Ζωδια Σαββατοκυριακο Παρθενος 05-06/09

miniaies-erwtikes-zwdio-parthenos

Ζωδια Σαββατοκυριακο Παρθενος 05-06/09

Στρέψτε την προσοχή σας στους υψηλότερους στόχους ζωής που έχετε ονειρευτεί.

Το Σάββατο η Σελήνη στέκεται πάνω από τον 10ο οίκο σας, τον οίκο της κοινωνικής και επαγγελματικής καταξίωσης με αποτέλεσμα να φουντώσει την επιθυμία για κύρος και καταξίωση.

Σχεδιάστε προσεχτικά το πλάνο της επιθετικής επανεμφάνισης σας στα κοινωνικά δρώμενα που θα υλοποιήσετε με την έναρξη της εβδομάδας που ακολουθεί. Επίσης, βρείτε τις θέσεις και πράξεις κλειδιά, τα άτομα που κατέχουν εξουσία και τα οποία θα σας φανούν χρήσιμα και ξεκινήστε την ανάβαση σας και πάλι στα υψηλότερα επίπεδα της κοινωνικής πυραμίδας.

Κάντε αυτό που πρέπει ώστε να πάρετε ξανά τη θέση που είχατε ιεραρχικά λίγο χρονικό διάστημα νωρίτερα. Μία ξεκαθαρα καθετη θεση θα μπορέσει να κάνει τα συναρπαστικά οράματα σας πραγματικότητα. Σκεφτείτε πια άτομα θεωρείτε εσείς ιδανικά για συνεργάτες σας και έπειτα ξεκινήστε μαζί τους την υλοποίηση των σχεδίων σας.
Η Κυριακή φέρνει ένα τεράστιο κύμα ανακούφισης στην προσωπική σας ζωή. Στην πραγματικότητα δεν είστε ο τύπος που του αρέσει το μελόδραμα αλλά όλα αυτά που περάσατε τις έξι αυτές εβδομάδες είναι γεγονότα ικανά να μετατρέψουν το κάθε έναν από εμάς σταρ τηλεοπτικής σαπουνόπερας.

zodia-taro-45

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Η Αφροδίτη όλο ετούτο το διάστημα ήταν ανάδρομη πάνω στον οίκο που σχετίζεται με τα κρυφά σχέδια και την ξεκούραση, και εάν κινούταν σωστά θα μπορούσε να σας είχε σώσει από την προδοσία που βιώσατε από κάποιο κοντινό σας πρόσωπο ή έστω να σας έσωζε από μια σειρά καταστροφικών σκηνικών που επήλθαν στην καθημερινότητα σας.

Ξεριζώστε για τα καλά όμως σήμερα από επάνω και από μέσα σας όλα αυτές τις απογοητεύσεις και τα συναισθήματα κατάθλιψης που ζήσατε για τα καλά, καθώς η Αφροδίτη επανήλθε και πάλι σε φυσική τροχιά προσδίδοντας σας πλέον ενεργειακά κύματα δύναμης.

Αν και σίγουρα χρειάζεστε τουλάχιστον έναν μήνα για να μπορέσετε σιγά σιγά να σταθείτε ξανά στα πόδια σας εκατό τοις εκατό με σταθερότητα, και να γιατρέψετε όλες σας τις πληγές τουλάχιστον από σήμερα θα διαπιστώσετε ότι όποια προσπάθεια κάνετε περίθαλψης θα έχει αποτέλεσμα και δεν θα είναι πια ανούσια όπως ήταν μέχρι χθες.

Αναλυτικα το   Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο :