανό η ημερομηνία της δίκης να αλλάξει ή να έχετε μια σειρά χαμένων κλήσεων και ραντεβού με τον δικηγόρο σας. Μια άλλη πιθανότητα είναι να σας είναι δύσκολο να εντοπίσετε σημαντικά έγγραφα που θα έχουν να κάνουν με την υπόθεση σας. Να θυμάστε, ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή δεν προσπαθεί να σας βγάλει εκτός πορείας. Προσπαθεί απλώς να βοηθήσει να επικεντρωθείτε σε αυτά που απαιτούν την προσοχή και τον ξεκάθαρο νου σας.

Ζυγός

Αυτός ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή, θα είναι η ιδανική στιγμή για να επανεκτιμήσετε τους οικονομικούς σας στόχους. Κάντε μια συζήτηση με κάποιον σύμβουλο σας και εξετάστε προσεκτικά το χαρτοφυλάκιο σας. Μπορεί να κάνετε κάποιες προσαρμογές που θα σας βοηθήσουν πολύ μακροπρόθεσμα. Μια άλλη πιθανότητα είναι να νιώσετε πως ο λογιστής σας ή ο σύμβουλος σας, δεν είναι τα κατάλληλα άτομα για εσάς. Πριν απολύσετε αυτό το άτομο, σκεφτείτε το διεξοδικά. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται κατά τον ανάδρομο κύκλο, συνήθως δεν ολοκληρώνονται. Αν είστε σίγουροι, περιμέντε μέχρι ο Ερμής να τελειώσει τον κύκλο του. Τότε ψάξτε για κάποιον νέο.

zwdia

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα για μια αποτοξίνωση των σχέσεων σας. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον τομέα των σχέσεων σας και είναι πιθανό εσείς και το ταίρι σας να βιώσετε κάποια προβληματική επικοινωνία. Εάν στέλνετε ό ένας στον άλλο μπερδεμένα μηνύματα, ή αν δυσκολεύεστε να πάρετε μια σημαντική απόφαση μαζί, κάντε ένα τεράστιο βήμα πίσω. Μπείτε βαθιά και αποκρυπτογραφήστε το τι είναι αυτό που μπορεί να κάνετε και σας εμποδίζει από περισσότερες θετικές ανταλλαγές με το ταίρι σας. Δεν φταίει για όλα ο άλλος.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Ερμής στον τομέα της εργασίας σας, μπορεί να σας φανεί σαν κατάρα και σας ευλογία ταυτόχρονα. Από την μία, θα έχετε την εξαιρετική ευκαιρία να «γυαλίσετε» τις αναθέσεις σας, έτσι ώστε ότι έχετε αναλάβει να το κάνετε να λάμπει. Το μοντάζ θα πάει εξαιρετικά καλά. Από την άλλη ωστόσο, μπορεί να παρατηρήσετε κάποια προβλήματα στην επικοινωνία στο γραφείο σας. Αν εσείς και οι συνάδελφοι σας αρχίσετε να έχετε κάποια παρεξήγηση, προσπαθήστε να μην το αφήσετε να βγει εκτός ελέγχου.

zodia-astra-tarot

Αιγόκερως

Αν βγαίνετε με κάποιον, μπορεί να σας είναι δύσκολο να αποφασίσετε πως νιώθετε πραγματικά, καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέσα στον 5ο Οίκο σας της αγάπης και του έρωτα. Μπορεί να αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα σε συναισθήματα αγάπης και αβεβαιότητας για τον κοινό σας μέλλον. Αν συμβεί αυτό, αφήστε το. Μην προσπαθήσετε να καταλάβετε τα πάντα τώρα – απλά θα σας οδηγήσει στην τρέλα. Είναι επίσης πιθανό μια παρεξήγηση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, να σας οδηγήσει να πάρετε κάποια βιαστική απόφαση. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να παραμείνετε ήρεμοι και να αναγνωρίσετε πως η προοπτική σας είναι λίγο εκτός κατά τη διάρκεια του ανάδρομου κύκλου.

Υδροχόος

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σας. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να χρειαστεί να περιηγηθείτε μέσα από τα νερά εκνευριστικής επικοινωνίας με την οικογένεια σας. Αν εσείς και κάποιος συγγενής σας δεν μπορείτε να συμφωνήσετε σε κάποιο σημαντικό θέμα, βάλτε το στο ράφι για τώρα. Δώστε ο ένας στον άλλο χρόνο, για να κατακάτσουν οι απόψεις σας και για τώρα, συμφωνείστε στο ότι διαφωνείτε. Θα δείτε πιθανότατα πως όταν τελειώσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, θα μπορέσετε να συμβιβαστείτε πολύ πιο εύκολα.

Ιχθύες

Με τον Ερμή ανάδρομο στο τομέα των μηνυμάτων σας, μπορεί να είστε πιο επιρρεπείς στο χάος της επικοινωνίας κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Φροντίστε να υπακούσετε στα πρέπει και δεν πρέπει του ανάδρομου Ερμή, που περιλαμβάνουν να μην υπογράψετε συμβόλαια, μην πάρετε σημαντικές νέες αποφάσεις και αποφύγετε να αγοράσετε νέα ηλεκτρικά ή πολύ ακριβά πράγματα. Τσεκάρετε διπλά την αλληλογραφία σας και φροντίστε να αφήνετε περιθώρια χρόνου στα ταξίδια σας. Σκέφτεστε να αγοράσετε νέο αυτοκίνητο; Περιμέντε.

zwdia-agnh