ζωδια σαββατοκυριακο 11-12/02 Α

SONY DSC

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 11-12/02 Α

ζωδια Κριός
Τι θα λέγατε για ένα σαββατοκύριακο ευεξίας, Κριοί; Η Σελήνη περνά δύο ημέρες στην Παρθένο και στον έκτο Οίκο σας της υγείας. Αν δεν έχετε ξεκινήσει πραγματικά την καθημερινή φροντίδα του εαυτού σας για το 2017, αυτή θα είναι η ιδανική ημέρα για να ξεκινήσετε (ή να ξανά ξεκινήσετε). Θα μπορούσατε επίσης να συνεχίσετε και μια δουλειά του νοικοκυριού σας ή κάποιο αναγκαίο ξεκαθάρισμα. Αλλά μην παγιδευτείτε σε ένα έργο που απαιτεί πολύ μοναχικό χρόνο.

Αυτό το Σαββατοκύριακο φέρνει ένα ενθουσιώδες τρίγωνο ανάμεσα στον ενεργητικό Ήλιο και τον διαχυτικό Δία, στις πιο διαπροσωπικές ζώνες του χάρτη σας. Είστε σε διάθεση για παρέα που να εμπνέει! Αντί να συναντήσετε τους φίλους σας σε ένα ακριβό εστιατόριο, κινήστε τους πάντες με μια περιπετειώδη σωματική δραστηριότητα (έλκηθρο στο χιόνι, ίσως;). Ή φτιάξτε ένα χαμηλό σε λιπαρά πρωινό (σκεφτείτε: πολύχρωμη σαλάτα, τοστ με αβοκάντο και αυγά) και καλέστε τους στο σπίτι σας. Πείτε στους φίλους σας να φέρουν τους φίλους τους – μπορεί να έχετε εκπληκτική χημεία με κάποιον επισκέπτη σας.

 

ζωδια Ταύρος
Έρωτα, βάλε μέσα το τόξο σου! Έχετε την άδεια αυτό το Σαββατοκύριακο να ξεκινήσετε νωρίς τις εορταστικές εκδηλώσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η Σελήνη περνά δύο ημέρες στην Παρθένο και στον ρομαντικό πέμπτο Οίκο σας, βάζοντάς σας σε διάθεση για αγάπη. Οι δεσμευμένοι Ταύροι θα πρέπει να βάλουν ως στόχο να κάνουν κάτι ιδιαίτερο μαζί. Μπορείτε να κάνετε έκπληξη στο ταίρι σας με ένα πλούσιο δώρο: εισιτήρια για μια παράσταση ή κρατήσεις σε ένα μέρος που είναι δύσκολο να βρεις θέση. Μόνοι; Μέχρι να τελειώσει η Κυριακή μπορεί να έχετε ένα απρόσμενο ραντεβού να σας περιμένει.

zodia-taro-45

Ο Ήλιος και ο Δίας σχηματίζουν επίσης ένα τρίγωνο, που συμβαίνει μόνο δύο φορές το χρόνο, στις πιο καλαίσθητες ζώνες του χάρτη σας. Αυτή δεν είναι η στιγμή για φανταχτερά κόκκινα τριαντάφυλλα και φτηνές σοκολάτες (λες και θα το κάνατε ποτέ αυτό). Κάντε την παραπάνω προσπάθεια για να βρείτε κάτι ξεχωριστό ή φτιάξτε κάτι. Μια συναρπαστική ευκαιρία εργασίας ή μια πολλά υποσχόμενη σύνδεση θα μπορούσε να συμβεί αυτό το Σαββατοκύριακο, ίσως με κάποιον που θα συναντήσετε ενώ βρίσκεστε έξω στην πόλη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Δίδυμοι
Χαλαρώστε στο σπίτι, Δίδυμοι. Ενώ έχετε πιθανώς ένα εκατομμύριο συναρπαστικές προσκλήσεις, η Σελήνη βρίσκεται στην εγχώρια ζώνη σας και σας βάζει σε διάθεση για φώλιασμα όλο το Σαββατοκύριακο. Αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ανοίξετε τις πόρτες του σπιτιού σας και να φέρετε τη διασκέδαση σε εσάς. Με τον Ήλιο και τον διαχυτικό Δία να σχηματίζουν ένα χρυσό τρίγωνο, είστε γεμάτοι με έμπνευση, πάθος και έναν τόνο δημιουργικές ιδέες. Μπορεί να βυθιστείτε σε ένα DIY πρότζεκτ – χειροποίητα σοκολατάκια ή τη δημιουργία μιας λίστας τραγουδιών για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ίσως;

Γυρίστε το σε πάρτι και προσκαλέστε τους φίλους ή την οικογένειά σας να έρθουν. Θα γελάσετε πολύ και θα δεθείτε. Μπόνους: θα φύγει η πίεση της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, όταν θα θυμηθείτε ότι περιβάλλεστε από άνευ όρων αγάπη. Τούτου λεχθέντος, ο έρωτας αιωρείται στην ατμόσφαιρα αυτό το Σαββατοκύριακο. Σπίθες μπορεί να δημιουργηθούν με ένα ερωτικό ενδιαφέρον από μακριά ή κάποιον από διαφορετική κουλτούρα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος
Κρατήστε το πρόγραμμά σας χαλαρό αυτό το Σαββατοκύριακο. Με τη Σελήνη στον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας για τις δύο ημέρες, αυθόρμητες προσκλήσεις θα μπορούσαν να έρθουν από όλες τις κατευθύνσεις. Ενώ είστε σε αυτή την εύθυμη διάθεση, δεν θα θέλετε να κολλήσετε σε οτιδήποτε άκαμπτο. Ενημερώστε τους άλλους ότι έχετε κι άλλα σχέδια, για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως αν τα πράγματα τελειώσουν γρήγορα.

Τούτου λεχθέντος, θα είναι πολύ εύκολο να μπλεχτείτε σε συναισθηματικά δράματα ή να παίξετε τον θεραπευτή, χάρη σε ένα επεκτατικό τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Δία στα πιο ευαίσθητα μέρη του χάρτη σας. Προσπαθήστε να μην απορροφηθείτε υπερβολικά στη «σκέψη» για ώρες. Γιατί να περάσετε τις μέρες σας αναμασώντας το παρελθόν, όταν θα μπορούσατε να είστε έξω και να διασκεδάζετε αντ’ αυτού;

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Πανσεληνου 11/02 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Λέων
Χρησιμοποιήστε το Σαββατοκύριακο για να γειωθείτε, Λιοντάρια. Η Σελήνη περνά δύο ημέρες στην Παρθένο και στον σταθεροποιητικό δεύτερο Οίκο σας. Ακυρώστε τις δεσμεύσεις σας και βάλτε προτεραιότητες. Αφιερώστε χρόνο στα πρακτικά θέματα όπως στην πληρωμή λογαριασμών, τηλεφωνήματα σε παλιούς φίλους ή τις δουλειές του σπιτιού. Απλοποιήστε! Η προσοχή είναι το κλειδί, οπότε επιβραδύνετε τους ρυθμούς και βρεθείτε στο παρόν – είναι ένα αισθησιακό Σαββατοκύριακο που έχει να κάνει με την απόλαυση της στιγμής.

Αν βγείτε έξω για φαγητό, απολαύστε τις γεύσεις του πιάτου σας ή του κρασιού σας. Αφήστε τη δυναμική γιόγκα το πρωί της Κυριακής και δοκιμάστε ένα ήρεμο μάθημα Vinyasa αντ’ αυτού. Η σύνδεση με ομοϊδεάτες ανθρώπους θα πρέπει να είναι το κορυφαίο στη λίστα σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Ένα τρίγωνο, που συμβαίνει κάθε έξι μήνες, μεταξύ του Ήλιου και του Δία αναφλέγει τους Οίκους των ανθρώπων στον χάρτη σας και φέρνει συναρπαστικές συζητήσεις και επαφές στον περίγυρό σας. Ρομαντική χημεία θα μπορούσε να δημιουργηθεί με κάποιον από τον κύκλο σας.

zwdia

ζωδια Παρθένος
Αφιερώστε αυτό το Σαββατοκύριακο μόνο στον εαυτό σας! Η Σελήνη είναι στην Παρθένο και τις δύο ημέρες και βάζει την προσωπική ατζέντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Βέβαια, μπορεί να έχετε προγραμματίσει να κάνετε δουλειές (χασμουρητό!), αλλά τα αστέρια σας κατευθύνουν προς μια πιο αναζωογονητική κατεύθυνση. Ψωνίστε κάτι νέο για να φορέσετε, φτιάξτε τα μαλλιά ή τα νύχια σας, ντυθείτε καλά και βγείτε σε ένα μοντέρνο μπαρ ή σε ένα γεμάτο εστιατόριο. Είστε σε διάθεση για καινοτομίες, οπότε ακολουθήστε τα καπρίτσια σας.

Επίσης, τα αστέρια του Σαββατοκύριακου παρουσιάζουν και ένα τρίγωνο μεταξύ Ήλιου και Δία, που συμβαίνει μόνο δύο φορές το έτος, και έχει μια επεκτατική επίδραση που αναφλέγει τα υγιή και πρακτικά μέρη του χάρτη σας. Βάλτε πινελιές ομορφιάς στο ντεκόρ – ένα όμορφο νέο φωτιστικό, ένα κρεμαστό φυτό, έναν πίνακα τέχνης. Αυτό το τρίγωνο θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να κάνετε μια ανανέωση στη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση. Ανταλλάξτε τα επεξεργασμένα τρόφιμα με φρέσκα, φυσικά και με λαχανικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia