ζωδια Σαββατοκυριακο Ιχθυες 17-18/10

miniaies-erwtikes-ixtheis

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  Σαββατοκυριακο

ζωδια ιχθείς

Η μοναδική συνάντηση μεταξύ του πικάντικου Άρη και του ριψοκίνδυνου Δία φέτος θα γίνει το Σάββατο στην Παρθένο, το ζώδιο που αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Μετάφραση: το νούμερο δύο σίγουρα θα αποτελέσει το μαγικό σας νούμερο αυτό το Σάββατο.

Σπάνια ενώνετε τις δυνάμεις σας με κάποιον άλλον είτε πρόκειται για δουλειά ή για ευχαρίστηση. Τώρα όμως μαζί θα κυβερνήσετε ολόκληρο τον κόσμο (τουλάχιστον έτσι αισθάνεστε το διάστημα αυτό).

zodia-taro-45

 

Ο Άρης και ο Δίας είναι τόσο πεισματάρηδες όσο και βιαστικοί και είναι αρκετά πιθανό να έχετε άγχος που αφορά την δέσμευση σας. Σταματήστε έγκαιρα τον εαυτό σας με το που θα καταλάβετε ότι αρχίζει να σας τυραννάει το όλο ζήτημα, και ρίξτε όλη αυτή σας την ενέργεια σε κάποια άλλη δραστηριότητα.

Ή αν θέλετε κάντε μία ανοιχτόκαρδη, γεμάτη ειλικρίνεια συζήτηση αναφέροντας ξεκάθαρα όλες σας τις ανάγκες. Απλά σιγουρευτείτε ότι δεν συσσωρεύετε μέσα σας, τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των άλλων, αν αισθάνεστε ότι σας έχουν παραμερίσει τότε πατήστε πόδι και εκφράστε τα συναισθήματα σας.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ξεκινώντας με το ότι θέλετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και μόνο. Η Σελήνη η οποία έχει εγκατασταθεί στον 10 οίκο σας που αφορά τους στόχους σας, θα σας κάνει να θελήσετε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να ηρεμήσετε , και στο τέλος να σκεφτείτε τι είναι αυτό που από κοινού θέλετε για το μέλλον σας.

Όσο δυνατή και να είναι η χημεία μεταξύ σας, πάλι πρέπει να σιγουρευτείτε ότι έχετε κοινούς μελλοντικούς στόχους για να στηρίξετε τη σχέση αυτή.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Για παράδειγμα αν μιλάμε για συνεργάτη και θέλετε να ανοίξετε μια επιχείρηση μαζί , θα πρέπει να σκεφτείτε και το ενδεχόμενο μήπως μελλοντικά όταν η επιχείρηση σας θα είναι επικερδής , αυτός ή αυτή θα θελήσει να πουλήσει το μερίδιο του ή της σε κάποιον άλλον για μια μεγάλη χρηματική αποδοχή. Όλο το πάθος του κόσμου δεν αρκεί στο κάτω κάτω αν δεν βρεθεί μια λύση που να λειτουργεί για όλους εξίσου δίκαια και καλά.