ζωδια σαββατοκυριακο 07-08/01 A

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 07-08/01 A

ζωδια Κριός
Παροχή δύναμης! Ο Ήλιος συνεργάζεται με τον ακαταμάχητο Πλούτωνα στον δέκατο Οίκο σας της φιλοδοξίας σήμερα, δίνοντάς σε εσάς – και σε όλο τον κόσμο – μια ματιά στα όχι και τόσο κρυμμένα ταλέντα σας. Αν ελπίζατε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στην εργασία σας ή έναν ηγετικό ρόλο, χρησιμοποιήστε το Σαββατοκύριακο για να προετοιμαστείτε για έναν λόγο ή μια παρουσίαση. Αλλά βεβαιωθείτε ότι οι στόχοι σας είναι σε ευθυγράμμιση με τις υψηλότερες αξίες σας. Οι ενέργειες του Πλούτωνα έχουν μια πονηρή όψη. και μπορεί να σας ωθήσει να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί από όσο είστε συνήθως. Θυμηθείτε: ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα.

Την Κυριακή φτάνει περισσότερη δυναμική για τους στόχους του 2017, καθώς ο Ερμής βγαίνει από την ανάδρομη πορεία του που ξεκίνησε στις 19 Δεκεμβρίου. Επιτέλους! Θα αρχίσετε να βλέπετε μια ευκρινέστερη εικόνα του τι μπορεί να φέρει το μέλλον. Με τον Ερμή να τροφοδοτεί μέσω του παγκόσμιου Τοξότη τον 12ο Οίκο σας, βάλτε τα σχέδιά σας σε κίνηση για την επόμενη μεγάλη απόδρασή σας. Σκεφτείτε να προσθέσετε μια νέα σφραγίδα στο διαβατήριό σας ή ακόμα και ένα ταξίδι με ένα εκπαιδευτικό ή σωματικό στόχο, όπως ένα παραθαλάσσιο σεμινάριο ή μια δραστηριότητα στο βουνό.

 

ζωδια Ταύρος
Παύσατε πυρ! Τα λόγια σας έχουν περισσότερη ορμή από αυτή που συνειδητοποιείτε αυτό το Σάββατο, χάρη στην άστατη ένωση του Ήλιου και του ενεργητικού Πλούτωνα στον ειλικρινή ένατο Οίκο σας. Νομίζετε ότι τα λέτε απλά όπως τα βλέπετε, αλλά αυτά μπορεί να είναι ανταγωνιστικά λόγια για κάποιον άλλο. Το ζώδιό σας έχει το μακρύτερο φυτίλι από όλο τον ζωδιακό κύκλο, αλλά όταν σας προκαλούν, προσέξτε! Μπορεί να εκνευρίζεστε εύκολα το Σάββατο, κάτι που θα μπορούσε να σας βάλει σε τσακωμούς. Δώστε στους ανθρώπους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας και θεωρείστε τους αθώους έως ότου αποδειχθούν ένοχοι.

zodia-taro-45

Την Κυριακή το ξεκαθάρισμα γίνεται ακόμα πιο εύκολο, καθώς ο αγγελιοφόρος Ερμής περιστρέφεται έξω από την ανάδρομη πορεία του που ξεκίνησε στις 19 Δεκεμβρίου. Εάν κρατούσατε τα χαρτιά σας κλειστά, υπάρχει μια καλή πιθανότητα οι άλλοι να έχουν μεταφράσει την ενέργειά σας ως αρνητική, ακόμη και απορριπτική. Αλλά νοιάζεστε πολύ περισσότερο από αυτό, Ταύροι, και από την Κυριακή θα πρέπει να ξεκινήσει να φαίνεται λίγο πιο ξεκάθαρα αυτό. Μια έλξη ή μια πολλά υποσχόμενη επιχειρηματική συμφωνία μπορεί να έχουν έρθει επίσης, με μικτά σημάδια. Παραδώστε το τελεσίγραφο σύντομα, Ταύροι, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά μαζί ή απλά να προχωρήσετε για αλλού.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Φυλάτε τα χνώτα σας, Διδυμάκια! Το Σάββατο ο Ήλιος συναντιέται με τον διαπεραστικό Πλούτωνα και ρίχνει ένα κραυγαλέο φως στις λιγότερο έντιμες προθέσεις των ανθρώπων. Ο Πλούτωνας, ο άρχοντας του κάτω κόσμου, κυβερνά το μυστήριο και τις παρασκηνιακές δραστηριότητες. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Αν μια κατάσταση ενεργοποιήσει το σύστημα συναγερμού σας, μην ακολουθήσετε αφελώς το status quo έτσι απλά. Κάντε κάποια βαθιά εξερεύνηση – αλλά κρατηθείτε από το να μοιράσετε οποιεσδήποτε κατηγορίες μέχρι να μάθετε όλα τα πραγματικά, αδιάσειστα γεγονότα. Ακόμη και ένας ύποπτος κακός τύπος αξίζει μια δίκαιη δίκη.

