ζωδια Σαββατοκυριακο Υδροχόος 05-06/09

miniaies-zwdio-ydroxoos

ζωδια Σαββατοκυριακο Υδροχόος  05-06/09

Ο λα -λα. Τα πρωτοσέλιδα για το Σαββατοκύριακο αυτό αγαπητοί Υδροχόοι μου έχουν μόνο έναν τίτλο. ΑΓΑΠΗ.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα βρίσκετε στους Διδύμους, διακατέχεστε από διάθεση έντονη για φλερτ ενώ επίσης εμφανίζεται και μία τολμηρότητα στις κινήσεις και στα λόγια σας.

Η Σελήνη θα είναι στον πέμπτο οίκο σας, δηλαδή αυτού του ερωτικού πάθους , άρα να τα περιμένετε όλα σχετικά με τα ερωτικά σας ζητήματα. Το να μαζέψετε πλήθος θαυμαστών σήμερα θα αποτελέσει μάλλον ένα είδος παιχνιδιού για εσάς σήμερα.

zodia-taro-45

Επίσης εάν τρέφετε ερωτικά συναισθήματα για κάποιον και θελήσετε να κάνετε μία ερωτική εξομολόγηση θα σας το συνιστούσα μιας και πραγματικά κρύβεται άσσο στο μανίκι σας και τελικά θα σας βγει θετικό το αποτέλεσμα.

Αυτό το πάθος που έχετε , δεν μένει όμως μόνο στα ερωτικά ζητήματα αλλά εξαπλώνετε σε κάθε τομέα της ζωής σας από σήμερα. Μπορεί να θελήσετε να ζωγραφίσετε, να τραγουδήσετε, να γράψετε ποίηση ή να εκφραστείτε , σίγουρα μέσω της τέχνης και με τον δικό σας ξεχωριστό δημιουργικό τρόπο φυσικά. Δεν σας κρατάει και τίποτα απεναντίας μάλλον το Σύμπαν θα χαρεί να σας δει να δημιουργείται ευτυχισμένοι ξανά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65

 

Η Κυριακή σας ξεκινάει με ολόκληρο το Σύμπαν να οργανώνει για χάρη σας μια αστρική ομάδα διάσωσης των ερωτικών σας ζητημάτων. Μπορείτε σήμερα να αγαπήσετε και πάλι τον πλανήτη Αφροδίτη αφού επιτέλους σταματά να είναι ανάδρομη και να σας πολεμά στον έρωτα και την αγάπη. Από τις 25 Ιουλίου και έπειτα περάσατε βασανιστικές στιγμές είτε με κάποιο συνεργάτη σας είτε με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Ίσως να διαπληκτιστήκατε περισσότερο από όσο έπρεπε ή να μην βρισκόσασταν στα ίδια επίπεδα ερωτικής έλξης. Κάποιος πρώην ίσως εμφανίστηκε στην μέση και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο περίπλοκα.

Μην ανησυχείτε αγαπητοί Υδροχόοι. Με την Αφροδίτη σε ορθή πορεία από σήμερα θα δείτε τελικά ότι η επανασύνδεση και η επιστροφή στο μονοπάτι της αγάπης θα γίνει πάρα πολύ πιο εύκολα από όσο μπορεί να πιστεύετε.

Αναλυτικα το   Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο :