ζωδια σαββατοκυριακο 08-09/07 A

erwtikes-8414

ζωδια σαββατοκυριακο 08-09/07 A

ζωδια Κριός
Αχ, η γλυκιά μυρωδιά της επιτυχίας! Αυτό το Σαββατοκύριακο (το Σάββατο το βράδυ και νωρίς το πρωί της Κυριακής) η μοναδική Πανσέληνος του έτους στον Αιγόκερω, φωτίζει τον δέκατο Οίκο σας της καριέρας και της φιλοδοξίας, τονίζοντας τους επαγγελματικούς σας στόχους. Είστε υπερήφανοι για τη δουλειά σας, Κριάρια, και μπορείτε επιτέλους να πάρετε την αναγνώριση που σας αξίζει για τη σκληρή προσπάθεια που κάνατε τους τελευταίους έξι μήνες. Αν δεν έχετε φτάσει ακόμα εκεί που θέλετε, επιμείνετε. Τα πράγματα θα αρχίσουν να φτιάχνουν τώρα, και κάτω από αυτή τη σεληνιακή λάμψη μπορεί να φτάσετε σε μια σημαντική καμπή. Αν σκέφτεστε να αλλάξετε την κατεύθυνση της ζωής σας, τώρα είναι η ώρα να το σκεφτείτε σοβαρά και να ξεκινήσετε πάλι την πορεία σας.

Χρησιμοποιήστε αυτό το Σαββατοκύριακο για να στείλετε ερωτήματα, να φτιάξετε το βιογραφικό σας ή να ψωνίσετε ένα απαραίτητο σύνολο για συνέντευξη. Και αν δεν είστε σίγουροι για το επόμενο βήμα σας, επενδύστε σε συνεδρίες με έναν σύμβουλο – αυτά θα είναι χρήματα που θα ξοδέψετε σοφά αυτό το καλοκαίρι. Χρειάζεστε υποστήριξη στην αναζήτησή σας; Η συνεργασία με έναν υπεύθυνο προσλήψεων. θα μπορούσε να σας βάλει γρήγορα στο δρόμο προς έναν μεγαλύτερο μισθό. Ίσως οι φίλοι σας σε καλές θέσεις να μπορούν να σας κάνουν μερικές γνωριμίες επίσης. Να είστε οι ατρόμητοι αλλά ευγενικοί εαυτοί σας, και να τους ζητήσετε να πουν μια κουβέντα για λογαριασμό σας.

 

ζωδια Ταύρος
Βγείτε από το φθαρμένο σας κομμάτι και εξερευνήστε φρέσκες όψεις, Ταύροι! Αργά το Σάββατο το βράδυ και νωρίς το πρωί της Κυριακής, η μόνη Πανσέληνος της χρονιάς στον Αιγόκερω ενδυναμώνει τον ένατο Οίκο σας της εξερεύνησης και της περιπέτειας, προσκαλώντας σας να ανοίξετε το μυαλό σας όσο το δυνατόν ευρύτερα. Εμπνευσμένες ιδέες είναι στον αέρα, έτοιμες για θερισμό, αλλά δεν θα τις βρείτε αν φοβάστε να βουτήξετε το δάκτυλο σας στο νερό. Μπορεί να βρείτε μια εκπληκτική ταξιδιωτική ευκαιρία ή απλά μια ευκαιρία να ξεγλιστρήσετε το Σαββατοκύριακο, για μια επίσκεψη σε μια παραθαλάσσια πόλη που μένουν φίλοι σας.

zodia-taro-45

Όταν κάποιος σας στείλει μια πρόσκληση, μην ξεκινήσετε να απαριθμείτε όλα τα πράγματα που πρέπει να κάνετε. Αυτή η Πανσέληνος συμβαίνει μόνο μία φορά το χρόνο και μια αλλαγή σκηνικού θα αναζωογονήσει ολόκληρο το όνειρό σας, καθιστώντας σας πιο παραγωγικούς την επόμενη εβδομάδα. Ο ένατος Οίκος διέπει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και τη μελέτη. Μπορεί να ξεκινήσετε την ιδέα μιας start-up ή να βρείτε ένα καλοκαιρινό εργαστήριο που να σας ενδιαφέρει απόλυτα. Δεν μπορείτε να κερδίσετε αν δεν παίζετε, γι’ αυτό πάρτε ένα υπολογισμένο ρίσκο και πηδήξτε!

tarw-zwdia

ζωδια Δίδυμοι
Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι βαθιά αυτό το Σαββατοκύριακο, κάτω από τη μοναδική πανσέληνο στον Αιγόκερω για το 2017, η οποία ενεργοποιεί τον όγδοο Οίκο σας του πλούτου και της οικειότητας. Αυτή η όψη της Σελήνης συμβαίνει αργά το βράδυ του Σαββάτου και νωρίς το πρωί της Κυριακής, και θα χρωματίσει όλο το διήμερο με ένταση. Αλλά είστε τόσο έτοιμοι γι’ αυτό, Δίδυμοι! Μπορείτε να κάνετε τις επόμενες δύο ημέρες διακοπές για έναν, να βρεθείτε μόνοι για να γράψετε, να σκεφτείτε και να επιδοθείτε στη φροντίδα του εαυτού σας.

Η μούσα μπορεί να στήσει μαζί σας ένα δημιουργικό κανάλι και σε αυτό το ήσυχο αυλάκι θα μπορέσετε να λάβετε καθαρά τα μηνύματά της. Μπορείτε επίσης να περάσετε το Σαββατοκύριακο απολεπίζοντας στρώματα μιας σχέσης και να μάθετε περισσότερα για έναν ερωτικό ή επιχειρηματικό σύντροφο. Στην αγάπη παίζετε για τα όλα, οπότε οποιοσδήποτε μη αληθινός τύπος δεν θα μπει στη λίστα σας. Οικονομικά, μπορεί να φτάσετε σε ένα σημείο καμπής. Δεν μπορείτε να αφήνετε πλέον τις σημαντικές αποφάσεις σε άλλους. Είστε μεγάλοι και υπεύθυνοι, και είστε έτοιμοι να κάνετε κάποια έξυπνη κίνηση για τα οικονομικά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζωδια Καρκίνος
Οι σχέσεις μπαίνουν κάτω από το μικροσκόπιο αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η μόνη Πανσέληνος στον Αιγόκερω του έτους ενδυναμώνει τον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων. Οι φάσεις της πανσελήνου είναι ισχυρές στιγμές εκδήλωσης ή σημεία καμπής, και με αυτή να φτάνει αργά το βράδυ του Σαββάτου και νωρίς το πρωί της Κυριακής, όλο το Σαββατοκύριακο μπορεί να μοιάζει σαν εμπνευσμένος άξονας. Σίγουρα μπορεί επίσης να προκαλέσει αναστάτωση, αλλά η αντίσταση στην αλλαγή θα κάνει τη διαδικασία πιο αγωνιώδη.

Εάν δεν ξέρετε τι να κάνετε με έναν έρωτα που μεγαλώνει, θα βρείτε γρήγορα σαφήνεια. Μια επιχειρηματική συμμαχία μπορεί να γίνει σοβαρή τώρα, οπότε βεβαιωθείτε ότι ξέρετε τι θέλετε από αυτή τη συμφωνία. Τα ζευγάρια θα πρέπει να μιλούν με προσανατολισμό προς το μέλλον, ώστε να διασφαλίσουν ότι οι μακροπρόθεσμοι στόχοι τους είναι σε συγχρονισμό. Μην φρικάρετε αν δείτε ότι έχετε διαφορετικούς στόχους. Μπορείτε να συζητήσετε δημιουργικούς συμβιβασμούς, απλά μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας κατακλύσουν.

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Πράσινοι χυμοί και μπολ με δημητριακά στο κρεβάτι, Λέοντες; Αν έχετε αποτραβηχτεί από το σχέδιο ευεξίας σας, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω το Σαββατοκύριακο – η μόνη του 2017 στο ζώδιο αυτό – θα συμβεί στη ζώνη υγείας και φυσικής κατάστασής σας, απαιτώντας κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας. Το καλοκαίρι είναι η τέλεια στιγμή για να φτιάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες: μείνετε μακριά από τα σούπερ μάρκετ και γεμίστε τις κομψές, ανακυκλώσιμες, οικολογικές σακούλες σας από την αγορά. Επιλέξτε πέντε θρεπτικές συνταγές για να δοκιμάσετε πριν περάσει ο μήνας.

Οι Λέοντες που έχουν φροντίσει το σώμα και το μυαλό τους, θα δουν τα αποτελέσματα που ήλπιζαν. Μην πέσετε σε γυμναστική ρουτίνα. Ανακατέψτε τις προπονήσεις σας, κάνοντας εναλλάξ κολύμβηση και ποδήλατο ή ακόμη κάνοντας την άσκηση μια δικαιολογία για κοινωνικοποίηση. Βόλτα με το ποδήλατο στην παραλία, κανείς; Αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να αναζωογονήσει τη σχέση σας με την εργασία. Εάν αισθάνεστε ότι δεν έχετε πλέον έμπνευση, ίσως ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε μια αποστολή για τον εαυτό σας ή να αυξήσετε την τιμή σας. Τα περισσότερα χρήματα μπορούν να αποτελέσουν το κίνητρο για την καλυτέρευση των δεξιοτήτων σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Παρθένος
Αφήστε το φως της αγάπης σας να λάμψει! Αργά το Σάββατο και νωρίς την Κυριακή, η μόνη Πανσέληνος της χρονιάς στον Αιγόκερω θα ηλεκτρίσει τον ερωτικό σας, λαμπερό πέμπτο Οίκο. Δεν υπάρχει λόγος να παίζετε για λίγα ή να μειώνετε το φως σας, Παρθένοι. Τα αστέρια εκτοξεύουν ένα κόκκινο χαλί μόνο για εσάς, οπότε μπορείτε να φορέσετε τα καλά σας και να μετατρέψετε το Σαββατοκύριακο σε μια μεγάλη ιστορία για το Instagram. Έχετε φτάσει σε αδιέξοδο στο στυλ σας; Όχι, η εμφάνιση δεν είναι τα πάντα, αλλά οι άνθρωποι πρώτα βλέπουν. Χρησιμοποιήστε το Σαββατοκύριακο για να επανασχεδιάσετε την εικόνα σας, έτσι ώστε να ταιριάζουν τα εξωτερικά σας στοιχεία με αυτό που βρίσκεται από κάτω τους.

Για μερικούς Παρθένους αυτό μπορεί να σημαίνει μια βαφή ombre ή ένα νέο τατουάζ, για άλλους να αφήσουν ένα ξεθωριασμένο βαμβακερό φόρεμα για ένα πολύχρωμο καφτάνι. Εάν είστε σφιγμένοι με τα χρήματα, πηγαίνετε σε μια εκδήλωση ανταλλαγής ή χτυπήστε ιστότοπους όπως το thredup.com για μερικές vintage chic ιδέες. Είτε είστε αδέσμευτοι είτε σε σχέση, τα ρομαντικά φώτα είναι πάνω σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Στοχεύστε τις αχτίδες σας σε ένα αξιόλογο αντικείμενο ή αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες στη διαδικασία σχεδιασμού των ραντεβού σας.