Την Κυριακή μπορείτε να σταματήσετε να μαδάτε τα πέταλα της μαργαρίτας. Οι σχέσεις ήταν γεμάτες από σύγχυση καθώς ο Ερμής γύρισε ανάδρομος στις 19 Δεκεμβρίου, αφήνοντάς σας διχασμένους σχετικά με το τι να κάνετε στη συνέχεια. Μια παλιά φλόγα μπορεί να επανεμφανίστηκε για να ανατροφοδοτήσει τα αποκαΐδια της επιθυμίας, μόνο και μόνο για να σας αφήσει με μια αβέβαιη, αλλά ορθάνοιχτη καρδιά. Μπορούμε να το πούμε όλοι μαζί, παρακαλώ; Όχι άλλο δράμα! Την Κυριακή, καθώς ο Ερμής συνεχίζει την ορθή του κίνηση, σας βοηθά να επιλύσετε τα ερωτικά καβγαδάκια. Εάν οι άνθρωποι δεν μπορούν να πράττουν αυτά που κηρύττουν, τότε δείξτε τους προς τα πού είναι η πόρτα. Από την πλευρά σας σταματήστε να προσπαθείτε να μετατρέψετε το φοβικό στη δέσμευση σε πρίγκιπα ή πριγκίπισσα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Καρκίνος
Μήπως τα μάτια σας γίνονται πράσινα, Καρκίνοι; Η ευθυγράμμιση του Σαββάτου του φλογερού Ήλιου με τον κυριαρχικό Πλούτωνα στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων, θα μπορούσαν να διεγείρουν λίγο τη ζήλια σας. Πριν την εξαπολύσετε σε κάποιον που αγαπάτε, κάντε κάποια ανεξάρτητη εξερεύνηση. Ενώ κάτι μπορεί πράγματι να συμβαίνει, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να λαχταράτε απλά λίγη (ή εντάξει, πολλή) περισσότερη προσοχή από κάποιον συγκεκριμένο. Αντί να κατσουφιάζετε, τι λέτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνάμεις της αποπλάνησης του Πλούτωνα; Φλερτάρετε διακριτικά και ρίξτε το δόλωμα μπροστά σε αυτόν που αγαπάτε. Αν αυτή η σύνδεση είναι γραφτό να γίνει, θα κρεμάσετε την πινακίδα Μην Ενοχλείτε πριν τελειώσει για τα καλά το Σαββατοκύριακο.

Την Κυριακή στρέψτε την προσοχή σας στους στόχους που έχετε βάλει το 2017 για την ευεξία σας, καθώς ο Ερμής βγαίνει από τον ανάδρομο κύκλο και επιταχύνει προς τα μπρος, μέσω της ζώνης της υγιεινής ζωής σας μέχρι τις 12 του μήνα. Το σώμα σας θα μπορούσε να επωφεληθεί από μια ετήσια επανεκκίνηση: συμβουλευτείτε ένα διατροφολόγο, κλείστε ένα μασάζ με πηλό, δοκιμάστε κάποια θεραπεία με αλάτι Ιμαλαΐων. Η ορθή κίνηση του Ερμή σας βοηθά να πλεύσετε μπροστά με τις πρωτοβουλίες της δουλειάς σας επίσης. Μετά τη γιόγκα και το vegan πρωινό, συνεχίστε την αρχειοθέτηση και το ξεκαθάρισμα που βάλατε μπροστά κατά τη διάρκεια των γιορτών. Το να οργανωθείτε θα βγάλει μεγάλο άγχος από πάνω σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Αν δείτε κάτι, θα πρέπει να πείτε κάτι; Όχι απαραίτητα αυτό το Σάββατο. Αν υποψιάζεστε ότι συμβαίνουν περίεργες δραστηριότητες, ένα μέρος σας θα θέλει να γίνει ο πληροφοριοδότης και να μιλήσει. Αλλά με τον Ήλιο να συναντιέται με τον μυστικό πράκτορα Πλούτωνα, θα μπορούσαν να συμβαίνουν περισσότερα από όσα φαίνονται εκ πρώτης όψεως. Οι καλύτερες προθέσεις σας να γίνετε χρήσιμοι, θα μπορούσαν να σας βάλουν σε μια κατάσταση που είναι βαρύτερη από αυτή που ζητήσατε. Μείνετε έξω από τα ρομαντικά καμώματα των άλλων ανθρώπων και αν νιώθετε όντως ότι ένα θέμα πρέπει να αντιμετωπιστεί, οι άμεσες αντιπαραθέσεις δεν θα φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα γιασας. Αντ’ αυτού, ερευνήστε τις κατάλληλες διεξόδους για να δηλώσετε κάτι – και σκεφτείτε να το κάνετε ανώνυμα, αν αισθάνεστε ότι πρέπει να προστατεύσετε την ταυτότητά σας.

Την Κυριακή βρεθείτε σε ένα σπα και περιποιηθείτε λίγο τον εαυτό σας. Ο Ερμής ολοκληρώνει την τριών εβδομάδων ανάδρομη πορεία του και στρέφεται προς τα εμπρός, μέσω του λαμπερού ερωτικού πέμπτου Οίκου σας. Όχι πια μυστικές περιφορές ή παρακάμψεις στα βέλη του θεού Έρωτα. Είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε και πάλι το στάτους σας και να απολαύσετε αυτά τα θαυμαστά αστέρια. Όταν δείχνετε καλά, η αυτοπεποίθησή σας πετά στα ύψη και η ερωτική σας ζωή ανταποκρίνεται σε είδος. Δώστε στις υπάρχουσες σχέσεις μια επανεκκίνηση και σε κάθε κακή σχέση τον πραγματικό τερματισμό!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια Παρθένος
Το Σάββατο ένας καυτός συνδυασμός του φλογερού Ήλιου και του ενεργητικού Πλούτωνα, στον πέμπτο σας Οίκο της αίγλης και της φήμης σας, κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν προς το μέρος σας. Αλλά προσέξτε τι θα κάνετε με αυτό το δώρο σήμερα, Παρθένοι. Έχετε τη δύναμη, αλλά θα πρέπει να τη χειριστείτε προσεκτικά. Αν δεν ενδιαφέρεστε πραγματικά για κάποιον, μην το παρακάνετε με το φλερτ αλλιώς θα μπορούσατε να μπερδέψετε κάποιον κακομοίρη. Και μην παίζετε παιχνίδια με το ταίρι σας για να τσεκάρετε την πίστη του. Αυτοί οι ελιγμοί χειραγώγησης θα μπορούσαν να σας γυρίσουν μπούμερανγκ και θα είστε εσείς αυτοί που θα μείνετε στα κρύα του λουτρού. Εξάλλου, υπάρχουν καλύτερα παιχνίδια για να παίξετε σήμερα – αυτά που λαμβάνουν χώρα στην πίστα ή στο μπουντουάρ σας.

Την Κυριακή θα χαλαρώσετε λίγο. Ο κυβερνήτης σας ο αγγελιοφόρος Ερμής, βγαίνει από τον περίπλοκο ανάδρομο κύκλο του που ξεκίνησε στις 19 Δεκεμβρίου. Μερικές από τις στενότερες σχέσεις σας μπορεί να είχαν στραβώσει από τότε, και να σας ήταν δύσκολο να ζητήσετε αυτά που χρειάζεστε. Αλλά οι εντάσεις εξομαλύνονται την Κυριακή, οπότε μην εγκαταλείψετε τους ανθρώπους σας πριν κάνετε μια καλή συζήτηση. Μοιράζεστε το χώρο σας με άλλους; Αν αισθάνεστε ότι έχετε πολύ κόσμο γύρω σας ή έχετε επηρεαστεί από το στυλ διακόσμησής τους, αρχίστε τις διαπραγματεύσεις για ένα καλύτερο σχέδιο – ένα που μπορεί να περιλαμβάνει να πάρετε νέα ράφια, ή ακόμα και ένα μέρος μόνοι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00