ζωδια Σαββατοκυριακο Τοξοτης 10-11/10

miniaies-erwtikes-zwdio-toksotis

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  για Σαββατοκυριακο

ζωδιο τοξότης

Το να είστε φίλοι με τους συναδέλφους σας μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό και να δημιουργεί επίσης και ένα συναρπαστικό περιβάλλον. Όμως όλη αυτή η τόσο πολύ κοινωνικότητα στο γραφείο σας κρατάει πίσω στο να εκπληρώσετε όλα σας τα εργασιακά καθήκοντα σας. και μπορεί να σας δημιουργήσει εμπόδια όσο αφορά την άνοδο σας ως στέλεχος στην εταιρεία που εργάζεστε.

 

Το Σάββατο η ειρηνοποιός Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον δομημένο Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη. Αν λοιπόν τα σχέδια σας για το Σαββατοκύριακο γεμίσουν με συναντήσεις με άτομα που βλέπετε κάθε ημέρα στο γραφείο σας και επίσης με το να περάσετε το περισσότερο χρόνο σας μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή αναμένοντας το επόμενο μέιλ ώστε να τακτοποιήσετε όσο ζητήματα αφήσατε στη μέση την εβδομάδα που πέρασε, τότε γνωρίζετε ότι ήρθε η στιγμή για να κάνετε μια αναθεώρηση της εργασιακής σας πραγματικότητας.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

zwdia

 

Γίνετε όσο πιο σκληροί μπορείτε με τον ίδιο σας τον εαυτό και βρείτε επιτέλους μία εξισορρόπηση μεταξύ των ωρών και της κουβέντας που κάνετε με τους συναδέλφους σας κατά τα διαλείμματα και χώρου της εργασίας όπου θα πρέπει να εργάζεστε και όχι να κουβεντιάζεστε στην πραγματικότητα.
Την Κυριακή ο αισιόδοξος Δίας βρίσκεται στο 10 οίκο που έχει να κάνει με τις φιλοδοξίες σας , ενώ ταυτόχρονα συνδέεται με τον Πλούτωνα που βρίσκεται πάνω στη ζώνη επιρροής των οικονομικών σας.

Είστε αρκετά τυχεροί καθώς μια ευκαιρία μπορεί να εμφανιστεί για εσάς κατά την στιγμή υλοποίησης στον ουρανού του σπανίου αυτού τριγώνου μεταξύ του Δία και του Πλούτωνα , οπότε μείνετε συντονισμένοι για τα όποια σημάδια και τις όποιες προσφορές θα δεχτείτε την εβδομάδα που έρχεται.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Η ημέρα αυτή είναι ιδανική επίσης όσο αφορά την ελεύθερη σκέψη και τον οραματισμό που σχετίζονται με τα σχέδια για το μέλλον σας και το γενικότερο μονοπάτι της ζωής που θέλετε να ακολουθήσετε.

Αυτή η περίεργη και σπάνια ένωση Δία και Πλούτωνα σας δίνει τέλος τη δυνατότητα του να κάνετε χρήση κάθε δύναμης μυστικιστικής και πνευματικής που κατέχετε ή έχετε κρυμμένη στο οπλοστάσιο ώστε να γυρίσετε την κατάσταση υπέρ σας , τι περιμένετε λοιπόν;

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις