ζωδια σαββατοκυριακο 1-2/10 Β

imerisies-26214

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 1-2/10 Β

ζωδια Ζυγός
Τι θέλετε εσείς να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο, Ζυγοί; Η Σελήνη είναι στο Ζυγό μέχρι την Κυριακή το απόγευμα, βάζοντας τις επιθυμίες μπροστά και στο κέντρο της σκηνής. Μην ακολουθήσετε απλά το κοπάδι. Περάστε μόνοι σας χρόνο και περπατήστε στο αγαπημένο σας indie βιβλιοπωλείο, δείτε αυτή τη νέα ταινία ή ψάξτε για φθινοπωρινά στην αγαπημένη σας boutique. Με την καλλωπιστική Αφροδίτη και τον αισθησιακό Ποσειδώνα να σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό τρίγωνο το Σάββατο, έχετε έμπνευση για απλοποίηση.

Μια επεξεργασία της ντουλάπας σας, μια αλλαγή στο πρόγραμμά σας, ένας ανασχεδιασμός στις διατροφικές σας συνήθειες – πού θα μπορούσατε να κάνετε μια ανανέωση στη ζωή σας; Αυτή η ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Ποσειδώνα ηχεί το κάλεσμα για ευχάριστες αναζητήσεις ευεξίας. Κάντε ένα πέρασμα από ένα κομψό γυμναστήριο ή προγραμματίστε κάποια υγιεινά γεύματα.

Την Κυριακή το απόγευμα, η Σελήνη κινείται στον Σκορπιό και στον παραγωγικό δεύτερο Οίκο σας. Προετοιμάστε την ατζέντα σας για την εβδομάδα μπροστά σας, έτσι ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε με μια ήρεμη, ξεκάθαρη διάθεση. Ρίξτε μια ματιά στο τρέχον πρόγραμμά σας: σας αγχώνει και μόνο που το σκέφτεστε; Δείτε τι μπορείτε να ακυρώσετε ή να προγραμματίσετε για μεταγενέστερη ημερομηνία. Χρειάζεστε χώρο να αναπνεύσετε, Ζυγοί.

zodia-taro-45

 

ζωδια Σκορπιός
Χαμηλών τόνων διαφυγή; Με τη Σελήνη στο Ζυγό και στο υπνωτικό δωδέκατο Οίκο σας, μπαίνετε στον πειρασμό να αποφύγετε τον έξω κόσμο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αλλά μπορεί να χάσετε κάποιο καυτό ειδύλλιο ή διασκέδαση πέντε αστέρων, αν το κάνετε! Η δελεαστική Αφροδίτη από τον Σκορπιό(!) ζευγαρώνει με τον μαγευτικό Ποσειδώνα στον τομέα του πάθους σας, ανεβάζοντας τη δράση. Επικό ραντεβού; Βγείτε έξω για να ακούσετε ζωντανή μουσική ή να απολαύστε ένα πολυτελές δείπνο. Απλά επιλέξτε ένα πιο ήσυχο μέρος αντί για ένα γεμάτο. Τα ζευγάρια μπορεί να κάνουν ένα σέξι ολονύκτιο ταξίδι για δύο – κάπου που θα μπορείτε να χαλαρώσετε μαζί, μακριά από την τρέλα.

Εάν δεν μπορείτε να επιστρατεύσετε όσα χρειάζονται γι’ αυτά, μην ανησυχείτε. Η ενέργειά σας επιστρέφει σε πλήρη ισχύ την Κυριακή το απόγευμα, όταν η Σελήνη κινείται στον Σκορπιό για τις επόμενες ημέρες. Καλύψτε τον χαμένο χρόνο κλείνοντας το Σαββατοκύριακό σας με μια διασκεδαστική απογευματινή εκδρομή, κατά προτίμηση κάτι ενεργητικό και φυσιολατρικό.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Ώρα για πάρτι; Όσο εορταστικό κι αν μοιάζει αυτό το Σαββατοκύριακο, θα πρέπει να περάσετε και κάποιο χρόνο χαλάρωσης, επίσης. Η Σελήνη είναι στο Ζυγό και στον κοινωνικό ενδέκατο Οίκο σας μέχρι την Κυριακή το απόγευμα, φέρνοντας φίλους και διασκεδαστικές προσκλήσεις στην τροχιά σας. Αλλά οι δεξαμενές σας είναι μισοάδειες… ή φτάνουν στον πάτο; Αν ναι, ξεφύγετε από τα πλήθη για να φροντίσετε λίγο τον εαυτό σας αυτό το Σάββατο, όταν η καλλωπιστική Αφροδίτη και ο επουλωτικός Ποσειδώνας ευθυγραμμίζονται.

Μπορεί να νιώθετε νοσταλγία, υπερευαισθησία ή κούραση. Τιμήστε την ανάγκη σας για χαλάρωση. Τα κανάλια της εμπάθειάς σας θα είναι επίσης ορθάνοιχτα, κάνοντάς σας να απορροφάτε την ενέργεια του καθενός γύρω σας. Κάτω από αυτά τα διαισθητικά αστέρια, θα μπορούσατε να έχετε κάποιες θεραπευτικές ιδέες να προσφέρετε στους φίλους σας. Αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το χρόνο για ένα μασάζ, μια περιποίηση προσώπου ή έναν πολυτελή υπνάκο.

