ζωδια σαββατοκυριακο 02 – 03/09 B

zwdia-aytokinita

ζωδια σαββατοκυριακο 02 – 03/09 B

ζωδια Ζυγός
Οι άνθρωποι είναι το πάθος σας αυτό το Σάββατο, καθώς ο τολμηρός Άρης στον Οίκο της φιλίας σας σχηματίζει τρίγωνο με τον αυθόρμητο Ουρανό στη ζώνη της σχέσης σας. Χημεία μπορεί να προκύψει με έναν απλό γνωστό ή μπορεί να έχετε την έμπνευση να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να προσθέσετε κάποια εκλεκτά άτομα στην ομάδα σας. Προσέξτε την ψυχραιμία σας, ωστόσο. Παρόλο που δεν σας αρέσει η σύγκρουση, δεν διστάζετε να συγκρουστείτε όταν κάτι σας φαίνεται άδικο. Η θερμόαιμη όψη Άρη – Ουρανού μπορεί να σας κάνει να εξοργιστείτε, πριν ακούσετε ολόκληρη την ιστορία. Είναι πιθανό να αντιδράσετε υπερβολικά, γι’ αυτό πάρτε μια βαθιά εισπνοή πριν βάλετε κάποιον στη μαύρη λίστα.

Την Κυριακή πιο πολλοί μπορεί να είναι καλύτερα, αλλά και πιο χαοτικά αν είστε υπερβολικά δημοκρατικοί με τα σχέδια. Καθώς ο τολμηρός Άρης προχωρά δίπλα στον ανάδρομο Ερμή, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και τα πνεύματα επίσης. Αποφύγετε το σύνδρομο «πολλά κοκόρια στο κοτέτσι» και αφήστε ένα μόνο άτομο να σχεδιάσει τις εκδηλώσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα πρέπει να ακολουθήσετε την ατζέντα κάποιου άλλου, αντί να εισάγετε ατελείωτες δυνατότητες στο μίγμα. Αυτό που είναι πιο σημαντικό από το τι θα κάνετε την Κυριακή, είναι με ποιον θα είστε μαζί. Βάλτε τους άλλους στο επίκεντρο, όχι τον αγώνα να έχετε το πιο καυτό σχέδιο απ’ όλους.

 

ζωδια Σκορπιός
Τι θα ακολουθήσει, Σκορπιοί; Το Σάββατο μπορεί να φέρει μια σημαντική στιγμή για έναν από τους μακροπρόθεσμους στόχους ή τα σχέδιά σας. Ο υποκινητής Άρης στον Οίκο της σταδιοδρομίας σας, σχηματίζει ένα όμορφο τρίγωνο με τον πρωτοποριακό Ουρανό στον έκτο Οίκο της εργασίας, της υγείας και της οργάνωσής σας. Ίσως να θέλετε να δεσμευτείτε εκ νέου σε νέες συνήθειες άσκησης. Ίσως να έχετε μια διαφωτιστική στιγμή: να χρειάζεστε έναν νέο βοηθό, ασκούμενο, μπέιμπι-σίτερ ή προσωπικό υποστήριξης, και θα βρείτε το τέλειο άτομο ονλάιν. Ή ίσως να ξεκινήσετε ένα ξεκαθάρισμα και να ανακαλύψετε παλιά κειμήλια, που θα προσθέσουν ξανά σκοπό στη ζωή σας. Απλώς προσέξτε τα θέματά σας με τον εγωισμό και τον έλεγχο, καθώς ο θερμόαιμος συνδυασμός Άρη – Ουρανού μπορεί να κάνει τους ανθρώπους τυραννικούς.

zodia-taro-45

Η συγχώνευση ανάδρομου Ερμή – Άρη της Κυριακής στον δέκατο Οίκο σας της επιτυχίας, μπορεί να βρει τα μάτια σας σταθερά σε ένα βραβείο, ένα που δεν έχετε καταφέρει να πάρετε στο παρελθόν. Αν και κάνατε μια καλή προσπάθεια! Αν έχετε ισορροπηθεί από την πρώτη σας προσπάθεια, ίσως να νιώθετε αρκετά σίγουροι για να κάνετε άλλη μία – και πράγματι ο χρόνος μπορεί να είναι με το μέρος σας. Αλλά με τον Άρη στο μείγμα, βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για πραγματική επιθυμία, όχι μόνο για υπερηφάνεια. Η νίκη θα σας φανεί ρηχή αν οδηγείτε μόνο από ανταγωνισμό.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Το Σάββατο ο ενεργητικός Άρης στον επεκτατικό ένατο Οίκο σας, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό που φέρνει αλλαγές στη ζώνη της έκφρασής σας. Ήρθε η ώρα να εκφράσετε την αλήθειά σας και να αφήσετε το λαμπρό σας φως να λάμψει. Η ζωή παίρνει έναν αέρα γοητείας, οπότε προχωρήστε και καμαρώστε για την αληθινή προσωπικότητά σας. Ίσως ήρθε η ώρα να αναλάβετε ένα τολμηρό ρίσκο, που περιλαμβάνει μια από τις πιο οραματικές ιδέες σας. Ο Τοξότης είναι ο τζογαδόρος του ζωδιακού κύκλου, αλλά τον τελευταίο καιρό μπορεί να μην είχατε τη συνήθη τύχη σας. Έχετε αποτραβηχτεί ή έχετε σταμάτησε να παίρνετε ρίσκα ως αποτέλεσμα; Δεν θα ξέρετε μέχρι να δοκιμάσετε.

Την Κυριακή, καθώς ο ανάδρομος Ερμής και ο θερμόαιμος Άρης ευθυγραμμίζονται, δεν θα έχετε τα μεγαλύτερα αποθέματα τακτ. Παρόλο που οι συμβουλές σας προέρχονται από την επιθυμία να βοηθήσετε και να κρατήσετε τους δικούς σας στο σωστό δρόμο, ο απέναντί σας μπορεί να μην είναι έτοιμος να τις ακούσει. Μην χάσετε το χρόνο σας παίζοντας τους συμβούλους ζωής. Αντ’ αυτού, αφιερώστε την ημέρα σας στην εξερεύνηση νέου εδάφους. Τα ταξίδια ευνοούνται από αυτό το κοσμικό δίδυμο, και μπορεί να απολαύσετε μια ωραία γνωριμία με έναν ταξιδευτή που θα συναντήσετε κατά μήκος της διαδρομής. Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή GPS σας είναι ενημερωμένη και αν βγείτε εκτός εμβέλειας, κάντε λήψη οδηγιών εκ των προτέρων. Με τον Ερμή ανάδρομο, φύλαγε τα ρούχα σου για να ’χεις τα μισά!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Αιγόκερως
Το Σάββατο ο ενεργητικός Άρης στον όγδοο Οίκο σας της οικειότητας, σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Ουρανό, που αλλάζει τα πράγματα στον τομέα της οικίας, της οικογένειας και της θηλυκότητας. Χαλαρώστε το άκαμπτο πρόσωπό σας, Αιγόκεροι, γιατί μπορεί να βγουν ισχυρά συναισθήματα, είτε το θέλετε είτε όχι. Προσοχή: η ζήλια ή η κτητικότητα μπορεί επίσης να ξεσηκωθούν κάτω από αυτή την όψη, και μπορεί να πάρετε τα πράγματα πολύ προσωπικά. Ίσως να θέλετε να προγραμματίσετε προληπτικά μια ημέρα σε σπα ή να βεβαιωθείτε ότι θα είστε ανάμεσα στους πιο στοργικούς και ανεξάρτητους ανθρώπους στον κύκλο σας.

Την Κυριακή τα σαγηνευτικά σινιάλα μπορεί να είναι καυτά αλλά και θολά, καθώς ο παθιασμένος Άρης αγκαλιάζει τον ανάδρομο Ερμή. Αν και θα μαγνητίσετε πολλούς, κρατήστε το τελευταίο σας τριαντάφυλλο για κάποιον που μπορεί πραγματικά να διανύσει όλη την απόσταση. Αφήστε τον εαυτό σας να προσελκυστεί προσεκτικά από τους άλλους, και ενισχύστε τη θέλησή σας. Μπορεί να χαλάσετε κάτι καλό, πηγαίνοντας πολύ μακριά πολύ σύντομα και χάνοντας το κέντρο σας. Λίγο μυστήριο θα τους κάνει να επιστρέψουν για περισσότερα!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχόος
Κρατάτε μέσα σας δυσαρέσκεια; Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να θέλετε να φτιάξετε τα πράγματα, και μόνο για χάρη του κάρμα σας. Το ενεργητικό τρίγωνο του Σαββάτου, μεταξύ του Άρη στον διαπροσωπικό έβδομο Οίκο σας και του πρωτοποριακού Ουρανού στη ζώνη της επικοινωνίας σας, φέρνει θέματα σε ανοιχτό διάλογο. Ενώ μπορεί να υπάρξουν μερικά αδιάκριτα σχόλια ή σοκαριστικές δηλώσεις, θα συμβούν για να έρθει η επανάσταση σε μια βασική σας σχέση. Απλά φροντίστε να μην είστε παθητικο-επιθετικοί ή να μην τιμωρείτε κάποιον για παλαιότερες παραβάσεις.

Η συνεργασία δεν θα έρθει εύκολα την Κυριακή, αλλά προσπαθήστε ούτως ή άλλως. Με τον ανάδρομο Ερμή και τον υποκινητή Άρη να βρίσκονται στον έβδομο Οίκο σας, θα δυσκολευτείτε να συμβιβαστείτε με ανθρώπους που έχουν μια τελείως διαφορετική ατζέντα από τη δική σας. Από τη μία πλευρά, ίσως να είναι καλύτερο να ακολουθήσετε τις ξεχωριστές σας πορείες για σήμερα, αλλά ξανασκεφτείτε το. Οι ανορθόδοξες ιδέες αυτού του ατόμου μπορεί να αλλάξουν τον κόσμο σας, εάν του δώσετε μια ευκαιρία.

taro-oroskopio-54

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Ιχθύες
Το Σάββατο ο καταφερτζής Άρης στη ζώνη της υγείας σας, σχηματίζει μια υποστηρικτική γωνία με τον αυθόρμητο Ουρανό στον Οίκο των χρημάτων και των καθημερινών συνηθειών σας. Είστε έτοιμοι να ανανεώσετε τον τρόπο ζωής σας και να κάνετε τις υποθέσεις σας να μπουν σε κατάσταση υψηλής λειτουργίας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν αναδιατάσσετε τα πράγματα σε επιφανειακό επίπεδο ή δεν προκαλείτε περισσότερο χάος στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε μια τάξη. Αντί να ανακαινίσετε ολόκληρο το σπίτι σας από πάνω μέχρι κάτω, ξεκινήστε με ένα ντουλάπι. Ή επιλέξτε μια δωρεάν περίοδο δοκιμής σε αυτό το πολυτελές στούντιο γιόγκα, πριν πληρώσετε για ένα ακριβό πακέτο (όχι, Ιχθύες, δεν θα έχετε περισσότερα κίνητρα αν αδειάσετε την τράπεζα).

Τα σχέδια μπορεί να περιπλέκουν την Κυριακή εάν τα αφήσετε, έτσι αποφύγετέ το αυτό με κάθε κόστος. Θα πρέπει να βάλετε όρια στους ανθρώπους που θέλουν να πάνε εδώ, εκεί και παντού, αντί να διαλέξουν μια τοποθεσία (και να μείνουν σε αυτή). Αργά, χαλαρά και απλά είναι ο ρυθμός για την ημέρα σας. Μπορεί ακόμη και να επιλέξετε να μείνετε στο σπίτι και να ξεκουραστείτε ή να οργανώσετε ένα παραγεμισμένο μέρος του σπιτιού σας. Προσπαθήστε να πάρετε λίγο φρέσκο αέρα, ωστόσο: ένα πικνίκ στο πάρκο θα ήταν υπέροχο!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66