ζωδια σαββατοκυριακο 1-2/10 Α

test-anakalpse-sxesi

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκύριακο 1-2/10 Α

ζωδια Κριός
Ξεχάστε τις σόλο εξόδους, Κριοί. Τα vibes αυτού του Σαββατοκύριακου έχουν να κάνουν με τα δυναμικά ντουέτα, καθώς η Σελήνη περνά μέσα από τους τομείς του χάρτη σας που οδηγούνται από τις σχέσεις.

Το Σάββατο βρεθείτε με το ταίρι σας ή με έναν στενό σας φίλο, ειδικά αν δεν έχετε περάσει πολύ ποιοτικό χρόνο μαζί τον τελευταίο καιρό. Τα άστρα του Σαββάτου προσθέτουν κάποια επιπλέον καυτή αύρα, καθώς ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, βυθίζετε σε ένα σέξι τρίγωνο με τον πλανήτη της φαντασίας, Ποσειδώνα. Χαμηλώστε την άμυνά σας, ρίξτε προς τα έξω κάποια δελεαστικά σήματα και ξεγυμνώστε την ψυχή σας λίγο, επίσης.

Ο ατμός συνεχίζει να αυξάνεται την Κυριακή το απόγευμα, όταν η Σελήνη ενώνεται με την Αφροδίτη στον Σκορπιό και στον προσωπικό όγδοο Οίκο σας. Είναι καιρός να προχωρήσετε προς μια πιο μόνιμη διευθέτηση με κάποιον; Τα κοινά οικονομικά ή ένα επιχειρηματικό εγχείρημα θα μπορούσε να γίνει επίσημο μέσα στις επόμενες ημέρες. Περάστε χρόνο για να σκεφτείτε τις τελικές σας ανάγκες, έτσι ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα επικερδές για όλους σενάριο.

zodia-taro-45

 

ζωδια Ταύρος
Κάντε κάτι υγιές και ενεργητικό αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Σελήνη είναι στο Ζυγό και στον τομέα της ευεξίας σας, μέχρι την Κυριακή το απόγευμα. Κάντε μια βόλτα στην αγορά και πάρτε κάποια φρέσκα προϊόντα ή κάντε έναν περίπατο για να απολαύσετε την ύπαιθρο. Επιλέξτε καλή παρέα για τις περιπέτειές σας και κάντε τη μια εμπειρία σύνδεσης. Το Σάββατο η Αφροδίτη είναι στον Οίκο της συνεργασία σας, και σχηματίζει ένα ρέον τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στη ζώνη της φιλίας σας. Είναι η ιδανική μέρα για να εξερευνήσετε την πόλη με το άλλο σας μισό ή για να τα ξαναπείτε με φίλους, με δείπνο και ποτά.

Τα δυναμικά vibes χύνονται και μέσα στην Κυριακή, όταν η Σελήνη μετατοπίζεται στον Σκορπιό και ενώνεται με την Αφροδίτη στην διαπροσωπική σας ζώνη. Δώστε στα πιο αγαπημένα σας άτομα κάποια επιπλέον αγάπη. Σπίθες μπορεί επίσης να ανάψουν με κάποιον πλατωνικό σας φίλο. Μπορεί να μην τον είχατε σκεφτεί ποτέ πριν “με αυτόν τον τρόπο” – αλλά γιατί να μην το εξετάσετε αν αξίζει να το επιδιώξετε;

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Να είστε ο εαυτός σας, είναι πραγματικά αυτό που κάνετε καλύτερα, Δίδυμοι. Ένα διασκεδαστικό, επιδεικτικό Σαββατοκύριακο σας περιμένει, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και στον εκφραστικό πέμπτο Οίκο σας μέχρι το απόγευμα της Κυριακής.

Ένα ειδύλλιο θα μπορούσε να ανάψει, οπότε σχεδιάστε ένα πλούσιο ραντεβού με το άλλο σας μισό ή φλερτάρετε ασύστολα αν είστε μόνοι. Το σύμπαν θα σας βοηθήσει επίσης να πάρετε πίσω τη λάμψη σας, μέσω των υγιεινών επιδιώξεων. Το καλλωπιστικό τρίγωνο Αφροδίτης -Ποσειδώνα του Σαββάτου, σας εμπνέει να κάνετε καθαρές και πράσινες τις συνήθειές σας (συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων σας). Δοκιμάστε μια σειρά περιποίησης της επιδερμίδας χωρίς σκληρότητα, κάντε απόθεμα από βιολογικά προϊόντα, κάντε μια βόλτα για να δοκιμάσετε διαφορετικά γυμναστήρια.

Τα vibes ευεξίας χύνονται μέσα στη νέα εβδομάδα, καθώς η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό την Κυριακή το απόγευμα και παραμένει εκεί για μερικές ημέρες. Οργανωθείτε έτσι ώστε να μπορείτε να βουτήξετε μέσα στη Δευτέρα σας και να κάνετε τα πάντα. Ετοιμάστε κάποια γεύματα για την εβδομάδα ή ψωνίστε τα συστατικά. Απλοποιήστε το πρόγραμμά σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ζωδια Καρκίνος
Οικογενειακές στιγμές; Καλά, ίσως για λίγο, αλλά μην τις αφήσετε να κυριαρχήσουν το Σαββατοκύριακό σας. Η Σελήνη είναι στο Ζυγό και στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας, μέχρι το απόγευμα της Κυριακής.

Μπορεί να έχετε τη διάθεση να δεθείτε με την οικογένειά σας ή απλά να αράξετε στον καναπέ. Αλλά περιμένετε, Καβούρια. Το Σάββατο, η ρομαντική Αφροδίτη είναι στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας, και σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον πλανήτη της φαντασίας Ποσειδώνα. Η μαγεία σας ξυπνά και θα μπορούσατε να αισθανθείτε σπίθες με ένα σαγηνευτικό πρόσωπο, αρκετά διαφορετικό από τον συνηθισμένο τύπο σας. Πηγαίνετε και εξερευνήστε το, απολαμβάνοντας το χορό της αποπλάνησης. Τα ζευγάρια μπορούν ομοίως να εμπνευστούν να κάνουν κάτι διασκεδαστικό, κάτι που δεν θα έκαναν συνήθως.

Η Σελήνη ενώνεται με την Αφροδίτη στο Σκορπιό και στον ερωτικό πέμπτο Οίκο σας την Κυριακή το απόγευμα, λήγοντας το Σαββατοκύριακο με έναν απίστευτα καυτό τόνο. Εμπρός λοιπόν, προσθέστε νέο νόημα στη φράση «Κυριακή, η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας».

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Τόσες πολλές προσκλήσεις, τόσο λίγος χρόνος! Με τη Σελήνη στο Ζυγό και τον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, το τηλέφωνο και το email σας θα ανατιναχθούν με δελεαστικές προτάσεις. Αλλά προτού πείτε ναι σε κάθε προσφορά, μιλήστε με την παρέα και την οικογένειά σας. Το συναισθηματικό τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα του Σαββάτου, ξυπνάει τη διαίσθησή σας. Μπορεί να αισθανθείτε ότι μια γυναίκα συγγενής σας ή φίλη, χρειάζεται κάποια υποστήριξη. Σηκώστε το τηλέφωνο!

Αν είστε σε σχέση ή βγαίνετε με κάποιον, αυτή η ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Ποσειδώνα ανοίγει την καρδιά σας και σας βοηθά να είστε ευάλωτοι. Ίσως να είστε εσείς αυτοί που χρειάζονται έναν ώμο για να κλάψουν – και αυτή η ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Ποσειδώνα κατεβάζει ποτάμια. Βγάλτε τα από μέσα σας, Λιοντάρια.

Την Κυριακή το απόγευμα η Σελήνη ενώνεται με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, βάζοντάς σας ακόμη περισσότερο σε επαφή με τα συναισθήματά σας για τις επόμενες ημέρες. Δώστε στον εαυτό σας ένα ομαλό και στοργικό ξεκίνημα στην εβδομάδα, με άφθονο χρόνο για τη φροντίδα του εαυτού σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Παρθένος
Ξεκινάτε το Σαββατοκύριακο με αγωνία να αντιμετωπίσετε πρακτικά καθήκοντα και να προφτάσετε τη δουλειά σας. Καλή τύχη με αυτό, Παρθένοι!

Η παραγωγικότητά σας θα κατατροπωθεί επιδέξια από όλη τη θορυβώδη «ενέργεια των ανθρώπων» γύρω σας. Το Σάββατο φέρνει ένα σπάνιο τρίγωνο της φιλικής Αφροδίτης με τον μαγευτικό Ποσειδώνα, στις πιο διαπροσωπικές ζώνες του χάρτη σας. Οι στενότεροι δεσμοί σας χρειάζονται λίγη αγάπη- και αν το καλοσκεφτείτε, το ίδιο και εσείς. Οπότε παραδοθείτε στα μαγνητικά vibes! Μπορεί να συναντήσετε κάποιον με δυνατότητες για μακροχρόνια σχέση το Σάββατο. Μια πλατωνική φιλία μπορεί να μετατραπεί σε ρομαντική, κάτω από αυτά τα άστρα.

Για τα ζευγάρια, είναι ένα καταπληκτικό Σαββατοκύριακο για να μπερδευτείτε με το πλήθος και να εξερευνήσετε τον τοπικό πολιτισμό. Εάν πρέπει να δουλέψετε, ξυπνήστε νωρίς την Κυριακή, έτσι ώστε να μη χάσετε όλη σας τη μέρα. Οι καλές στιγμές συνεχίζουν την Κυριακή το απόγευμα, όταν η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό και στον φλύαρο τρίτο Οίκο σας. Τσεκάρετε τις τοπικές εκδηλώσεις και πηγαίνετε να εξερευνήσετε, πηδώντας από γκαλερί σε μπαρ, για να πέσετε πάνω σε κάποιο φεστιβάλ. Θα μπείτε στην εργάσιμη εβδομάδα σας ανανεωμένοι και εμπνευσμένοι από όλα αυτά που είδατε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66