ζωδια Σαββατοκυριακο Ιχθεις 10-11/10

miniaies-erwtikes-ixtheis

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  για Σαββατοκυριακο

 ζωδιο ιχθείς

Η ατελείωτη διαμάχη που υπάρχει μεταξύ της εργασιακής σας ζωής και της προσωπικής σας ζωής και η προσπάθεια που καταβάλετε ώστε να βρείτε την σωστή μέθοδο εξισορρόπησης ανάμεσα σε αυτούς τους δύο τομείς , ίσως τελικά επιλυθεί το Σάββατο, μιας και η Αφροδίτη που ευθύνεται για τα προσωπικά σας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο που ευθύνεται για τα εργασιακά σας.

 

 

Σας είναι αρκετά δύσκολο και το ξέρω να μοιράσετε εξίσου το χρόνο και την προσοχή σας στα δύο μοιράζοντας τον εαυτό σας μία στα εργασιακά και μία στα ερωτικά σας. Όμως είναι και ο μόνος τρόπος για να δοθεί τε αποκλειστικά και στους δυο τομείς και μόνο δίχως να μπερδεύετε τον έναν με τον άλλον συνέχεια.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Πάρτε τον χρόνο σας, όμως φτιάξτε ένα πρόγραμμα που θα τα οργανώσει όλα μια και έξω. Ίσως σας ακούγεται τώρα που είναι ακόμα η αρχή κάπως αντί ερωτικό το να έχετε ειδικό χρόνο που αφιερώνετε στον σύντροφο σας, όμως αυτός ο χρόνος θα είναι τόσο ποιοτικός που όντως θα σας ανταμείψει μακροπρόθεσμα.

 

Η καλύτερη μέθοδος εδώ είναι να αφιερώνεστε ολοκληρωτικά όταν είστε μαζί με τον άνθρωπο σας αφήνοντας τα υπόλοιπα έξω από την πόρτα σας και να εφαρμόζετε ακριβώς την ίδια μέθοδο όταν θα είστε στο γραφείο.

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Την Κυριακή το σπάνιο αυτό τρίγωνο που θα σχηματιστεί μεταξύ του Δία και του Πλούτωνα θα αναθερμάνει κατά πολύ την ρομαντική σας ένωση με τον σύντροφο σας.

Εσείς και ο σύντροφος σας ίσως ανακαλύψετε το κοινό σας πάθος για ένα πολύ περίεργο για τους υπόλοιπους χόμπι ή να οργανώσετε μια περιπετειώδες εκδρομή η οποία θα βασίζεται στην πραγματικότητα σε αυτή την μακροχρόνια και άσβεστη αγάπη που νιώθετε ο ένας για τον άλλον. Ανοίξτε το μυαλό σας και απολαύστε την βόλτα…..!!!!

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-zvdia-75