Μην νιώθετε ότι πρέπει να αφήσετε τους φίλους σας να σας κουράζουν με τα δράματά τους ή να κλάψουν στον ώμο σας, Τοξότες. Δεν χρειάζεται. Δώστε στον εαυτό σας λίγη αγάπη επίσης. Η συνάντηση Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας εμπνέει να το παίξετε διακοσμητές, προσθέτοντας απαλές και καταπραϋντικές πινελιές. Την Κυριακή το απόγευμα η Σελήνη παρασύρεται στον Σκορπιό, και στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης. Η αντίσταση είναι μάταιη τώρα: χρειάζεστε ένα διάλειμμα. Παραδοθείτε στα vibes και πηγαίνετε για ύπνο νωρίς. Αφήστε τον εαυτό σας να παραδοθεί σε ένα καθαρκτικό κλάμα ή κάντε ένα αναζωογονητικό αφρόλουτρο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις


ζωδια Αιγόκερως
Βουτάτε μέσα στο Σαββατοκύριακό σας έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάποιους στόχους. Με τη Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, φαίνεται να είναι η τέλεια στιγμή για να διαγράψετε κάποιες ευθύνες από τη λίστα σας. Πρόκειται επιτέλους να βάψετε το σαλόνι σας, να αλλάξετε την γκαρνταρόμπα σας για τη νέα σεζόν ή να τελειώσετε αυτή την καθυστερημένη έκθεση που έχετε να κάνετε. Καλή τύχη, Αιγόκεροι.

Με την κοινωνική Αφροδίτη και τον ουτοπικό Ποσειδώνα να ενώνονται στις πιο ζωντανές περιοχές του χάρτη σας, το Σάββατο είναι γεμάτο με ακαταμάχητες προσκλήσεις και σαγηνευτικές συνομιλίες. Βρείτε χρόνο για να συνδεθείτε με ανθρώπους που θα εμπλουτίσουν την ψυχή σας – και για να απολαύσετε κάποια αναγκαία ελαφρότητα που έχετε κερδίσει με την αξία σας. Μην αγχώνεστε να τελειώσετε τα πάντα. Η δουλειά σας περίμενε μέχρι τώρα, και μπορεί να περιμένει για λίγο ακόμα.

Αλλά αν κλείσετε τον εαυτό σας στο σπίτι, κάντε μια απόδραση το απόγευμα της Κυριακής. Η Σελήνη κινείται στον Σκορπιό, και ενώνεται με την Αφροδίτη στον κοινωνικό ενδέκατο Οίκο σας. Περιτριγυρίστε τον εαυτό σας με καλή παρέα!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος
Αυθόρμητη απόδραση το Σαββατοκύριακο; Όχι τόσο γρήγορα, Υδροχόοι.

Αν και η Σελήνη είναι στον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας, τροφοδοτώντας τις περιπλανήσεις σας μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, το καθήκον σας θέλει πιο κοντά στο σπίτι. Το Σάββατο η στοργική Αφροδίτη και ο συμπονετικός Ποσειδώνας, ευθυγραμμίζονται στις πιο υπεύθυνες ζώνες του χάρτη σας. Ένας φίλος ή συγγενής μπορεί να χρειαστεί μια βοήθεια ή απλά κάποια συναισθηματική υποστήριξη. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να κάνετε τη χάρη στους υπόλοιπους και να χειριστείτε μια επείγουσα δουλειά, ή να αντιμετωπίσετε ένα πρότζεκτ του σπιτιού σας.

Εάν πρέπει να θυσιάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας, κάντε το ευχάριστα. Ανάψτε κεριά, βάλτε μουσική, δημιουργήστε ατμόσφαιρα. Η Σελήνη κινείται στον Σκορπιό και τον εργατικό δέκατο Οίκο σας την Κυριακή το απόγευμα, γυρίζοντας την εστίασή σας προς τους στόχους σας. Χαράξτε ένα σχέδιο για τις εργάσιμες ημέρες μπροστά σας, και για το τι θέλετε να πετύχετε. Με μια σαφή πορεία, μπορείτε να κάνετε κάποιες σοβαρές, δυναμικές κινήσεις!

tarw-zwdia

ζωδια Ιχθύες
Ξεγλιστράτε μακριά κάπου μοναχικά; Όχι τόσο γρήγορα, Ιχθύες. Η Σελήνη είναι στο Ζυγό και στον κρυφό όγδοο Οίκο σας μέχρι την Κυριακή το απόγευμα, κάνοντάς σας να εκλιπαρείτε για λίγο προσωπικό χρόνο με επίλεκτους λίγους (ίσως και με κανέναν). Αλλά μέχρι και τα καλύτερα οργανωμένα σχέδια δεν λειτουργούν πάντα – όχι όταν η κοινωνική Αφροδίτη είναι στον εξωστρεφή ένατο Οίκο σας, και ευθυγραμμίζεται με τον κυβερνήτης σας, Ποσειδώνα. Δελεαστικές προσκλήσεις μπορούν να σας κάνουν να αφήσετε τη φούσκα σας, και θα χαρείτε που ακούσατε το κάλεσμά τους.

Φυσικά μπορείτε και πάλι να αποφύγετε τα πλήθη, ενώ έχετε μια περιπέτεια: κάντε μια ρομαντική εκδρομή ή πηγαίνετε κάπου εκτός για ένα Σαββατοκύριακο με φίλους. Με τη Σελήνη να κινείται στον τομέα του ταξιδιού σας την Κυριακή, θα είστε σε διάθεση να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες. Η διάθεσή σας θα είναι πολύ ελαφρύτερη τότε, οπότε αν παρατήσατε τους φίλους σας όλο το Σαββατοκύριακο, πείτε τα νέα σας σε ένα Κυριακάτικο γεύμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75