ζωδια Σαββατοκυριακο Καρκινος 10-11/10

miniaies-zwdio-karkinos

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  για Σαββατοκυριακο

ζωδιο καρκίνος

Σταματήστε για ένα λεπτό να πάρετε και καμιά ανάσα. Το Σάββατο η αρμονική Αφροδίτη που βρίσκεται στον οίκο των υποχρεώσεων σας, σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον πλανήτη Κρόνο.

Η λίστα με τα έργα, τις εκδηλώσεις, και των κοινωνικών σας γνωριμιών μεγαλώνει κάθε δευτερόλεπτο που περνάει.

zodia-taro-45

 

 

Όμως με πόσα από όλα αυτά τα πράγματα που είναι καταγεγραμμένα πάνω σε αυτή την λίστα , έχετε κάποιο αληθινό πάθος; Είναι ώρα να βάλετε τα πράγματα στη σειρά και σας προτείνω να μη φοβηθείτε αλλά να γίνετε και λίγο σκληροί προς το εγώ σας.

Με το να διαγράψετε εντελώς από την λίστα σας πράγματα που δεν είναι ούτε καν τόσο δα ουσιώδη για εσάς, θα σας δώσει τον κατάλληλο ελεύθερο χρόνο που σας λείπει ώστε να ασχοληθείτε με εκείνα τα ζητήματα που όντως σας ενδιαφέρουν πραγματικά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Την Κυριακή ο γενναιόδωρος Δίας βρίσκεται στον κοινωνικό σας 3ο οίκο , και σχηματίζει μία φιλική γωνία με τον Πλούτωνα ο οποίος με την σειρά του ανεβάζει την ένταση στη ζώνη των διαπροσωπικών σας σχέσεων.

 

Η εν λόγω κοσμική συμμαχία βοηθάει να ξεκαθαρίσει το τοπίο ώστε να είναι ευκολότερα για εσάς να λάβετε τις σωστές αποφάσεις σχετικά με τις προτεραιότητες και να αλλάξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, βγάζοντας από το τοπίο όσους δεν έχουν σημασία , και αφήνοντας ελεύθερο χρόνο για να το περάσετε με τα άτομα που σημαίνουν πάρα πολλά εάν όχι σχεδόν τα πάντα για εσάς.

 

Αν τα άτομα που βρίσκονται δίπλα σας αδυνατούν να κατανοήσουν ή δεν εκτιμούν πλήρως την καλοσύνη σας , τότε ήρθε η στιγμή απλά να κόψετε τα δεσμά μαζί τους.

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αν υπάρχουν κάποια άτομα που να ξεκόψετε εντελώς μαζί τους τις όποιες επαφές έχετε σας είναι ιδιαίτερα δύσκολο , τότε καλύτερα να θέσετε ως πρώτο βήμα υγιή όρια ανάμεσα σας. Υπάρχει πιθανότητα να χρειαστεί να συζητήσετε μέσα από τα βάθη της καρδιάς σας και με τον σύντροφο της ζωή σας.

Η εκ βαθέων αυτή συζήτηση θα αφήσει και τους δυο σας ευτυχέστερους και με την γνώση για το που πηγαίνει η σχέση σας μελλοντικά. Είδατε η σαφήνεια είναι μια αρκετά αναζωογονητική κατάσταση και εμπειρία.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις