ζωδια σαββατοκυριακο 06 – 07/05 A

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 06 – 07/05 A

ζωδια Κριός
Ξεκουραστείτε κατά το πρώτο μέρος του Σαββάτου, Κριοί. Με τη Σελήνη να παραμένει στην Παρθένο και στον διοικητικό έκτο Οίκο σας, θα τελειώσετε εύκολα τις δουλειές που απαιτούν την ακλόνητη συγκέντρωσή σας. Βάλτε πλυντήριο ή κάντε ένα ανοιξιάτικο ξεκαθάρισμα. Από το απόγευμα, όταν η Σελήνη περάσει στο Ζυγό και στον διαπροσωπικό Οίκο σας, θα έχετε αρκετή ενέργεια για να ασχοληθείτε με τους άλλους. Κατεβάστε την πινακίδα “Μην ενοχλείτε” και βουτήξτε!

Την Κυριακή μια σύμπραξη κάνει μια ευτυχισμένη και τυχερή στροφή, καθώς η Σελήνη συναντά τον επεκτατικό Δία στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων. Ίσως εσείς και το ταίρι σας κοιτάτε προορισμούς για ταξίδια, ενώ πίνετε τον κυριακάτικο καφέ σας. Ή ίσως να έχετε μια τυχαία συνάντηση με ένα ερωτικό σας ενδιαφέρον, που θα μετατραπεί σε ένα αυθόρμητο ραντεβού (περιλαμβάνονται φρέσκα λουλούδια από την αγορά;). Το να απολαύσετε το χρόνο που έχετε μαζί δεν θα είναι δύσκολο, Κριοί. Έχετε τη διάθεση για συντροφικότητα – τι πλάκα έχει να γελάτε δυνατά, αν δεν έχετε κάποιον να μοιραστείτε το αστείο;

 

ζωδια Ταύρος
Μεγάλα σχέδια για το πρωί του Σαββάτου; Όχι τόσο γρήγορα. Με τη Σελήνη να παραμένει στην Παρθένο και στο δημιουργικό πέμπτο Οίκο σας, δεν έχετε τη διάθεση να καθίσετε ή να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε απαιτεί υπερβολική συγκέντρωση. Χρησιμοποιήστε τις πρώτες πρωινές ώρες για να φάτε ένα πολυτελές πρωινό, να μιλήσετε με φίλους ή ίσως να απολαύσετε λίγο κουτσομπολιό. Μπορεί να είστε αφηρημένοι σκεπτόμενοι τις επικές (και παθιασμένες) αναμνήσεις της Παρασκευής. Μέχρι το Σάββατο το απόγευμα, η Σελήνη μετακινείται στο Ζυγό και στον δραστήριο έκτο Οίκο σας, ξεκινώντας ένα παραγωγικό Σαββατοκύριακο. Βυθιστείτε στα καθήκοντά σας και, αν είναι δυνατόν, πηγαίνετε στο γυμναστήριο πριν βγείτε έξω το βράδυ.

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Την Κυριακή εξακολουθείτε να εστιάζετε στην υγεία σας, μόνο που τώρα αισθάνεστε επιπλέον αισιόδοξοι, καθώς η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον αισιόδοξο Δία στο Ζυγό και στη ζώνη ευεξίας σας. Προσέξτε να μην το παρακάνετε. Επειδή είστε ενθουσιασμένοι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ωθήσετε το σώμα σας στα όριά του! Οι σκέψεις σας μπορεί να είναι από φυσικού σας θετικές. Η φιλοσοφία του ποτηριού μισογεμάτου είναι έμφυτη σε εσάς. Ενώ ξεκαθαρίζετε τις συνήθειές σας, μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε να καθαρίζετε και το σπίτι σας. Μια καλή εκκαθάριση θα σας κάνει να αισθανθείτε απελευθερωμένοι, καθώς ξεσκαρτάρετε παλιούς σωρούς και απολαμβάνετε την ηρεμία ενός καθαρού περιβάλλοντος. Η καθαριότητα είναι πραγματικά μισή αρχοντιά.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Ξεκινάει συναισθηματικά το Σαββατοκύριακό σας, Δίδυμοι; Το Σάββατο το πρωί μπορεί να σας βρει με κακή διάθεση, χάρη στην παραμονή της Σελήνης στην Παρθένο και στο συναισθηματικό τέταρτο Οίκο σας. Η οικογένεια μπορεί να είναι στο μυαλό σας (καλέστε τη μητέρα σας!), ή ίσως να είστε λίγο πιο αγχωμένοι από όσο συνήθως.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας: πιείτε έναν ωραίο χυμό ή προσθέστε κρέμα στον καφέ σας. Τα σύννεφα χάνονται το απόγευμα, καθώς η Σελήνη μπαίνει στο Ζυγό και στον πέμπτο Οίκο σας, του πάθους και του παιχνιδιού. Ακυρώστε τη νύχτα με ταινίες και κάντε μερικές κρατήσεις για δείπνο, μετά για χορό, ποτά ή μια ζωντανή παράσταση. Ο έρωτας μπορεί επίσης να σας περιμένει, οπότε περιποιηθείτε τον εαυτό σας πριν βγείτε στην πόλη.

Την Κυριακή αισθάνεστε αισιόδοξοι, χάρη στη σύνοδο της Σελήνης με τον τυχερό Δία στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας. Ένας έρωτας που ανθίζει μπορεί να κινηθεί γρήγορα. Έχετε τη διάθεση να αφεθείτε. Μαζέψτε τους φίλους σας μια βόλτα ή επισκεφτείτε μια διαδραστική έκθεση. Μπορεί να εμπνευστείτε να φιλοξενήσετε ένα αυτοσχέδιο πάρτι στο χώρο σας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να μοιραστούν τα έργα τους που είναι σε εξέλιξη. Η διάθεση είναι ζεστή, φιλική και γενναιόδωρη. Ας ξεκινήσουν οι καλές στιγμές!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Καρκίνος
Καταγράψτε αυτές τις καταιγίδες σκέψεων νωρίς! Καθώς το Σάββατο το πρωί η Σελήνη παραμένει στον τρίτο Οίκο σας του εγκεφάλου, είστε μια πραγματική μηχανή ιδεών. Σηκωθείτε για να γράψετε πριν ξυπνήσουν όλοι οι άλλοι, ή στείλτε τα μηνύματά σας ενώ ρουφάτε τον καπουτσίνο σας. Μέχρι το απόγευμα θα θελήσετε να κρυφτείτε στο καβούκι σας, καθώς η Σελήνη γλιστράει στο Ζυγό και στον άνετο τέταρτο Οίκο σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για μια ήσυχη, στοχαστική δουλειά. Προηγούμενα σχέδια για βόλτα στην πόλη μπορεί να μην φαντάζουν ελκυστικά πια. Ακυρώστε τα ή αλλάξτε τα και φιλοξενήστε μια νύχτα χαλάρωσης στο σπίτι σας.

Την Κυριακή τα πράγματα γίνονται λίγο πιο πρόσχαρα στο σπίτι, χάρη σε μια συνάντηση μεταξύ της Σελήνης και του αισιόδοξου Δία στο Ζυγό, στον εγχώριο τέταρτο Οίκο σας. Φτιάξτε πρωινό και μαζέψτε τους πιο στενούς σας φίλους για φαγητό και διασύνδεση. Εάν παλεύατε με κάποιο θέμα που σχετίζεται με το σπίτι σας, αυτή η έντονη διάθεση θα άρει το πνεύμα σας και θα σας βοηθήσει να γεμίσετε την ατμόσφαιρα με αγάπη. Σκέφτεστε να μετακομίσετε; Τσεκάρετε τις λίστες ακινήτων και πηγαίνετε να δείτε κάτι που ταιριάζει στα κριτήριά σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Ελπίζετε να έχετε ένα παραγωγικό Σαββατοκύριακο; Οι πιο καλές ώρες για τη συγκέντρωσή σας θα είναι οι πρωινές ώρες του Σαββάτου, οπότε μην σπαταλήσετε ένα γόνιμο πρωινό. Με τη Σελήνη να παραμένει στον εργατικό δεύτερο Οίκο σας, λάβετε σοβαρά μέτρα για να βεβαιωθείτε ότι ο προσωπικός σας χώρος είναι σαφώς χαρακτηρισμένος ως ζώνη χωρίς αποσπάσεις.

Το απόγευμα η Σελήνη θα μεταφερθεί στο Ζυγό, ενεργοποιώντας τον τομέα της επικοινωνίας σας. Τα καθήκοντά σας θα πάρουν δεύτερη θέση μπροστά στις δελεαστικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις και τις αυθόρμητες ομαδικές βόλτες. Σκεφτείτε πόσο παρόντες θα μπορείτε να είστε, όταν θα έχετε επιτύχει όλους αυτούς τους στόχους πρώτα!

Την Κυριακή η διάθεση γίνεται ακόμη πιο αισιόδοξη, καθώς η Σελήνη συναντά τον κοσμικό Δία στο Ζυγό στον τρίτο Οίκο σας, των ιδεών και των συνομιλιών. Μπορεί να καταλήξετε να συνομιλείτε με νέους φίλους στο αγαπημένο σας στέκι και να αναζωογονήστε από τις πολύχρωμες ιστορίες τους. Ή ίσως να χαθείτε σε κάποιο βιβλίο, το οποίο σας ζητά να μοιραστείτε την αλήθεια σας σε ένα blog ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μείνετε ανοικτοί σε συγγενικά πνεύματα όλων των υποβάθρων. Η συνάντησή σας θα μπορούσε να οδηγήσει σε ευρύτερες συνεργασίες.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια Παρθένος
Έχετε κάτι να πείτε; Έναν στόχο να αντιμετωπίσετε ατρόμητα; Κάντε το το Σάββατο το πρωί, καθώς η Σελήνη ολοκληρώνει την περιήγησή της στην Παρθένο. Πιθανότατα έχετε περάσει τις τελευταίες μέρες με το να ονειρεύεστε μεγάλα πράγματα και δεν θέλετε να χάσετε αυτή την ορμή! Συντάξτε μια πρόταση για την ιδέα που Ξέρετε ότι θα φέρει επανάσταση σε κάποια πτυχή της ζωής σας. Κάντε κάτι προληπτικό για εσάς, όπως το να γραφτείτε σε ένα στούντιο Pilates ή να προσθέσετε μερικά νέα κομμάτια στην ντουλάπα σας. Το απόγευμα η ενέργειά σας ακολουθεί μια παραγωγική ροή, όταν η Σελήνη μεταφερθεί στο Ζυγό για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Αντιμετωπίστε μερικές πιεστικές εργασίες και πληρώστε κάποιους λογαριασμούς.

Την Κυριακή θα αισθάνεστε μεγαλύτερη ανάγκη για πολυτέλεια, καθώς η Σελήνη συναντά τον ενδοτικό Δία στον πολυτελή δεύτερο Οίκο σας. Είτε ψωνίζετε είτε παραγγέλνετε από το μενού πρωινό, μπορείτε να αντισταθείτε «στα πάντα εκτός από τον πειρασμό», όπως είπε ο Όσκαρ Ουάιλντ. Απολαύστε την υπερβολή, αλλά προσέξτε τα όριά σας, έτσι ώστε να μην καταλήξετε με hangover ή με έναν τεράστιο λογαριασμό. Με τους αγαπημένους σας θέλετε να μοιραστείτε την καλή σας θέληση, προσφέροντάς τους απολαύσεις: καλό φαγητό, ατελείωτες φιλοφρονήσεις και ίσως ακόμη και μια ματιά στα πράγματα που έχετε σκοπό να προσφέρετε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia