ζωδια σαββατοκυριακο 1-2/04 B

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 1-2/04 B

ζωδια Ζυγός
Πάρτε θέση αυτό το Σάββατο, Ζυγοί. Ενώ καταλαβαίνετε όλες τις πλευρές ενός τσακωμού, η εστίασή σας είναι πάντα σε αυτό που είναι δίκαιο και σωστό. Αντί να παραμερίσετε ένα θέμα που θα μπορούσε να προκαλέσει διαφωνίες, φέρτε το προς συζήτηση. Δεν θα το κάνετε για να ξεκινήσετε έναν τσακωμό, καθώς μπορείτε να διαφωνήσετε με σεβασμό.

Απλά μην αφήσετε τους ανθρώπους να έχουν την ψευδαίσθηση ότι είστε στο πλευρό τους, όταν είστε διαμετρικά αντίθετοι με τη θέση τους. Την Κυριακή, η πλούσια, ανάδρομη Αφροδίτη γυρνάει πίσω στους Ιχθύες και στη ζώνη της ευεξίας σας, πριν επιστρέψει στην κανονική της πορεία στις 15 Απριλίου.

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σκεφτείτε το σαν μια πλανητική εξέταση που θα σας βοηθήσει να χειριστείτε το σώμα σας ως τον ναό που είναι. Εκτός από την κατανάλωση υγιεινού φαγητού και της άσκησης, τροφοδοτήστε τον εαυτό σας με μια σταθερή διατροφή φιλοφρονήσεων αντί για επικρίσεις. Κάθε «ατέλεια» θα φαίνεται σε μεγέθυνση, καθώς η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον ιδιότροπο έκτο Οίκο σας. Μπορεί εύκολα να ξεχάσετε ότι αυτές οι ιδιορρυθμίες είναι μέρος της γοητείας και της ελκυστικότητάς σας! Προσέξετε μην στρέψετε αυτό το σχολαστικό φακό προς τους άλλους, ιδιαίτερα στο ερωτικό σας ενδιαφέρον, αλλιώς μπορεί να τρέξει προς την πόρτα για να σώσει την αυτοεκτίμησή του.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Κρατάτε τα χαρτιά σας κρυφά, Σκορπιοί; Το Σάββατο το να είστε υπερβολικά αινιγματικοί μπορεί να καθυστερήσει μια πολλά υποσχόμενη φιλία, αλλά το ίδιο μπορεί να κάνει και η υπερβολική αποκάλυψη πληροφοριών. Στοχεύστε στη μέση λύση. Η αποκάλυψη μερικών προσωπικών στοιχείων δημιουργεί τη σύνδεση. Αλλά περιμένετε λίγο πριν μοιραστείτε όλα σας τα μυστικά. Δεν θέλετε να παρουσιάσετε την εικόνα του απόλυτου χάους ή να προκαλέσετε τον νέο σας φίλο να σας μιλήσει για όλα του τα δράματα. Συμπέρασμα: ένα ραντεβού για καφέ ή μια νύχτα στην πόλη, δεν πρέπει να μετατραπεί σε μια θεραπευτική συνεδρία. Πάρτε εισιτήρια για μια ταινία ή πηγαίνετε για χορό, για να απολαύσετε την καθαρτική απελευθέρωση αντ’ αυτού.

Την Κυριακή η βασίλισσα της ομορφιάς Αφροδίτης, η οποία είναι ανάδρομη από τις 4 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου, γλιστρά πίσω στους Ιχθύες και στον Οίκο της μόδας και της φήμης σας. Ακυρώστε το ραντεβού για τατουάζ και μην κάνετε τίποτα δραστικό στο κομμωτήριο. Τα γούστα σας θα κυμαίνονται στα άκρα – στο στυλ και στην αποπλάνηση. Τα βέλη του θεού Έρωτα μπορεί να χάνουν το στόχο τους για τις επόμενες έξι εβδομάδες. Καθυστερήστε στη φάση του φλερτ, για να βεβαιωθείτε ότι δεν επενδύετε σε κάποιον που δεν είναι διαθέσιμος ή απλά ακατάλληλος. Μήπως μια σπίθα εξαφανίστηκε πολύ γρήγορα; Μπορεί να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία για να ανατροφοδοτήσετε αυτά τα κάρβουνα, με κάποιον από το παρελθόν σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Τοξότης
Επεκταθείτε κοινωνικά αυτό το Σάββατο και συνδεθείτε με ένα νέο κοινό. Μια παρέα μπορεί να ανανεώσει τη βάση δεδομένων των επαφών σας με νέα ονόματα, και με τη Σελήνη στους Διδύμους να ενεργοποιεί τον Οίκο της σχέσης σας, μπορεί να νιώσετε τη σπίθα μιας ρομαντικής έλξης. Ήδη σε σχέση; Το να βγείτε ως ζευγάρι μπορεί να είναι διασκεδαστικό, ειδικά αν φέρετε μαζί τις παρέες σας. Πειραματιστείτε λίγο, καλώντας ανθρώπους που μπορεί να μην αλληλεπιδράτε συνήθως. Ως ο πρέσβης του ζωδιακού, μπορεί να είστε η γέφυρα που τους ενώνει. Την Κυριακή η Αφροδίτη, η οποία είναι ανάδρομη από τις 4 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου, παρασύρεται πίσω από τον Κριό στους Ιχθύες και τον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού.

Η οικογενειακή τριβή μπορεί να ανέβει στα ύψη, ειδικά αν προσπαθήσετε να «διορθώσετε» ή να «διασώσετε» έναν συγγενή. Χρησιμοποιήστε αυτό τον κύκλο για να προωθήσετε την ειρήνη στην κατοικία σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να δείξετε σε ένα ενοχλητικό πρόσωπο την πόρτα. Οι συγκεντρώσεις ευνοούνται τώρα, ιδιαίτερα με μια γυναίκα από το παρελθόν σας. Αν η φιλανθρωπική πλευρά σας χρειάζεται μια διέξοδο, να είστε επιλεκτικοί. Δώστε στους απόρους, όχι στους άπληστους. Όταν πρόκειται για τη διακόσμηση του σπιτιού, να είστε υπομονετικοί και ξεκινήστε με έναν πίνακα πιο ουδέτερο, καθώς τα γούστα σας μπορεί να κυμανθούν από τον νεο-βικτοριανό μαξιμαλισμό έως το μικρό – κομψό σπίτι μέσα σε λίγα λεπτά!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως
Όσο κι αν αγαπάτε όλα τα κουδούνια και τις σφυρίχτρες, χρειάζονται χρόνος για να ξετυλιχθούν. Αυτό είναι το χρονικό διάστημα που εσείς, φιλόδοξοι Αιγόκεροι, δεν χρειάζεται να διαθέσετε – όχι χωρίς να αλλάξετε λίγο τον εσωτερικό σας κύκλο. Στείλτε την υπέρογκη τελειομανία σας στη γωνιά της τιμωρίας αυτό το Σάββατο και δοκιμάστε μια πιο μινιμαλιστική προσέγγιση. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή επίδραση, χωρίς να βυθιστείτε σε μια ατέλειωτη αποστολή. Την Κυριακή όμως, θα πρέπει να φέρετε πίσω τη διπλωματία – κατά πολύ!

Η ειρηνική Αφροδίτη, η οποία είναι ανάδρομη από τις 4 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου, γυρνά πίσω στους Ιχθύες και στον τρίτο Οίκο σας της επικοινωνίας. Βάλτε τα δυνατά σας για να είστε ευγενικοί και υπομονετικοί στις αλληλεπιδράσεις σας, καθώς μπορεί να κάψετε μια γέφυρα ή να προσβάλλετε τους άλλους πιο εύκολα τώρα. Προσέξτε τι δημοσιεύετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επίσης. Μήπως αυτό το αστείο μπορεί να παρερμηνευθεί; Μια σχέση με έναν αδελφό ή φίλο μπορεί να περάσει μια δύσκολη περίοδο. Κάντε ένα βήμα πίσω και προσπαθήστε να συζητήσετε τα πράγματα διεξοδικά. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, ίσως μια περίοδος ανακωχής να είναι αυτό που χρειάζεται μέχρι τα μέσα Απριλίου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχόος
Οι ήρεμοι, χαλαροί Υδροχόοι, δείχνουν λίγο περισσότερη φωτιά αυτό το Σάββατο. Με τη Σελήνη στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας, οι άνθρωποι πρόκειται να δουν μια πιο καθαρή εικόνα των συναισθημάτων σας. Δώστε τους περισσότερα, ακόμα κι αν ανησυχείτε ότι μπορεί να φανείτε άτομα με ένδειξη υψηλού κόστους συντήρησης ή ηγέτες του δράματος. Κανείς δεν θα σας δει με αυτό τον τρόπο. Το αντίθετο μάλιστα! Οι ταραχές σας μπορεί να γεννήσουν μια σημαντική αλλαγή στην κατεύθυνση μιας ομάδας που είστε μέλος.

Την Κυριακή, η αισθητική Αφροδίτη – που είναι ανάδρομη από τις 4 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου – γυρίζει πίσω στους Ιχθύες και στον δεύτερο Οίκο σας της πολυτέλειας. Το συνήθως άψογο γούστο σας μπορεί να είναι λίγο εκτός, οπότε ξοδέψτε με σύνεση, αλλιώς μπορεί να καταλήξετε με σοβαρές, καταναλωτικές τύψεις. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους και τους πελάτες μπορεί να είναι φιλόνικες για τις επόμενες δύο εβδομάδες, οπότε προσπαθήστε να είστε περισσότερο υπομονετικοί και ενεργητικοί. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να δημιουργήσετε μια κατάσταση δίκαιη για όλους, σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε σύγκρουση. Δεν χρειάζεστε το δράμα να σας αποσπά την προσοχή από την κατάδυση στα προσωπικά σας πάθη!

zwdia-zvdia-taro-00

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Ιχθύες
Κανένα εμότικον δεν θα μπορούσε από μόνο του να συνοψίσει αυτό το μεταβλητό Σάββατο. Οι διαθέσεις σας μπορεί να αλλάζουν από λεπτό σε λεπτό. Πριν φτάσουν το μπέικον και τα αυγά στο τραπέζι σας, μπορεί να θελήσετε να φύγετε για να τσεκάρετε ένα ακίνητο που είναι προς πώληση ή την κατασκευαστική του. Αποφύγετε να παγιδεύσετε τον εαυτό σας με άκαμπτα σχέδια. Χρειάζεστε την ελευθερία να πηγαίνετε όπου θέλετε, χωρίς να χρειάζεται να διαπραγματευτείτε την ατζέντα κανενός άλλου. Την Κυριακή κρύψτε τις κάρτες και κάντε έναν πίνακα στο Pinterest αντί για αγορές. Ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη η οποία είναι ανάδρομη από τις 4 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου, υποχωρεί στους Ιχθύες για το υπόλοιπο του ανάδρομου κύκλου της.

Μήπως μπήκατε βιαστικά σε μια ρομαντική εμπλοκή ή κρύψατε μια κατάσταση με το άλλο σας μισό κάτω από το χαλί; Πατήστε τα φρένα και ασχοληθείτε με την πραγματικότητα της κατάστασης. Αν και, χωρίς αμφιβολία, θα χρειαστείτε περισσότερο χώρο τις επόμενες δύο εβδομάδες, μην σπρώξετε τους άλλους τόσο μακριά που να αισθανθούν εγκαταλελειμμένοι. Αυτός ο κύκλος προορίζεται για την αγάπη του εαυτού πάνω απ’ όλα. Θρέψτε τον εαυτό σας με σωστό φαγητό, βρείτε χρόνο για τα χόμπι σας και για δημιουργικές αναζητήσεις. Μπορεί ακόμη και να νοικιάσετε ένα στούντιο μακριά από το σπίτι σας, αφού έχετε την τάση να κάνετε την καλύτερη δουλειά σας όταν είστε μόνοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia