ζωδια Σαββατοκυριακο Σκορπιος 05-06/09

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

ζωδια Σαββατοκυριακο Σκορπιος 05-06/09

 Η αφθονία κατέφθασε επιτέλους και εδώ

Το Σάββατο η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων που επίσης βρίσκεται και επί του 8ου οίκου σας που έχει να κάνει με την οικονομική σας ασφάλεια , δημιουργεί όλες τις απαραίτητες συνθήκες ώστε τώρα ο εγκέφαλος σας να λειτουργεί πιο έξυπνα και να βρίσκει λύσεις αντί να λύνει τα προβλήματα λειτουργώντας σκληρότερα.

Κάντε επαφή με κάποιον οικονομικό διαχειριστή και ζητήστε του τη συμβουλή του επάνω σε ζητήματα πώλησης ή ενοικίασης κλπ επιχειρηματικών ενεργειών, συμπεριλαμβανομένης και της αγοράς και πώλησης ακινήτων.

Θεωρείτε ότι είστε ικανοί να λειτουργήσετε μαζί με τον σύντροφο σας ή με κάποιο πολύ κοντινό σας άτομο ώστε να συμμετάσχετε σε αυτή την επιχειρηματική ενέργεια από κοινού είτε με το να δημιουργήσετε μία κοινοπραξία μεταξύ σας ή έχετε τη δυνατότητα για παράδειγμα να μετατρέψετε το δάνειο σπουδών σας σε υποθήκη ώστε να καταφέρετε αυτό το επιχείρημα που αναφέραμε αρχικώς;

Προτού βρεθείτε χαμένοι στα άδυτα της αναζήτησης και της έρευνας σχετικά με τις επενδύσεις λοιπόν, το καλύτερο βήμα από την δικιά σας μεριά θα ήταν να δημιουργήσετε ένα πλάνο που να αφορά την οικονομική νοοτροπία σας από εδώ και εμπρός. Όση περισσότερη ευημερία μπορείτε να φέρετε στην καθημερινή σας ζωή μέσω αυτή της επένδυσης τόσο πιο ορθό και καλό θα είναι και το τραπεζικό ισοζύγιο που θα ζητήσετε ή θα πρέπει να λάβετε για να εξισορροπήσετε και να επιτύχετε εκατό τοις εκατό στο εγχείρημα σας αυτό.

Το Σύμπαν πάντως να θυμάστε σας βοηθά με το να σας δίνει συνεχώς ενεργειακά πεδία βοηθείας , τόσο δυνατά που ίσως θα έπρεπε να σας φωνάζουμε μαγνήτη των χρημάτων από εδώ και πέρα.

Η Κυριακή είναι γεμάτη με καλές ειδήσεις που σχετίζονται με τα εκπρόθεσμα σχέδια σας, ιδίως στον τομέα της αγάπης και του έρωτα. Η δημιουργία μίας ερωτικής σχέσεως ήταν πάρα πολύ δύσκολο για τα περισσότερα άτομα του ζωδίου σας. Αυτό έγινε διότι η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης ήταν σε ανάδρομη τροχιά από τις 25 Ιουλίου.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

zodia-taro-45

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον 10 οίκο της σταδιοδρομίας και του μελλοντικού σας σχεδιασμού σας ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να ξεχωρίσετε ποιο ήταν το δάσος και που τελικά σταματούσαν τα δέντρα του… με λίγα λόγια δεν είχατε τη δυνατότητα να διαχωρίσετε ή να διακρίνετε σχεδόν τίποτα ευκρινώς οπότε βγάζατε και λάθος συμπεράσματα για τα περισσότερα ζητήματα τουλάχιστον τα ερωτικά.

Σήμερα η Αφροδίτη βάζει τέλος σε αυτή την ανάδρομη διαδρομή της και επιτέλους τα ζευγάρια θα μπορέσουν είτε να τα ξαναβρούν είτε να έχουν την γαλήνη και την ηρεμία μεταξύ τους που είχαν αρχικά, ενώ οι ελεύθεροι Σκορπιοί θα είναι σε θέση να πουν ακριβώς τι είναι αυτό που ζητάνε για να κάνουν μία καλή σχέση που να κρατήσει χρονια. Τέλος σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς αντιμετωπίσατε καβγάδες με συνεταίρους ή είχατε καθυστέρηση στην τελική έκβαση ενός έργου μην ανησυχείτε τα πάντα θα μπουν ξανά στην κανονική τους τροχιά και όλα θα γίνουν όπως έπρεπε ήδη να έχουν συμβεί.

Αναλυτικα το   Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο :