ζωδια σαββατοκυριακο 04-05/02 A

zwdia-savvatokyriako-27-29-6

ζωδια ωροσκοπιο για ολους σαββατοκυριακο 04-05/02 A

ζωδια Κριός
Το Σάββατο έχετε εντονότατη δυνατότητα να υπολογίζετε μια κατάσταση και να ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να γίνει για να πάνε όλα καλά. Δημιουργήστε ένα απλό σχέδιο, Κριοί, και αρχίστε την εκτέλεσή του! Οργανώστε το χώρο εργασίας σας ή φτιάξτε έναν προϋπολογισμό: η σαφήνεια θα δημιουργήσει θετική κίνηση στη ζωή σας. Οι προσπάθειές σας για ξεκαθάρισμα θα μπορούσαν να φέρουν μια απροσδόκητη προσφορά εργασίας ή κάτι τυχερό.

Το Σάββατο το βράδυ μπορεί να σας βρει να κάθεστε στο ίδιο τραπέζι με άτομα υψηλού κύρους. Δουλέψτε τις επαφές σας, Κριοί, και βάλτε το όνομά σας στον κατάλογο με τις πιο σοβαρές εκδηλώσεις. Ακόμα κι αν δεν ψαρώσετε με τη διαφημιστική εκστρατεία κύρους, μια μοιραία συνάντηση με έναν VIP καλοπερασάκια μπορεί να ταράξει τον κόσμο σας.

 

Την Κυριακή, πείτε τι έχετε στο μυαλό σας και στην καρδιά σας, Κριοί. Η φλύαρη Σελήνη στους Διδύμους σας βοηθά να πείτε την αλήθεια σας, αλλά με έναν ανάλαφρο τρόπο. Αν παλεύατε για να βρείτε μια μέση λύση με έναν συνεργάτη, μπορείτε να φτάσετε σε συμβιβασμό και να είστε και οι δύο ευχαριστημένοι πριν τελειώσει η ημέρα. Κρατήστε το σημερινό βράδυ για λίγο καλό και παραδοσιακό χρόνο σύνδεσης με ένα ή δύο ξεχωριστούς φίλους, αυτούς με τους οποίους οι συζητήσεις ρέουν φυσικά για ώρες!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Ταύρος
Η αλήθεια θα σας ελευθερώσει, Ταύροι – και με το προκλητικό τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα του Σαββάτου, δεν είναι ότι μπορείτε πραγματικά να την κρατήσετε μέσα σας ούτως ή άλλως. Να θυμάστε ότι η απελευθέρωσή σας δεν πρέπει να είναι ο θάνατος κάποιου άλλου απαραιτήτως. Πείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας, ενώ παραμένετε συμπονετικοί και ανοικτοί στις απόψεις του άλλου. Η αντίληψη είναι η πραγματικότητα και δυστυχώς ο κόσμος δεν φαίνεται ακριβώς το ίδιο για κάθε άτομο. Θα μπορούσατε να μάθετε κάτι επαναστατικό αν αφήσετε την κατάσταση να είναι διάλογος και όχι μονόλογος.

Η παραγωγικότητα είναι το όνομα του παιχνιδιού την Κυριακή, οπότε βάλτε μια μικρή σπουδή στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Η μόνη προειδοποίηση: δεν επιτρέπονται τα πολλά πράγματα ταυτόχρονα! Αν προσπαθήσετε να κάνετε περισσότερα πράγματα την ίδια στιγμή, θα αποδυναμώσετε τις προσπάθειές σας χωρίς να τελειώσετε κανένα. Προωθήσετε τις κλήσεις σας στον τηλεφωνητή ενώ πληρώνετε τους λογαριασμούς του σπιτιού σας και κλείστε το ίντερνετ εάν προσπαθείτε να συντάξετε μια πρόταση για τη δουλειά. Θα εκπλαγείτε με το πόσα περισσότερα μπορείτε να πετύχετε, όταν δεν έχετε ένα εκατομμύριο κοινοποιήσεις και ειδοποιήσεις να αποσπούν την προσοχή σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Αφεθείτε, Δίδυμοι, έτσι ώστε να μπορέσετε να ωριμάσετε. Το να κρατάτε μια μνησικακία είναι σαν να πίνετε δηλητήριο και να περιμένετε από τον άλλο να ανατραπεί. Ενώ δεν θα πρέπει να καλέσετε τοξικούς ανθρώπους να ξαναμπούν στη ζωή σας, σταματήστε να τους χαρίζετε τόσο πολύ χρόνο στις συζητήσεις σας. Σε ότι επικεντρώνεστε αυτό διευρύνεται, οπότε κατευθύνετε την προσοχή σας προς κάτι που σας θεραπεύει. Το αισθαντικό τρίγωνο του Σαββάτου μεταξύ της Σελήνης και του Πλούτωνα μπορεί να σας οδηγήσει σε μια βραδιά διαλογισμού, μια διάλεξη ή ένα live show που να σας εμπνεύσει και όπου μπορείτε να χαθείτε στη μουσική.

Ας το παραδεχτούμε: σας χρειάζεται μια μικρή απόδραση. Η ανοιχτόκαρδη Σελήνη στους Διδύμους την Κυριακή, σας εμπνέει να αφήσετε όλες τις μεγάλες, τολμηρές κακίες σας να βγουν. Έχετε την κοσμική συγκατάθεση να το παρακάνετε, αλλά να θυμάστε ότι μπορείτε να το κάνετε αυτό χωρίς να προσβάλλετε τους άλλους ή να πατάτε στη θέση τους. Αυτό που είναι σημαντικό είναι η πραγματική έκφραση του εαυτού σας, όχι να συγκλονίσετε τις μάζες. Λάβετε υπόψη σας ότι ορισμένες από τις μεγάλες ιδέες σας μπορεί να είναι λίγο πιο μπροστά από την εποχή. Οπότε, ακόμη και αν οι άνθρωποι δεν τις αγκαλιάσουν αμέσως, θα μπορούσαν τελικά να αλλάξουν γνώμη. Μην τα παρατάτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Καρκίνος
Αν θέλετε να βελτιώσετε τη δυναμική μιας σχέσης, ακολουθήστε τις κοσμικές οδηγίες του Σαββάτου: χαλαρώστε! Έχετε συζητήσει μια διαφωνία μέχρι θανάτου και οι συζητήσεις έχουν αρχίσει να κάνουν κύκλους. Θυμάστε τις παλιές καλές ημέρες, όταν οι δυο σας περνούσατε καλά; Αφήστε τα βαριά τετ α τετ και γιορτάστε το Σάββατο το βράδυ με μια παρέα. Χορέψτε όλη νύχτα σε ένα live show ή σε μπαρ. Λαχταράτε κάτι πιο οικείο; Κάντε ένα ομαδικό σχέδιο για ένα πάρτι στο σπίτι με όλους τους κοινούς σας φίλους. Μην ξεχνάτε: αυτή είναι μια συνεταιριστική επιχείρηση, Καρκίνοι. Ενώ θα μπορούσατε να σχεδιάσετε ολόκληρο το μενού μόνοι σας, η ωριμότητα έρχεται όταν αφήνετε τον έλεγχο.

Την Κυριακή, ήρθε η ώρα για εκεχειρία επιτέλους! Σύμφωνα με τα γενναιόδωρα άστρα της ημέρας, τα υψηλών οκτανίων δράματα διαλύονται και σας βοηθούν να μπείτε και οι δύο ο ένας στη θέση του άλλου. Είναι μια συγγνώμη ή κάποιο είδος εξιλέωσης απαραίτητα, Καρκίνοι; Ενώ μπορεί να σκέφτεστε ότι αυτός ή αυτή θα έπρεπε να κάνει την πρώτη κίνηση, παίξτε το ανώτεροι και μοιραστείτε την πίπα της ειρήνης.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Αντί να γλυκομιλάτε στους άλλους για να υπακούσουν στις διαταγές σας αυτό το Σάββατο, δώστε το παράδειγμα. Η προθυμία σας να σηκώσετε τα μανίκια και να στρωθείτε στη δουλειά, θα εντυπωσιάσει και θα εμπνεύσει. Ένας σημαντικός άντρας που υπάρχει στη ζωή σας μπορεί να συγκινηθεί περισσότερο απ’ όλους από την ταπεινή και εξυπηρετική σας στάση. Και το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν θα χρειαστεί να του γκρινιάξετε για να του δώσετε κίνητρα. Το βράδυ του Σαββάτου να είστε γενναιόδωροι με κάποιον που σας έχει δώσει ελεύθερα. Πιάστε εσείς τον λογαριασμό του δείπνου ή το δεύτερο εισιτήριο σε ένα live show. Είναι καλύτερα να δώσετε, τουλάχιστον για τη σημερινή ημέρα.

Θα έχετε τη δύναμη να πείθετε την Κυριακή, Λέοντες, οπότε αφήστε τη φωνή σας να ακουστεί. Ενώ μπορεί να φοβάστε ότι το μήνυμά σας θα βγει παράξενο ή πολύ υπερβολικό, το κοινό σας θα αποδείξει ότι είστε λάθος. Όταν ξεφεύγετε από το πολυσύχναστο μονοπάτι, είναι πιο εύκολο να σκαρφιστείτε καινοτόμες ιδέες. Το να είστε πρόθυμοι να σκεφτείτε πέρα από τα συνηθισμένα, μπορεί να σας οδηγήσει σε μια τεράστια ανακάλυψη – κάτι που μπορεί να ωφελήσει τους πάντες.

zwdia

ζωδια Παρθένος
Η σεμνότητα εξαφανίζεται! Το παθιασμένο τρίγωνο μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα του Σαββάτου σας κάνει έναν πραγματικό ερμηνευτή. Θα μπορείτε εύκολα να αιχμαλωτίσετε τους άλλους σε οποιαδήποτε κατάσταση, και γιατί όχι; Μην αφήσετε κανέναν να σας πείσει να μείνετε στη λωρίδα σας. Οι πλανήτες του Σαββάτου έχουν να κάνουν με την επέκταση και την εξερεύνηση. Παρά το γεγονός ότι είστε τελειομανείς από τη φύση σας, ποτέ δεν θα μάθετε αν δεν κάνετε λάθη. Καλύτερα να μπερδευτεί η ζωή λίγο, αν αυτό σημαίνει ότι θα φτάσετε πιο κοντά στην αληθινή αγάπη, σε μια δημιουργική κατάκτηση ή σε οποιοδήποτε άλλο στόχο που σας φαινόταν ότι ήταν πέρα από τις δυνατότητές σας. Κινείστε προς τα πάνω, Παρθένοι, οπότε αγκαλιάστε το!

Η Σελήνη της Κυριακής στον δέκατο Οίκο σας που αφορά την καριέρα, σας βοηθά να ανεβείτε ακόμα πιο ψηλά. Μην αφήσετε τη συγκέντρωσή σας να αποσπαστεί από τους επικριτικούς. Το κλειδί για την επιτυχία σας είναι να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στην ευρύτερη εικόνα του στόχου σας. Το να στραφείτε σε κάποιον που επηρεάζει τα πράγματα θα μπορούσε να σας κερδίσει μια θέση στον εσωτερικό κύκλο, ειδικά αν τον προσεγγίσετε με ένα σοβαρό σχέδιο. Ο λαμπερός τροχός παίρνει μπρος μετά το γυάλισμα με καλό λάδι! Κάντε την προετοιμασία σας την Κυριακή. Ίσως ακόμα και να σας προσκαλέσουν σε μια μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων ή σε μια συνάντηση με πελάτη ως αποτέλεσμα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Φεβρουαριου 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia shmera