ζωδια Σαββατοκυριακο Αιγόκερως 05-06/09

miniaies-erwtikes-zwdio-aigokerws

ζωδια Σαββατοκυριακο Αιγόκερως 05-06/09

Τον Διάβολο θα τον βρείτε πάντα στις λεπτομέρειες αγαπημένοι μου Αιγόκεροι.

Η Σελήνη στους Διδύμους θα σταθεί στον 6ο οίκο – τον οίκο της οργάνωσης και του σχεδιασμού και θα σας δοθεί όλη η απαραίτητη δύναμη και ενέργεια ώστε να δημιουργήσετε μια λίστα, καταγράφοντας τις υποχρεώσεις και όλα όσα έχετε να πράξετε , καθώς και ένα πρόγραμμα υλοποίησης των πάντων με επιτυχία.

Μέχρι τώρα η καθημερινότητα είχε υπερφορτωθεί με κάθε είδους υποχρέωση για αυτό και τώρα πρέπει να υπάρχει ένας καλό προγραμματισμός ώστε όλα να μπούνε σε σωστό δρόμο ανάπτυξης και πράξης τους σωστά δίχως λάθη ή ελλείψεις από την δική σας μεριά.

zodia-taro-45

Ακόμα και αν εργάζεστε σε μια εργασία όπου υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία παράδοσης, προσπαθήστε το Σάββατο να κλέψετε μία ώρα από το πρόγραμμα σας και να καθαρίσετε το γραφείο σας αφαιρώντας όσα πράγματα δεν σας είναι καθόλου χρήσιμα και βάζοντας σε τάξη και σε πρόγραμμα ακόμα και την παραμικρή σας κίνηση.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

astrologia-zwdia-oroskopio-67

 

Έτσι θα καταφέρετε και να τελειώσετε την εργασία εντός του χρονικού πλαισίου που σας δόθηκε αλλά και να πάρετε άριστα ως αποτέλεσμα της προσπάθειας σας. Μόλις λοιπόν ξεμπερδέψετε με τις μέχρι τώρα ήδη αναμενόμενες εργασίες και πρότζεκτ σας, ήρθε η ώρα να βάλετε μπρος και τα πιο σημαντικά σχέδια που έχετε τόσο καιρό στο μυαλό σας. Μη ξεχνάτε όμως , πως για να είναι επιτυχής η προσπάθεια σας αυτή από την αρχή ως το τέλος της , πρέπει να ασχοληθείτε με ένα έργο την φορά. Εμπρός πιάστε τα προϊόντα καθαρισμού… τακτοποιήστε το γραφείο σας .. και αρχίστε…
Η Κυριακή θα φέρει και το τέλος μίας περιόδου όπου υπήρχε ένταση όσο αφορά τον τομέα της εξουσίας. Δυστυχώς η από τις 25 Ιουλίου η ανάδρομη κίνησης της Αφροδίτης έπεσε πάνω στον 8ο οίκο σας, της ενέργειας -δυναμικότητας και εξουσίας σας και προξένησε διάφορες διαφωνίες και εντάσεις πάνω στο ποιο άτομο τελικά έχει τα ηνία κυριαρχία στη ζωή σας.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

 

Ίσως αντί για την ύπαρξη κάποιου ξένου να υπερισχύει επάνω σας γίνατε εσείς αρκετά εξουσιαστικοί , ιδίως στον τομέα των σχέσεων και υπήρξα τε ιδιαίτερα καταπιεστικοί με τον σύντροφο σας ή πηγαίνατε για ύπνο με το ένα μάτι ανοικτό για να βλέπετε την κάθε του κίνηση. Μπορεί ακόμα και να βγήκαν στην επιφάνεια κάποια προβλήματα αμφιβολιών και ζήλιας που είχατε παλαιότερα και να παίδεψαν τόσο εσάς όσο και το ταίρι σας.

Εύχομαι τουλάχιστον μιας και είστε ιδιαίτερα χαρισματικοί να καταλάβατε ότι κάτι δεν πάει καλά ή ακολουθώντας μας κάθε ημέρα να κάνατε πράξη κάθε συμβουλή μας και να προσπαθήσατε να καταπολεμήσετε τουλάχιστον το άσχημο αυτό αίσθημα της ζήλιας όσο μπορούσατε. Πάντως όπως και να έχει σήμερα όλα αυτά εξαφανίζονται από το προσκήνιο αφού η Αφροδίτη και πάλι κινείται κανονικά φέρνοντας σας πιο κοντά με τον σύντροφο σας και επιδιορθώνοντας κάθε βλάβη που προκάλεσε.

Αναλυτικα το   Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο :