ζωδια Σαββατοκυριακο Αιγοκερως 10-11/10

miniaies-erwtikes-zwdio-aigokerws

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  για Σαββατοκυριακο

ζωδιο αιγόκερως

Δεν γίνεται να αρχίσετε να διαβάζετε ένα νέο βιβλίο αν πρώτα δεν διαβάσετε το τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου που διαβάζατε πριν από αυτό.

 

Το Σάββατο η Αφροδίτη ευρισκόμενη στον 9ο οικο, που σχετίζεται με την επεκτατική σας ανάγκη, θα δημιουργήσει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον πλανήτη Κρόνο, τον κυβερνήτη πλανήτη σας, ο οποίος βρίσκεται στον τομέα του κλεισίματος των παλαιών σας λογαριασμών.

zodia-taro-45

Μπορεί να είστε ενθουσιασμένοι όσο αφορά μια νέα δουλειά, γνωριμία, φιλία, σχέση , όμως πριν δώσετε ολοκληρωτικά τον ίδιο σας τον εαυτό , σιγουρευτείτε πρώτα ότι έχουν θεραπευτεί οι παλαιές σας πληγές.

zwdia

 

Μπορεί να μην πιστεύετε ότι το παρελθόν έχει τόση μεγάλη δύναμη ώστε να αλλάξει ακόμα και το μέλλον σας, όμως πιστέψτε με πως έχει τον τρόπο του να εμφανίζει διάφορα επίπονα ή ατελή ζητήματα στην επιφάνεια την στιγμή που το αναμένουμε το λιγότερο ή εντελώς ξαφνικά και απροειδοποίητα.

 

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Αν έχετε θάψει τόσο καλά μερικά ζητήματα από το παρελθόν σας μέσα σας , ώστε να μην ξέρετε τι ή ποιο θα ήταν πρέπων να αντιμετωπίσετε πρώτα, τότε την Κυριακή , το τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Δία και του Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε πρώτα από όλα αυτό το θέμα.

Δίνοντας σας αρχικές απεριόριστες ιδέες και διαδρομές που έχουν να κάνουν με το εγώ σας και την ταυτότητα σας.

 

Δεν είστε το ίδιο πρόσωπο που ήσασταν κάποια χρόνια πριν, και ήρθε η στιγμή να φανερώσετε το νέο αυτό σας πρόσωπο προς το πλήθος λοιπόν. Μείνετε αυθεντικοί πέρα του κόστους. Ποτέ κανείς δεν είναι αρκετά γέρος για να αλλάξει, αναβαθμίσει ή ακόμα και να εφεύρει από την αρχή το ίδιο του το εγώ.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy