ζωδια σαββατοκυριακο 01-01/07 B

erwtikes-provlepseis-kyriaki-18-5

ζωδια σαββατοκυριακο 01-01/07 B

ζωδια Ζυγός
Ώρα να κόψετε τον ομφάλιο λώρο; Το Σάββατο, ένα δύσκολο τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη στον Ζυγό και τον ισχυρό Πλούτωνα στον οικογενειακό σας τομέα, αποκαλύπτει δεσμούς που δεσμεύουν υπερβολικά. Εάν έχετε την τάση να ευχαριστείτε πολύ τους αγαπημένους σας, τώρα είναι η ώρα να εξελιχθείτε. Με τον κατηγορηματικό Άρη στον δέκατο Οίκο σας που βάζει στο προσκήνιο τα όρια, ίσως χρειαστεί να ορίσετε με ακρίβεια τα όριά σας. Τολμήστε να μιλήσετε ή να ακολουθήσετε μια διαφορετική πορεία από εκείνη που θα εγκρίνει η γενιά σας (ή αυτή που νομίζετε ότι θα εγκρίνει).

Είστε οι φύλακες της δικής σας ευτυχίας σας, Ζυγοί. Υιοθετήστε μια οπτική του «ζήσε και άφησε τους άλλους να ζήσουν» από σήμερα και στο εξής. Την Κυριακή, η Σελήνη στον δεύτερο Οίκο σας των αξιών και της αυτοεκτίμησης, τροφοδοτεί ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθησή σας. Ξεκινήστε μια νέα πρακτική κατά την οποία δεν χρειάζεται να εξηγείστε όλη την ώρα. Όπως λέει και ένα ρητό: το «Όχι» είναι μια πλήρης πρόταση.

 

ζωδια Σκορπιός
Είστε πάλι αινιγματικοί, Σκορπιοί; Αυτό το Σάββατο, ένα τεταμένο τετράγωνο ανάμεσα στην ομιχλώδη Σελήνη και τον έντονο Πλούτωνα στον τομέα της επικοινωνίας σας, θα μπορούσε να θολώσει το μήνυμα που θέλετε να περάσετε. Οι άνθρωποι μπορεί να σας φαίνονται παθητικοί και επιθετικοί, επιπόλαιοι ή ακόμα και ασαφείς. Είτε κρατάτε μερικές βασικές λεπτομέρειες για τον εαυτό σας είτε όχι, είναι καλή ιδέα να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε να εκφράσετε πριν ανοίξετε το στόμα σας.

zodia-taro-45

Με τον σκληρό Άρη στον απότομο ένατο Οίκο σας, είναι πιθανό αυτό που θέλετε να πείτε να βγει λίγο περισσότερο άμεσο. Απευθυνθείτε σε κάποιον που εμπιστεύεστε, στραφείτε στο αξιόπιστο ημερολόγιό σας ή δώστε στο διαλογισμό μια ακόμη ευκαιρία. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και σας βοηθάει να πείτε απλά αυτό που εννοείτε, μείον όλη την ανυποψίαστη ένταση και το σπινθηροβόλο κρυφό νόημα. Αν εξακολουθείτε να αισθάνεστε ευερέθιστοι, πετάξτε σόλο σήμερα. Λίγες ώρες χαλάρωσης μπορούν να σας φτιάξουν τη διάθεση.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Προειδοποίηση ανασφάλειας! Το τετράγωνο του Σάββατου μεταξύ της Σελήνης και του Πλούτωνα, μπορεί να σας βάλει στο παιχνίδι χωρίς νίκη, του να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους. Και με ένα δεύτερο τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης και του ζηλιάρη Άρη, μια μη παραγωγική επίσκεψη από το πρασινομάτικο τέρας μπορεί επίσης να είναι στο πρόγραμμα. Το να προσπαθήσετε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με γνωστούς και φίλους, αναπόφευκτα θα σας χαλάσει τη διάθεση, οπότε γιατί να το κάνετε αυτό; Κάτι τέτοιο μπορεί να σας κάνει να μετριάσετε την πρωτοπορία σας στην ελπίδα να ταιριάξετε.

Η συμμόρφωση δεν ήταν ποτέ του στυλ σας, Τοξότες, οπότε μείνετε στην τιμονιέρα σας και να είστε απλώς ο αγαπητός, ιδιοσυγκρασιακός εαυτός σας! Αφεθείτε σε κάποια επιπλέον φροντίδα την Κυριακή, όταν η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης. Η εξάντληση σας απειλεί και μια αλλαγή σκηνικού, κατά προτίμηση κοντά σε νερό, μπορεί να αναζωογονήσει το πνεύμα σας. Πηγαίνετε στην παραλία με ένα βιβλίο ή κρυφτείτε σε μια αιώρα και κοιμηθείτε όλο το απόγευμα. Σας αγχώνει η λίστα των υποχρεώσεών σας; Εστιάστε στην ολοκλήρωση των πιο πιεστικών πραγμάτων τις επόμενες ημέρες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Αιγόκερως
Στο σταθερό ζώδιό σας αρέσει να διατηρεί ένα βαθμό δομής, αλλά δεν υπάρχει πολλή τάξη στο δικαστήριο του Αιγόκερω αυτό το Σάββατο. Μια δύσκολη γωνία, μεταξύ της Σελήνης στον πειθαρχημένο δέκατο Οίκο σας και του έντονου Πλούτωνα στο ζώδιό σας, πυροδοτεί ένα επαναστατικό πνεύμα. Εκτός από αυτό, μια σκληρή ακτίνα από τον εύθραυστο Άρη μπορεί να φέρει άγχος από ένα σημαντικό πρόσωπο στον κόσμο σας. Ποιος συμπεριφέρεται άσχημα τώρα; Δώστε στο πνεύμα σας λίγο περισσότερο χώρο για να περιπλανηθεί, αλλά μην πάτε στο άλλο άκρο εγκαταλείποντας ολόκληρη τη ρουτίνα σας.

Ελέγξτε τις τρέχουσες δεσμεύσεις σας και δείτε πού μπορείτε να μειώσετε κάποια πράγματα για να αφήσετε χώρο για αυτά που σας παθιάζουν. Αποφύγετε τις κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν σας εμπνέουν, ανεξάρτητα από το πόσο σας πιέζει κάποιος να παρευρεθείτε. Την Κυριακή, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και στον κοινωνικό έβδομο Οίκο σας, μια πολύ ευκολότερη μέρα για να επικοινωνήσετε με τους δικούς σας. Κρατήστε τα πράγματα ελαφριά και ευέλικτα. Ένας αυθόρμητος καφές ή μια απογευματινή συγκέντρωση μπορεί να βρει το μονοπάτι σας να διασταυρώνεται με ένα συναρπαστικό, αδελφικό πνεύμα!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχόος
Δυναμικές εξάρτησης εξαφανίζονται! Η περιπετειώδης Σελήνη του Σαββάτου βγάζει από μέσα σας το ανεξάρτητο πνεύμα σας σε πλήρη ισχύ. Αλλά μια προειδοποίηση: η Σελήνη σχηματίζει ένα σκληρό τετράγωνο με τον έντονο Πλούτωνα στον δωδέκατο Οίκο σας, το οποίο μπορεί να τραβήξει ενεργειακά βαμπίρ στην τροχιά σας. Μια δεύτερη αγχωτική ακτίνα από τον Άρη, θα μπορούσε να σας βρει στα πρόθυρα να θυσιάσετε το Σάββατό σας για κάποια ανεπιθύμητη υποχρέωση, που σίγουρα θα σας αφήσει δυσαρεστημένους. Αποφύγετέ τη με χάρη, Υδροχόοι.

Μιλήστε ξεκάθαρα εκ των προτέρων σχετικά με το χρόνο και την ενέργεια που είστε διατεθειμένοι να μοιραστείτε με τους ανθρώπους. Μην σύρετε κανέναν μαζί σας και μην τους αφήσετε να περιμένουν. Δεν ενδιαφέρεστε; Να είστε ευγενικοί, αλλά άμεσοι. Την Κυριακή, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και στον δέκατο Οίκο σας που εστιάζει στους στόχους. Μπορείτε να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας δυναμικά ή να αντιμετωπίσετε ένα μεγάλο έργο που αναβάλατε. Ο ποιοτικός χρόνος με τον πατέρα σας ή έναν σημαντικό άντρα, μπορεί να βοηθήσει στη γείωσή σας. Ακόμα κι αν πρόκειται απλώς για μια γρήγορη τηλεφωνική κλήση, επικοινωνήστε και συνδεθείτε.

ζωδια Ιχθύες
Κλείστε τις δημοσκοπήσεις, Ιχθύες. Και ενώ το κάνετε, σκεφτείτε διπλά το πόσο μιλάτε για τον τωρινό έρωτά σας. Κάτω από το τετράγωνο του Πλούτωνα και της Σελήνης του Σαββάτου, μπορεί να αποκαλύψετε πάρα πολλά στον εσωτερικό σας κύκλο και να το μετανιώσετε μετά, ειδικά όταν πρόκειται για την ερωτική σας ζωή. Και με τον απερίσκεπτο Άρη στον δραματικό πέμπτο Οίκο σας, είναι σίγουρο ότι θα πρωταγωνιστήσετε σε μερικά κουτσομπολιά άξια τίτλων περιοδικού.

Μπορεί να έχετε μια αποστολή εκκαθάρισης στα χέρια σας για αύριο, αν κάνετε το άλλο σας μισό να ακούγεται σαν τρελός.
Αν πραγματικά θέλετε να βγάλετε κάποια πράγματα από μέσα σας, μιλήστε στο BFF σας ή σε ένα ουδέτερο άτομο. Την Κυριακή, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και στον επεκτατικό ένατο Οίκο σας και σας δίνει μια μεγάλη δόση προοπτικής. Το χθεσινό συναισθηματικό τσουνάμι θα μετατραπεί σε ήρεμα νερά. Ίσως να μπορέσετε ακόμα και να γελάσετε με τον εαυτό σας. Ένας ακόμα λόγος για να μην σαρώσετε τους άλλους με αυτή την παροδική σας υστερία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις