ζωδια Σαββατοκυριακο Διδυμοι 10-11/10

miniaies-erwtikes-zwdio-didymoi

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  για Σαββατοκυριακο

ζωδια δίδυμοι

Καινούρια μέτρα για εσάς! από εδώ και πέρα οι σκέψεις δεν χρειάζονται την έγκριση ή την αποδοχή των υπολοίπων ώστε να είναι έγκυρες πια. Ο “πονηρός” σχηματισμός μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στον οίκο της εστίας σας – τον 4ον οίκο του ζωδίου σας και του ώριμου πλανήτη Κρόνου, σας αναγκάζουν να ωριμάσετε πάρα πολύ γρήγορα χρονικά μιλώντας και να σκεφτείτε αποκλειστικά τον ίδιο σας τον εαυτό.

 

 

Είναι υπέροχο που έχετε τόσες στενές σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας σας, όμως αν είναι η κάθε απόφαση σας να μην μπορεί να υλοποιηθεί αν για παράδειγμα δεν βρίσκει σύμφωνη και την άποψη της μητέρας σας, τότε δεν θα κατορθώσετε ποτέ να μπείτε στον κόσμο των ενηλίκων και να φερθείτε αντίστοιχα. Αυτό ισχύει και για τον ταίρι σας.

zodia-taro-45

Το ότι δύο άτομα αγαπιούνται τόσο πολύ που γίνονται ένα δεν σημαίνει ότι μετράει ή ότι υπάρχει μοναχά του ενός η άποψη ή η γνώμη πάντα αλλά ότι υπάρχουν δυο απόψεις οι οποίες ενώνονται αρμονικά σε μία.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η κατάλληλη ημέρα λοιπόν για να κάνετε αυτή την συζήτηση με τα μέλη της άμεσης και έμμεσης οικογενείας σας είναι η Κυριακή. Διότι ο ανοιχτόκαρδος πλανήτης Δίας θα βρίσκεται στο 4ον οίκο σας – σχετίζεται με τον συναισθηματικό τομέα της ζωή σας – και σας φέρνει σε επαφή με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα.

Θέστε υγιή όρια όσο αφορά τα δικαιώματα και τον προσωπικό σας βίο με την οικογένεια σας, και κάντε μια από καρδιάς συζήτηση με τον σύντροφο σας , εξηγώντας , για παράδειγμα, ότι γνωρίζετε απόλυτα πως τώρα τελευταία έχετε προσκολληθεί αρκετά σε  αυτούς και πως επιθυμείτε να τους δώσετε όπως και να έχετε την ανεξαρτησία που σας αρμόζει.

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ή (αν έτσι είναι η πραγματικότητα) το αντίθετο , πως δηλαδή τώρα πια είστε σε θέση να προχωρήσετε και να δώσετε στο δεσμό σας το κύρος και την βαθύτητα των συναισθημάτων που του αξίζει και να διαγράψετε εντελώς την επιφυλακτικότητα που σας διακατείχε τόσο καιρό.

Το Σαββατοκύριακο αυτό επιτέλους θα κατορθώσετε να βρείτε και να φέρετε στην πραγματικότητα σας την ισορροπία μεταξύ της αυτονομίας σας και της οικειότητας προς τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις