ζωδια προβλεψεις 25-26/08 Το Καρμα Ανταποδιδει

sxeseis-sagapw

ζωδια 25 Αυγούστου – Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Χείρωνα (Παρθένο / Ιχθύες)

Μπορεί να είστε περισσότερο ευαίσθητοι στον πόνο των άλλων, στους αγώνες ή τα διλήμματα τους υπό το πλαίσιο αυτής της διέλευσης.

Τα δικά σας προβλήματα στις σχέσεις ή στα οικονομικά μπορεί να υποβληθούν σε ένα είδος «θεραπευτικής κρίσης», κατά τη διάρκεια του οποίου μπορεί να υπομείνετε αυξημένα προβλήματα και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε επιπλέον ανοχή, συμβιβασμό ή διαπραγμάτευση για να κρατήσετε τα πράγματα από το να καταρρεύσουν σε μια χειρότερη κατάσταση.

 

Ταυτόχρονα, μπορεί να είστε σε θέση να φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο αποδοχής και ειρήνης – όχι κατ’ ανάγκη από την επίλυση των προβλημάτων σας, αλλά αφήνοντας τους αγώνες που δεν είναι τόσο σημαντικοί όσο νομίζατε και κάνοντας ότι καλύτερο μπορείτε για αυτούς που έμειναν.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

 

Άλλοι άνθρωποι ή εξωτερικές περιστάσεις μπορεί να σας δώσουν μια ώθηση προς αυτή την κατεύθυνση, το οποίο μπορεί να σας φανεί στην αρχή σαν οι παλιές πληγές σας να ανοίγουν και πάλι.

Αλλά αυτή είναι μια ευκαιρία να βρείτε νέους τρόπους να φέρετε την θεραπεία και την ισορροπία στα παλιά προβλήματα, ειδικά με τη χρήση της ανοχής, του συμβιβασμού και της αποδοχής.

 

ζωδια 26 Αυγούστου – Ο Άρης σε Τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ( Τοξότη / Ιχθύες)

Μέχρι και μια εβδομάδα πριν και μετά από σήμερα, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε και να συνεργαστείτε με τα τυφλά σημεία σας και τα κρυφά κίνητρα που σας ενεργοποιούν.

zwdia shmera

Μπορεί να παλεύετε μια κρυφή ατζέντα ή ασυνείδητα κίνητρα (δικά σας ή κάποιου άλλου). Μπορεί επίσης να προσπαθείτε να εφαρμόσετε μια συγκεκριμένη λύση σε μια διφορούμενη κατάσταση και στη συνέχεια να αναρωτιέστε γιατί δεν λειτουργεί καλά. Το να απαντάτε στις συγκρούσεις με μια παθητική επιθετικότητα ή με χειραγώγηση, μπορεί να είναι δελεαστικό στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης, καθώς μπορεί να μην ξέρετε πως να αναλάβετε μια άμεση και αποτελεσματική δράση.

Η δυσαρέσκεια θα μπορούσε να γίνει ένας προκλητικός τρόπος για να εκφράσετε τον κούφιο θυμό σας. Μέρος του προβλήματος μπορεί να είναι ότι αγωνίζεστε ενάντια στον δικό σας ιδεαλισμό και αντιστέκεστε στην αποδοχή ότι το άλλο πρόσωπο ή η κατάσταση δεν μπορεί να είναι όπως θα θέλατε να είναι.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αισθήματα απογοήτευσης ή αδυναμίας μπορεί να ξυπνήσουν πολύ βαθύτερα συναισθήματα από το ασυνείδητο σας, γεγονός που το καθιστά δύσκολο για σας να γνωρίζετε πως να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά στο εδώ – και –το τώρα.

Κατά πάσα πιθανότητα θα σας βοηθήσει να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας, τις ανάγκες σας, τις επιθυμίες σας και την (κρυφή) ατζέντα σας. Να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας για το τι πραγματικά συμβαίνει μέσα σας, θα σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση της ενδυνάμωσης σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65