ζωδια σαββατοκυριακο 08-09/04 B

sxeseis-kerdise-pisw

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 08-09/04 B

ζωδια Ζυγός
Θα πρέπει να ιδρώσετε για τα μικρά πράγματα αυτό το Σάββατο; Ναι, αλλά όχι εις βάρος της λογικής σας. Οι ώρες μπορεί να γλιστράνε, ενώ εσείς επιμένετε στις επιλογές γραμματοσειράς, στα πρότυπα παρουσίασης και τη σειρά των φράσεων. Ενώ οι άλλοι εκτιμούν την ευαισθησία σας στη λεπτομέρεια, ο χρόνος είναι πολύτιμος. Αν μια διαφαινόμενη προθεσμία σας χαρίζει νυχτερινές εφιδρώσεις, ζητήστε παράταση ή εξετάστε την ιδέα να δώσετε σε κάποιον άλλο τμήματα της εργασίας σας. Κάποια προσωρινή βοήθεια μπορεί να ελαφρύνει το φορτίο σας.

Την Κυριακή ο εκφραστικός Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 3 Μαΐου. Η ανάδρομη πορεία αρχίζει στον οικείο όγδοο Οίκο σας και ηχεί το κάλεσμα για συναισθηματικό νοικοκύρεμα. Τα πράγματα στον εξωτερικό κόσμο μπορεί να επιβραδύνουν ή να φαίνονται ότι περνούν σε δεύτερη μοίρα, αλλά αντί να απογοητευτείτε από την έλλειψη προόδου, δείτε το ως μια ευκαιρία να επεξεργαστείτε κάποια έντονα συναισθήματα που έχουν δημιουργηθεί στο εσωτερικό. Μόλις ξέρετε πού στέκεστε, αποβάλλετε αυτά τα συναισθήματα πριν εκραγούν! Στις 20 Απριλίου ο Ερμής θα γλιστρήσει πίσω στον Οίκο της σχέσης σας, για το υπόλοιπο του κύκλου του. Μπορεί επιτέλους να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με έναν πρώην ή να κάνετε μια επανένωση με κάποιον που έφυγε μακριά. Οι Ζυγοί σε σχέση, θα πρέπει να εργαστούν για την ενίσχυση της επικοινωνίας τους σήμερα. Να είστε άμεσοι και μην παίζετε παιχνίδια!

 

ζωδια Σκορπιός
Μην αφήσετε κανέναν να σας πείσει να εγκαταλείψετε το δημιουργικό έλεγχο αυτό το Σάββατο. Έχετε ένα όραμα, Σκορπιοί! Και με την Αφροδίτη και τον Κρόνο να συγκρούονται, δεν έχετε την πολυτέλεια να αφήσετε τα λαμπρά σχέδιά σας να αποδυναμωθούν, ειδικά όταν είναι ακόμα στο στάδιο της ανάπτυξης. Υπάρχει μια πιθανότητα οι άλλοι να μην έχουν κατανοήσει πλήρως τις προθέσεις σας; Μια υπομονετική και πιο εμπεριστατωμένη εξήγηση, μπορεί να σας επαναπροσδιορίσει. Με την Αφροδίτη στο πλάνο, περάστε αυτό που θέλετε με χάρτες, διαγράμματα ή έναν πίνακα στο Pinterest. Μια εικόνα λέει χίλιες λέξεις.

zodia-taro-45

Την Κυριακή ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, μέχρι τις 3 Μαΐου. Αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Ταύρο και στον Οίκο της σχέση σας μέχρι τις 20 Απριλίου, ενώ στη συνέχεια γυρίζει και περνά μέσα από τη ζώνη της δουλειάς και της ευεξίας σας για το υπόλοιπο του χρόνου. Δείτε το σαν μια χρυσή ευκαιρία για να βελτιωθείτε και να επανασυνδεθείτε. Δώστε στην ερωτική σας ζωή μεγαλύτερη προτεραιότητα και προσπαθήστε πραγματικά να ακούτε αυτό που προσπαθεί να εκφράσει το ταίρι σας. Μπορεί να επανασυνδεθείτε με ένα ενδιαφέρον άτομο από το παρελθόν – αλλά κρατήστε την πόρτα κλειδωμένη μπροστά στους ταραξίες! Κλείστε μασάζ και βελονισμό. Γεμίστε το πιάτο σας με υγιεινά, πράσινα καύσιμα. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δεύτερο μισό του ανάδρομου κύκλου για την τελειοποίηση του προγράμματος γυμναστικής σας, αντί να μείνετε στο κρεβάτι με ανοιξιάτικη ίωση.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Βοήθεια… αέρα! Η οικογένεια και οι στενοί σας φίλοι μπορεί να σας ρίχνουν τη διάθεση και να μην είναι πηγή υποστήριξης αυτό το Σάββατο. Σκεφτείτε το διπλά πριν πείτε τις ριζοσπαστικές ιδέες σας και τα τολμηρά σας όνειρα στον εσώτατο κύκλο σας. Ο μεγάλος σας ενθουσιασμός μπορεί να προκαλέσει τα προστατευτικά ένστικτά τους, ειδικά εάν το σχέδιό σας δεν είναι καλά σχηματισμένο. Αντί να τους αφήσετε να πάρουν τον αέρα από τα πανιά σας, πάρτε πληροφορίες από κάποιον που δεν είναι τόσο συναισθηματικά δεμένος μαζί σας. Είτε απλά κρατήστε αυτό το όραμα στο σκοτάδι, έως ότου να το έχετε εμπλουτίσει περαιτέρω.

Ξεκινώντας την Κυριακή, λίγη πρόληψη αξίζει πολύ παραπάνω από τη θεραπεία, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 3 Μαΐου. Ο ανάδρομος κύκλος αρχίζει στον Ταύρο και στον Οίκο της υγείας σας, στη συνέχεια επιστρέφει στον Κριό και στον πέμπτο Οίκο σας της φήμης και του ρομαντισμού, στις 20 Απριλίου.Κόψτε ταχύτητα, αποβάλλετε το άγχος και κάντε την ευεξία την κορυφαία προτεραιότητά σας σήμερα. Το ζώδιό σας μπορεί να ξεχάσει ότι υπάρχουν όρια στα πράγματα, και αυτή η αναγκαστική υποχώρηση μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που συνέστησε ο γιατρός. Δουλέψτε στα μηνύματά σας, ενώ κοιτάτε αυτό. Για τι πράγμα θέλετε να γίνετε γνωστοί, Τοξότες; Ο ανάδρομος Ερμής σας δίνει την ευκαιρία να προσθέσετε περισσότερη λάμψη στο εμπορικό σήμα του Τοξότη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Αιγόκερως
Πότε η φροντίδα περνά το όριο και γίνεται αλληλεξάρτηση, Αιγόκεροι; Πρώτον, όταν εσείς επενδύετε περισσότερο στην επίλυση των προβλημάτων των άλλων απ’ ότι κάνουν εκείνοι. Παρακολουθήστε αυτή την τάση το Σάββατο. Είναι δεδομένο ότι έχετε καλή πρόθεση. Δυστυχώς η επιθυμία σας να βοηθήσετε, μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα: να κάνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται αδύναμοι και εσείς να μείνετε άδειοι. Κάντε ένα βήμα πίσω και επικεντρωθείτε στις δικές σας υποθέσεις. Θα βοηθήσετε περισσότερο ως πρότυπο από όσο ως μάρτυρας.

Την Κυριακή ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής, γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 3 Μαΐου. Γλιστράει μέσα από τον Ταύρο και τον πέμπτο Οίκο σας της αγάπης και της αυτοέκφρασης μέχρι τις 20 Απριλίου, ενώ στη συνέχεια επιστρέφει στον Κριό και στην εγχώρια ζώνη σας για το υπόλοιπο του χρόνου. Το φιλόδοξο ζώδιό σας έχει ένα έντονο όραμα για το μέλλον, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της «αναγκαστικής επιβράδυνσης» θα αισθάνεστε πιο συναισθηματικοί για το παρελθόν. Ποια δημιουργική εργασία μπορείτε να κοιτάξετε ξανά, να αναθεωρήσετε ή να επαναπροσδιορίσετε; Δοκιμάστε το πριν ξεκινήσετε κάτι από το μηδέν. Μια παλιά φλόγα θα μπορούσε να επανεμφανιστεί ή η ερωτική σας ζωή μπορεί να χτυπήσει σε εμπόδιο, δείχνοντας ότι τα πράγματα που έχετε κρύψει κάτω από το χαλί πρέπει να αντιμετωπιστούν τώρα. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι φλογερές αλλά και θεραπευτικές. Στρατολογήστε έναν θεραπευτή ή μεσολαβητή, αν φοβάστε ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ τεταμένα.

Αστρολογια Αναδρομος Κρονος μερος Α 

Αστρολογια Αναδρομος Κρονος μερος Β

zwdia-fotia

ζωδια Υδροχόος
Η ειρήνη με οποιοδήποτε τίμημα δεν αξίζει ποτέ το κόστος, Υδροχόοι. Το Σάββατο η διπλωματική Αφροδίτη πέφτει πάνω στον επίμονο Κρόνο, υπενθυμίζοντάς σας να παραμείνετε στο στόχο σας. Υπάρχει ένα σημείο όπου κάθε περαιτέρω διαπραγμάτευση θα σας κάνει να νιώσετε σαν χαλάκι. Θα είναι σοφότερο να φύγετε μακριά από τη συμφωνία, παρά να μειώσετε τον εαυτό σας για να μπορέσετε να την κάνετε να συμβεί. Και μην εκπλαγείτε αν ο «αμετακίνητος βράχος» σας κυνηγήσει μόλις αντιληφθεί ότι είστε διατεθειμένοι να φύγετε. Τα πράγματα μπορεί να γίνουν λίγο παρακινδυνευμένα στο σπίτι.

Ξεκινώντας από την Κυριακή, ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής, γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 3 Μαΐου. Ο ανάδρομος κύκλος του αρχίζει στον Ταύρο και στον εγχώριο τέταρτο Οίκο σας, πριν επιστρέψει στον Κριό και στη ζώνη της επικοινωνίας σας στις 20 Απριλίου. Οι αλληλεπιδράσεις με συγγενείς και συγκάτοικους μπορούν να γεμίσουν με περισσότερη ένταση από ό,τι με ευκολία. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κοιτάξετε κάτω από την επιφάνεια και να αποφασίσετε αν μια δυσαρέσκεια που σιγοβράζει αξίζει συζήτησης. Αν ναι, να είστε διπλωματικοί (και να συγχωρείτε) και κάντε το πρώτο βήμα προς την επίλυση. Αν βρείτε τον εαυτό σας να απογοητεύεται από ορισμένα έργα στο σπίτι, βάλτε τα σε αναμονή μέχρι τις αρχές Μαΐου ή χρησιμοποιήστε την ανάδρομη περίοδο για έρευνα και προμήθεια υλικών.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Ιχθύες
Οι ισχυρές προσωπικότητες είναι όπου κι αν γυρίσετε αυτό το Σάββατο, Ιχθύες – και δεν έχετε καμία διάθεση να παίξετε τη βιολέτα που μαραζώνει. Οι διαφωνίες μπορεί να καταστρέφουν την ενέργειά σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραιτείστε μόνο και μόνο για να διατηρήσετε την ειρήνη. Βάλτε αυτή τη μάχη στον πάγο για σήμερα και κάντε πίσω. Η σιωπή σας (και η απουσία σας) θα πουν πολλά, ξυπνώντας τους ανθρώπους και κάνοντάς τους να καταλάβουν πόσο πολύ σας έχουν πάρει ως δεδομένους. Θα τους λείψετε αν θα φύγετε, Ιχθύες, αλλά ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να φτάσετε εκεί!

Η Κυριακή δεν είναι μέρα για δικαιολογίες, για τον εαυτό σας ή για οποιονδήποτε άλλο. Περάστε την Κυριακή δημιουργώντας αντίγραφα ασφαλείας και κωδικούς πρόσβασης για την προστασία σημαντικών αρχείων. Ενώ το κάνετε αυτό, ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφαλείας στο τηλέφωνό σας, έτσι ώστε να μην αφήνετε ένα μονοπάτι δεδομένων σε κάθε ανάρτησή σας στο Instagram. Ο Ερμής γυρνά σε ανάδρομη πορεία, στέλνοντας σήματα παρεμβολής μέχρι τις 3 Μαΐου. Ξεκινά μέσα από τον Ταύρο και τη ζώνη των πληροφοριών σας μέχρι τις 20 Απριλίου, πριν γυρίσει πίσω στον Κριό και τον Οίκο των χρημάτων σας για το υπόλοιπο του χρόνου. Μετριάστε τις δαπάνες σας και επανασυνδεθείτε με παλιούς συνεργάτες. Μια κερδοφόρα ευκαιρία θα μπορούσε να αναδυθεί μέσα από ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia