ζωδια σαββατοκυριακο 04-05/02 B

astrologia-gamos-7-oikos

ζωδια ωροσκοπιο για ολους σαββατοκυριακο 04-05/02 B

ζωδια Ζυγός
Μπορείτε να χαθείτε μέσα στο κεφάλι σας, Ζυγοί, αλλά το Σάββατο ασχολείστε δυναμικά με την ικανότητά σας να κοιτάτε μέσα στις ψυχές των ανθρώπων. Ένας στενός σας φίλος ή συγγενής θα μπορούσε να επωφεληθεί από τα διαισθητικά σας δώρα, τα οποία μοιάζουν οριακά με μάντη αυτό το Σαββατοκύριακο. Εάν πιάνετε αύρες, πείτε κάτι. Μπορεί να αλλάξετε τη ζωή κάποιου με τη διορατικότητά σας.

Κρατήστε τη λίστα των καλεσμένων σας το βράδυ του Σαββάτου όσο πιο μαζεμένη γίνεται. Προσκαλέστε μερικούς στενούς φίλους σας σε δείπνο – πάρτι ή αγκαλιαστείτε με το ραντεβού σας στο γωνιακό τραπεζάκι ενός τζαζ μπαρ. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε πραγματικά να δεθείτε.

 

Την Κυριακή βγείτε από την προστατευτική φούσκα σας. Η Σελήνη είναι στον περιπατητικό ένατο Οίκο σας, κάνοντάς σας να νιώθετε ότι μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο. Πιάστε συζητήσεις με ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα από το δικό σας. Υποβάλετε την αίτησή σας για αυτή τη πολυπόθητη θέση, ακόμη και αν νομίζετε ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός. Και μην υποτιμάτε τη δύναμη της ειλικρινούς ομιλίας σας. Αντί να παρακάμψετε μια σύγκρουση, να είστε ανοιχτοί και άμεσοι. Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική. Απλά θυμηθείτε: να μην ρίχνετε το φταίξιμο παντού!

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Τα λόγια σας έχουν δύναμη, ειδικά αυτό το Σάββατο, καθώς ο κυβερνήτης σας ο Πλούτωνας σχηματίζει μια γωνία με την υποβλητική Σελήνη. Επιλέξτε αυτά που θα πείτε με προσοχή, διότι θα μπορούσαν να ακουστούν σε κάποιον σημαντικό. Μεταξύ φίλων, συναδέλφων ή οποιασδήποτε ομάδας, είστε αυτοί που φτιάχνουν τη μόδα και η διαπεραστική φωνή της γνώσης. Ένα καλά φτιαγμένο email ή μια έντονη παρατήρηση, θα μπορούσαν να τραβήξουν την προσοχή ενός ισχυρού ατόμου. Κρατήστε τα αυτιά σας ανοιχτά για σοφίες. Ένας στοχαστής μέσα στην παρέα σας θα μπορούσε να σας δώσει μια εντελώς νέα προοπτική για τη ζωή. Το βράδυ του Σαββάτου γεφυρώστε το χάσμα σε μια σχέση, όντας πρόθυμοι να δώσετε στις ιδέες κάποιου άλλου μια δοκιμή, έτσι για αλλαγή. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

Μην αφήσετε τυχόν σπίθες να χαθούν την Κυριακή. Όσο αφορά τον έρωτα, πιάστε τον ταύρο από τα κέρατα. Ακόμη και ένα τρεμόπαιγμα έλξης αξίζει την προσοχή σας – ακόμα και τη δράση σας. Μία τολμηρή Σελήνη στους Διδύμους σας προκαλεί να κάνετε την κίνησή σας, δεν επιτρέπονται οι αμφιβολίες. Σε σχέση; Πάρτε ένα ρίσκο και θα φτάσετε τη σχέση σας σε υψηλότερη ταχύτητα. Η ρουτίνα σκοτώνει τον έρωτα, οπότε χρησιμοποιήστε αυτό το στοιχείο της έκπληξης για να ανάψετε ξανά τη φλόγα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Φεβρουαριου 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Τοξότης
Το Σάββατο μπορείτε να φέρετε την ομορφιά και την τάξη, σε έναν τομέα της ζωής σας που είχε γίνει χαοτικός. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και θα νιώσετε διαισθητικά πώς να οργανώσετε τα πάντα, με έναν τρόπο που θα κάνει τη θετική ενέργεια να ρέει και πάλι. Ομορφύνετε το σπίτι σας με φρέσκα λουλούδια, όμορφα κουτιά αποθήκευσης και έργα τέχνης, κάντε την παραγωγικότητα ευχαρίστηση. Μπορεί να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα ή να προσθέσετε μερικές υγιείς υπερτροφές στο πιάτο σας, που να σας κάνουν να ξεχειλίζετε από ζωντάνια και ενέργεια. Αφήστε τον υπέρμαχο της ευεξίαςνα πιάσει το τιμόνι αυτό το βράδυ και σκαρφιστείτε ένα ενεργό σχέδιο: οτιδήποτε από γιόγκα υπό το φως των κεριών ή ώρες ασταμάτητου χορού, θα είναι αρκετά.

Την Κυριακή, οι αδέσμευτοι Τοξότες μπορεί να βρεθούν στο άκρο της υποδοχής κάποιων δελεαστικών σημάτων από έναν πλατωνικό φίλο. Αν είστε και οι δύο διαθέσιμοι, παιχνιδιάρικα δοκιμάστε τα νερά. Ή πάρτε την τολμηρή διαδρομή και γίνετε άμεσοι με αυτή την υποσκάπτουσα ένταση. Ήδη σε σχέση; Βάλτε τον ρομαντισμό σε δεύτερη μοίρα και γαλουχήστε τη φιλία που μοιράζεστε. Όταν βγάζετε την πίεση από την ταυτότητά σας ως ζευγάρι, μπορείτε να γοητεύσετε ο ένας τον άλλον με νέες πτυχές της προσωπικότητάς σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως
Αισθάνεστε σε διάθεση παιχνιδιάρικη και τολμηρή αυτό το Σάββατο, είστε έτοιμοι να ριψοκινδυνέψετε. Εμποτίστε τις συνομιλίες σας με πνευματώδεις αστεϊσμούς και μια σύνδεση θα μπορούσε να δημιουργηθεί με μερικούς δυναμικούς ανθρώπους. Όχι μόνο είστε μαγνητικοί, είστε επίσης μια πηγή έμπνευσης. Εκφραστείτε με πάθος και οι άλλοι θα έρθουν κοντά σας για να ακούσουν τι έχετε να πείτε. Τόσοι πολλοί άνθρωποι υποβαθμίζουν την ενέργειά τους στον καιρό μας, μιλούν με μονότονο ρυθμό ή χρησιμοποιούν αφιλόξενη γλώσσα του σώματος. Το δυνάμωμα της έντασης στον ενθουσιασμό σας θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Εκφραστείτε ελεύθερα, Αιγόκεροι, και γίνετε ένα μαγνήτης – ειδικά στο παιχνίδι της αγάπης. Όταν πρόκειται για την καριέρα σας ωστόσο, μπορεί να αποφασίσετε να κλίνετε λίγο προς τα πίσω.

Η πρακτική φέρνει την τελειότητα, Αιγόκεροι, και κάτω από τα αστέρια της Κυριακής, η ακλόνητη δέσμευσή σας θα μπορούσε επιτέλους να αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Ανεξάρτητα με το τι σχεδιάζετε, έχετε ως στόχο να ακολουθήσετε τους κανόνες των 10.000 ωρών του συγγραφέα Μάλκολμ Γκλάντγουελ, ο οποίος λέει ότι το να δουλεύετε μια δεξιότητά σας για πολλές ώρες θα σας κάνει μάστερ σε αυτή. Οι σχέσεις σας αξίζουν κάποια προσοχή τώρα. Ακόμη και οι μικρότερες χειρονομίες, μπορούν να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό την ενδυνάμωση αυτών των δεσμών. Στείλτε ένα μήνυμα για να δείτε αν είναι ο άλλος καλά, προσφερθείτε να δώσετε μια χείρα βοηθείας στη δουλειά του, γίνετε καλοί ακροατές. Η ελάχιστη προσπάθεια μπορεί να έχει τεράστια επίδραση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια Υδροχόος
Αυτό βλέπεις, αυτό παίρνεις; Όχι αυτό το Σάββατο, Υδροχόοι. Υπάρχουν περισσότερα σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από αυτά που βλέπετε εκ πρώτης όψεως, και λίγη σχολαστικότητα επιβάλλεται για να διακρίνετε τα πραγματικά κίνητρά του. Απλά μην τους πλησιάσετε σαν πράκτορες της CIA που ανακρίνουν έναν ύποπτο. Δημιουργήστε έναν ασφαλή χώρο για να μπορέσει να σας ανοιχτεί αυτό το άτομο. Αν και μπορεί να μην ενθουσιαστείτε με αυτά που θα μάθετε, θα ευχαριστηθείτε που θα υπάρχει μεγαλύτερη ειλικρίνεια μεταξύ σας. Αυτή η άσκηση οικοδόμησης της εμπιστοσύνης απαιτεί από εσάς να είστε πιο ήπιοι, έτσι ώστε να μπορέσετε να δείχνετε έμπιστοι.

Η Κυριακή έχει να κάνει με τη δημιουργία λεμονάδας από τα ξινά λεμόνια. Η αντικειμενική Σελήνη στους Διδύμους, σας βοηθά να δείτε ότι έχετε πολλά να κερδίσετε από μια συναισθηματικά φορτισμένη κατάσταση. Ακόμα κι αν τα νεύρα σας έχουν τεντώσει, είναι πιο εύκολο τώρα να δείτε μια πιο ευρεία γωνία. Σκεφτείτε τη σοφία που πήρατε από αυτή την εμπειρία, αλλά μην την κρατήσετε για τον εαυτό σας. Μιλήστε γι’ αυτό με τους φίλους σας (online και μη), γράψτε ένα post στο blog σας ή φτιάξτε ένα έξυπνο και περιεκτικό βιντεολόγιο. Ποτέ δεν ξέρεις: θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια επιχειρηματική ιδέα ή σε έναν τρόπο που θα μπορέσετε να υποστηρίξετε τους άλλους που περνούν τον ίδιο αγώνα.

zwdia-fotia

ζωδια Ιχθύες
Είστε οι πιο περιζήτητοι της πόλης αυτό το Σάββατο, Ιχθύες, χάρη σε μια φλύαρη συνάντηση μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα. Κάντε τους ανθρώπους την προτεραιότητά σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να καθυστερήσετε κάποια θελήματά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με μια ισχυρή και εντυπωσιακή ομάδα ανθρώπων. Αν η πρόσκληση δεν εμφανιστεί στα Εισερχόμενά σας, βρείτε έναν τρόπο για να βάλετε το όνομά σας στη λίστα των καλεσμένων. Οι άνθρωποι που θα συναντήσετε τώρα, μπορεί να γίνουν οι μελλοντικοί συνεργάτες σας σε μια φιλόδοξη προσπάθειά ή οι «υψηλά ιστάμενοι φίλοι» που περιμένατε να προσθέσετε στο οπλοστάσιό σας.

Την Κυριακή προσπαθήστε να απελευθερώσετε τη δυσαρέσκειά σας. Έχετε μάθει ένα σημαντικό μάθημα από μια οδυνηρή κατάσταση, οπότε μην κολλάτε και κρατάτε την αρνητικότητα στη ζωή σας. Ίσως να είστε ακόμα προσκολλημένοι σε αυτό, διότι υπάρχουν και άλλα που θα πρέπει να αντληθούν από αυτή την εμπειρία. Χρησιμοποιήστε την ημέρα για να βρείτε κάποιον ή κάτι, που να μπορεί να σας καθοδηγήσει μέσα από τη διαδικασία. Μπορείτε επίσης να δουλέψετε με έναν θεραπευτή ή έναν σύμβουλο, για να σας βοηθήσει να ξεμπερδέψετε αυτούς τους συναισθηματικούς κόμπους – που μπορεί να συνδέονται με την παιδική σας ηλικία. Αναζητήστε το μέσο που θα σας φέρει την περισσότερη προσωπική ανάπτυξη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia