ζωδια Σαββατοκυριακο Ζυγος 10-11/10

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  για Σαββατοκυριακο

ζωδια ζυγός

Δεν μπορείτε να αμελείτε για πάντα το συναισθηματικό βάρος που κουβαλάτε μέσα σας. Τα ατελή ζητήματα από το παρελθόν μας πάντα έχουν έναν τρόπο να γυρίζουν και να μας στοιχειώνουν ξανά και ξανά.

 

Το Σάββατο λοιπόν με την γωνία που σχηματίζεται στο ουράνιο στερέωμα μεταξύ της Αφροδίτης που είναι στον οίκο υλοποίησης των ζητημάτων και του Κρόνου που θα είναι στη ζώνη της επικοινωνίας , θα έχετε αρκετά δράματα με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθείτε.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

 

Αυτό το δράμα μπορεί να έχει ως αφετηρία ένα ζήτημα για το οποίο επαναλαμβανόμενα τσακώνεστε με τον σύντροφο σας ή την σχέση σας, ή κάτι από το παρελθόν κάποιο τραύμα πχ το οποίο δεν έχετε ξεπεράσει ακόμα εκατό τοις εκατό.

Το να μιλήσετε σε κάποιο έμπιστο συμβουλάτορα η θεραπευτή θα ήταν αρκετά καλό για εσάς , οπότε μην τρομάζετε και απλώστε το χέρι για βοήθεια.

Η μεταμόρφωση σας αυτή συνεχίζει και την ημέρα της Κυριακής όπου ο φιλόσοφος πλανήτης Δίας που θα βρίσκεται στη ζώνη του κλεισίματος σας θα ενωθεί με τον βαθυστόχαστο Πλούτωνα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-taro-astra

Σίγουρα έχετε κάποια σημαντικά και εκ βαθέος ζητήματα να ασχοληθείτε. Την ημέρα αυτή θα σας συμβούλευα να την περάσετε μόνος η μόνη σας, ή με κάποιο έμπιστο άτομο , που ξέρετε ότι μπορείτε όντως να κλάψετε στον ώμου του ή της.

Ακόμα και όταν τα πράγματα είναι σε ομαλή κατάσταση ξέρετε καλά ότι χρειάζονται περισσότερα από ένα πράγματα για να υπάρχει ζωή ολόγυρα.

Οπότε, μην απορήσετε αν την Κυριακή κάποιο πολύ αγαπημένο άτομο εμφανισθεί και σας δώσει την βοήθεια που χρειάζεστε ή μη κάνετε πίσω και ζητήστε τη βοήθεια αυτή από τα σωστά άτομα. ξέρετε εσείς ποια είναι αυτά.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65