ζωδια σαββατοκυριακο 10-11/06 Α

kanones-sxesewn

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 10-11/06 Α

ζωδια Κριός
Προειδοποίηση:διακυμάνσεις διάθεσης! Καθώς η μελαγχολική Σελήνη συγκρούεται με τον επιθετικό Άρη αυτό το Σάββατο, μπορεί να είστε επιρρεπείς στο στρες και ο θυμός σας να ξεφεύγει χωρίς προειδοποίηση. Εάν ανησυχείτε ότι θα βγάλετε τον εκνευρισμό σας στους ανθρώπους που αγαπάτε, δώστε στον εαυτό σας λίγο μοναχικό χρόνο για να χαλαρώσει. Η πίεση από την προηγούμενη εβδομάδα μπορεί να είναι ο ένοχος. Σταματήστε να παίζετε τους μάρτυρες. Εάν δεν αντέχετε άλλο, ζητήστε μια παράταση προθεσμίας ή αναθέστε σε τρίτους αυτά που δεν προλαβαίνετε.

Την Κυριακή, η Σελήνη στη γωνία της καριέρας σας χτυπάει τις βλεφαρίδες της στον διαισθητικό Ποσειδώνα. Εκμεταλλευτείτε τα σημαντικά ονόματα στις επαφές σας. Στραφείτε σε καλά δικτυωμένους φίλους ή προγραμματίστε μια συνάντηση με κάποιον που πιστεύετε ότι θα είναι ονειρικός συνεργάτης. Δεν ζητάτε ελεημοσύνη, απλά μια γνωριμία ή μια ευκαιρία να αποδείξετε ότι έχετε αυτό που χρειάζεται.

 

ζωδια Ταύρος
Μια σύγκρουση μεταξύ της ευαίσθητης Σελήνης και του ταραξία Άρη, μπορεί να σας κάνει απότομους με τους άλλους αυτό το Σάββατο. Πιστεύατε ότι ήσασταν ξεκάθαροι, αλλά όχι – σας ζητούν να επαναλάβετε τις πληροφορίες που δώσατε πριν από λίγες εβδομάδες. Εάν αισθάνεστε ότι σας αφήνουν έξω από μια συζήτηση, μην προσπαθήσετε να τα καταλάβετε όλα διαισθητικά. Κάντε ερωτήσεις μέχρι να καταλάβετε. Πέρα από την τριβή που θα προκύψει, το Σάββατο είναι η ιδανική στιγμή για να καθαρίσετε την ατμόσφαιρα και να φτάσετε στο ίδιο μήκος κύματος, επιτέλους!

zodia-taro-45

Την Κυριακή, μια ευνοϊκή γωνία μεταξύ της Σελήνης και του διαισθητικού Ποσειδώνα στον παγκόσμιο ένατο Οίκο σας, διευρύνει την κοσμοθεωρία σας – και πραγματικά εννοούμε όλο τον κόσμο. Υπάρχει μια ολόκληρη ζωή πέρα από τους γνωστούς τέσσερις τοίχους σας, οπότε διευρύνετε το ψυχικό σας σκόπευτρο. Τσεκάρετε τις θεραπευτικές δυνάμεις της ινδικής Αγιουρβέδα ή της κινεζικής ιατρικής, που περιλαμβάνουν πολλά περισσότερα από τον βελονισμό. Παρακολουθήστε μια διάλεξη, παρακολουθήστε μια ομιλία ή κάντε μια βόλτα σε μια διεθνή έκθεση τέχνης. Δεν χρειάζεστε κάποιο λόγο, Ταύροι, απλώς ακολουθήστε τη φυσική σας περιέργεια και θα κλείσετε το Σαββατοκύριακό σας ξετρελαμένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Δίδυμοι
Η διαίσθησή σας είναι κοφτερή σαν ξυράφι αυτό το Σάββατο, Δίδυμοι, οπότε μην αγνοείτε αυτή την εκνευριστική φωνή ή την αίσθηση του σώματός σας όταν τινάζεται ξαφνικά ή πονάει. Εάν κάτι μοιάζει περίεργο, διερευνήστε το περαιτέρω. Ωστόσο, μάθετε όλη την ιστορία πριν αναλάβετε δράση. Με τη Σελήνη απέναντι από τον δυναμικό Άρη, μπορεί να βιάζεστε να φτάσετε σε συμπεράσματα (όπως και στο χειρότερο σενάριο) πριν μάθετε όλα τα γεγονότα. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από αυτά που θα ανακαλύψει ο ντετέκτιβ μέσα σας!

Την Κυριακή, αφιερώστε λίγο χρόνο σε κάποιον σημαντικό για εσάς. Θα αξίζει τις όποιες θυσίες θα πρέπει να κάνετε, ειδικά εάν αυτή η σύνδεση βιώνει μια επικοινωνιακή βλάβη. Εάν ο ένας από εσάς ή και οι δύο, δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τους σκληρούς μηχανισμούς άμυνάς σας, ένας διάλογος ειλικρίνειας μπορεί να οδηγήσει σε μια πραγματική επανάσταση. Αλλά αφήστε τους να μιλήσουν! Το να ακούτε είναι εξαιρετικά σημαντικό και όταν θα ξέρουν ότι τους ακούτε και τους εμπιστεύεστε, μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα προς την εμβάθυνση του δεσμού σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος
Προβλήματα στον παράδεισο; Καθώς η συναισθηματική Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον εύφλεκτο Άρη στον Καρκίνο αυτό το Σάββατο, μπορεί να βρεθείτε σε συγκρούσεις με κάποιον αγαπημένο σας. Υπερασπιστείτε αυτό που πιστεύετε ότι είναι σωστό. Απλά μην αφήσετε την πληγωμένη υπερηφάνεια σας, να σας εμποδίζει να ακούσετε την οπτική των άλλων. Αγκαλιάστε τη λεπτή τέχνη του συμβιβασμού, διαπραγματευτείτε μέχρι να βρείτε μια κερδοφόρα λύση και για τους δύο. Το να δώσετε, δεν πρέπει να μοιάζει με θυσία.

Την Κυριακή, θα βρεθείτε σε μια ευάλωτη θέση. Έξοχα! Εάν δεν είστε σε επαφή με τα αληθινά, ακατέργαστα συναισθήματά σας, μπορεί να φουσκώσουν και να βγουν στην επιφάνεια και να σας βρουν απροετοίμαστους. Μια συμπονετική σύνδεση Σελήνης – Ποσειδώνα, σας βοηθά να εκφραστείτε ειλικρινά και να μην ακινητοποιηθείτε από τη στιγμή της αλήθειας. Αν οι άλλοι ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς, η αλήθεια δεν θα τους τρομάξει. Μπορεί, αντιθέτως, να τους κάνει να σας αγαπήσουν περισσότερο.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Λέων
Ως καλοί Λέοντες, προσπαθείτε να δείτε το καλό σε όλους. Αλλά η εμπλοκή Σελήνης – Άρη του Σάββατου, προκαλεί σύγχυση και σας θυμίζει ότι η θετική σκέψη δεν μπορεί να σβήσει τις βαθιές πληγές (ή τα θανατηφόρα ελαττώματα) των ανθρώπων. Μπορεί να χρειαστεί να πατήσετε φρένο σε μια συγκεκριμένη σχέση και να κάνετε κάποια βαθύτερη έρευνα. Σταματήστε τον εαυτό σας εντούτοις, αν αυτό σημαίνει να ψάξετε κρυφά ή να παραβιάσετε την εμπιστοσύνη του άλλου διαβάζοντας τα μηνύματά του. Ίσως το πραγματικό ερώτημα να είναι αυτό: εάν ο λόγος κάποιου δεν είναι αρκετός, γιατί ανακατεύεστε μαζί του ούτως ή άλλως;

Δεν είστε ξένοι με το δράμα και το πάθος, αλλά την Κυριακή μπορεί να νιώσετε ότι κάποιος πήγε και άνοιξε το φράγμα των συναισθημάτων σας τη στιγμή που δεν κοιτούσατε. Μπορεί να μην είστε σε θέση να κρατήσετε υπό έλεγχο αυτά που λέτε, οπότε προσπαθήστε να αποφύγετε καταστάσεις που σας πυροδοτούν. Δεν είστε σίγουροι προς τα πού να στραφείτε; Δοκιμάστε λίγη γιόγκα. Μια βαθιά αποτοξίνωση μπορεί επίσης να σας βοηθήσει πολύ. Φροντίστε τον εαυτό σας με υγιεινά τρόφιμα και πολύ χρόνο χαλάρωσης. Κάντε μια βόλτα ενώ ακούτε μια εμπνευσμένη ομιλία, περιπλανηθείτε στην αγορά ή στην αγαπημένη σας μπουτίκ.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Παρθένος
Είναι απλώς της φαντασία σας ή κάποιος υπερβαίνει τα όριά του; Μπορεί να έχετε μια ενστικτώδη αντίδραση στη συμπεριφορά ενός φίλου αυτό το Σάββατο, ειδικά αν παίρνει μονομερείς αποφάσεις για λογαριασμό όλων. Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να αφήσετε να περάσει, Παρθένοι. Εάν το αφήσετε ανεξέλεγκτο, μπορεί να καταλήξετε με έναν τύραννο στην παρέα σας! Προειδοποίηση: μια σύγκρουση μεταξύ της Σελήνης και του Άρη θα ανάψει τα αίματα. Προσπαθήστε να διορθώσετε το λάθος, χωρίς να χάσετε την ψυχραιμία σας ή να πείτε κάτι που θα μετανιώσετε.

Η αγάπη είναι στον αέρα αυτή την Κυριακή, καθώς η Σελήνη στον ρομαντικό πέμπτο Οίκο σας ευθυγραμμίζεται με τον ονειρικό Ποσειδώνα στη γωνία της σχέσης σας. Έχετε μια επιλογή, Παρθένοι: μια καυτή και ατμοσφαιρική σχέση (που μπορεί να πηγαίνει κάπου ή και όχι) ή να κάνετε τη συναισθηματική εργασία που χρειάζεται για να κρατήσετε μια ένωση. Τα ζευγάρια μπορούν να προσθέσουν λίγες ερωτικές πινελιές στο ερωτικό κομμάτι, για να διατηρήσουν τη φλόγα. Αδέσμευτοι; Μην κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του. Αυτό το αξιαγάπητο σπασικλάκι που πάντα σας χαμογελάει, μπορεί να είναι περισσότερο γοητευτικό από όσο αφήνει να φανεί.