ζωδια Σαββατοκυριακο Τοξοτης 05-06/09

miniaies-erwtikes-zwdio-toksotis

ζωδια Σαββατοκυριακο Τοξοτης 05-06/09

 

Είναι οι σχέσεις σας δρόμος διπλής κατεύθυνσης;

Μιας και η Σελήνη την ημέρα του Σαββάτου αγγίζει τον 7ο οίκο σας που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις , να γνωρίζετε ότι η λέξη και η πράξη κλειδί είναι ο συμβιβασμός.

Άλλωστε η θέση της Σελήνης από μόνη της σας οδηγεί προς τα εκεί αφού σας βάζει ήδη σε μία εκ των έσω διάθεση για διπλωματία όσο αφορά τη σχέση σας. Τώρα στον εργασιακό τομέα και στις προσωπικές σας συνεργασίες για να είστε εσείς σε καλή κατάσταση και να έχετε οικονομική ευημερία και ανάπτυξη προϋποθέτει πως και οι δυο πλευρές που συνεργάζονται είναι εξίσου χαρούμενες και ικανοποιημένες με τη συνεργασία σας.

zodia-taro-45

Όλη σας η συγκέντρωση πρέπει να δίνετε στην ένωση των δυνάμεων και όχι στα δικά σας θέλω ή σε εγωιστικές σκέψεις και αποφάσεις. Δείξτε στο σύντροφο σας ή στον συνεργάτη σας το πόσο σημαντικός είναι για εσάς με το είτε να στείλετε ένα όμορφο μπουκέτο λουλούδια είτε να ταξιδέψετε εσείς αυτή τη φορά μερικά έξτρα χιλιόμετρα ώστε να συναντήσετε τον συνεργάτη σας κοντά στην κατοικία του αυτή τη φορά. Φροντίστε ώστε όλες οι αλληλεπιδράσεις να επιφέρουν κέρδη και στις δυο μεριές -δηλαδή και προς εσάς και προς το συνεργάτη ή σύντροφο σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια
Την Κυριακή θα μπορέσετε να περπατήσετε ξανά το γνώριμο μονοπάτι του οραματισμού σας και πάλι. Η Αφροδίτη υπήρξε ανάδρομη επί έξι εβδομάδες πάνω στον οίκο του οραματισμού σας και των μεγάλων σχεδίων σας δηλαδή στον 9ο οίκο σας. Αν και δεν εκτροχιαστήκατε εντελώς πάντως αρκετοί από τους μεγάλους στόχους της ζωής έπαθαν αρκετές ζημιές όλο αυτό το διάστημα.

Οι παρατηρήσεις από διασκεδαστικές μεταμορφώθηκαν σε επίπονες και επίσης αντιμετωπίσατε κάποια άτομα με λάθος τρόπος προσέγγισης. Ευτυχώς που σήμερα η Αφροδίτη επανέρχεται στην ορθή της πορεία ξανά και διορθώνει κάθε λάθος που υπήρξε στα επαγγελματικά σας ενώ σας χαρίζει και πάλι το χάρισμα της ευγλωττίας και του γλυκού σας λόγου , επιδιορθώνοντας όσο γίνεται το μεγαλύτερο ποσοστό εκ των ζημιών αυτών.

Αναλυτικα το   Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο :