ζωδια σαββατοκυριακο 11-12/02 B

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-zwdia-30-6-6-7

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 11-12/02 B

ζωδια Ζυγός
Πάρτε το χαλαρά αυτό το Σαββατοκύριακο, Ζυγοί. Η Σελήνη περνά δύο ημέρες στην Παρθένο και στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης, και κρούει τις καμπάνες για ένα διάλλειμα. Εάν δεν μπορείτε να αποφύγετε τα σχέδια που έχετε κάνει, απλά ακολουθήστε τα με τον δικό σας ρυθμό – απολαύστε τη διαδικασία προετοιμασίας σας, βρείτε μια ατμοσφαιρική, μικρή γωνίτσα σε ένα γεμάτο μέρος ή διαλέξτε ένα ήσυχο σημείο για φαγητό. Προσέξτε το αλκοόλ που θα καταναλώσετε, εάν σερβίρονται ποτά. Υπό αυτά τα ευαίσθητα άστρα, μπορείτε εύκολα να το παρακάνετε.

Ένα δημιουργικό έργο θα μπορούσε να καταναλώσει την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Ήλιος στον θεατρικό πέμπτο Οίκο σας, σχηματίζει ένα ρέον τρίγωνο με τον επεκτατικό Δία στον Ζυγό, δίνοντάς σας την ώθηση να εκφράσετε τον εαυτό σας. Η φαντασία σας δουλεύει υπερωρίες, οπότε χρησιμοποιήστε ένα οπτικό μέσο, μουσική ή κίνηση για να μεταφέρετε το μήνυμα. Ο προβολέας έχει το όνομά σας πάνω του: ξεχάσετε κάθε ανασφάλεια και δώστε στους θαυμαστές σας αυτό που θέλουν.

 

ζωδια Σκορπιός
Η μαγική φόρμουλα αυτού του Σαββατοκύριακου: ένα μείγμα από καλούς φίλους και αναζωογονητικές ήσυχες στιγμές. Η Σελήνη περνά δύο ημέρες στην Παρθένο και στη ζώνη της ομαδικής δραστηριότητάς σας, καλώντας κοντά σας τα πλήθη. Οι φίλοι σας θα θέλουν να φέρουν τους φίλους τους… οπότε υιοθετήστε μια στάση «όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο», αντί να φτιάξετε μια λίστα καλεσμένων που αποκλείει. Ποτέ δεν ξέρετε ποιον θα γνωρίσετε μέσω μιας κοινής επαφής.

zodia-taro-45

Μόλις φάτε αρκετό φαΐ μαζί ή τραγουδήσετε καραόκε 20 ατόμων, ξεγλιστρήστε μακριά για λίγο χρόνο σύνδεσης, κάπου που να μην χρειάζεται να είστε σε ενεργητική διάθεση. Ο Ήλιος στον Οίκο της οικογένειάς σας σχηματίζει ένα χρυσό τρίγωνο με τον τυχερό Δία στον τομέα της επούλωσης. Ένας συγγενής, ενδεχομένως γυναίκα, θα μπορούσε να σας παρέχει στήριξη και έμπνευση. Ή μπορεί να χρειάζεται τη σοφή σας συμβουλή. Αφιερώστε κάποιο χρόνο στην επανασύνδεσή σας, ίσως κάνοντας ένα κοινό, αγαπημένο χόμπι. Με την πίεση της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου πάνω σε όλους μας, μια μεγάλη δόση άνευ όρων αγάπης θα προσφέρει πολλά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Μπορεί να είναι Σαββατοκύριακο, αλλά εσείς έχετε στόχους στο μυαλό σας. Η Σελήνη περνά δύο ημέρες στην Παρθένο και στον επαγγελματικό δέκατο Οίκο σας, τροφοδοτώντας σας με κίνητρα. Χρησιμοποιήστε αυτή την έκρηξη ενέργειας για να αντιμετωπίσετε ένα σημαντικό έργο ή να ξεκινήσετε μια μεγάλη αποστολή. Αλλά μην παρασυρθείτε πολύ βαθιά στην τρύπα της εργασιομανίας.

Ο Ήλιος στον Οίκο της επικοινωνίας σας, σχηματίζει ένα χρυσό τρίγωνο με τον ενθουσιώδη Δία (τον κυβερνήτη σας) στη ζώνη της ομαδικής εργασίας. Μετάφραση; Υπάρχει δύναμη και ταχύτητα στους αριθμούς. Αντί να προσπαθείτε ηρωικά να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, φωνάξτε φίλους ή ικανές ομάδες για να γίνει η δουλειά πιο γρήγορα. Κάντε διαλείμματα στο ενδιάμεσο και κοινωνικοποιηθείτε. Εμπνευστικές συζητήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε νέες συνδέσεις και χρήσιμες συστάσεις. Επιδοθείτε σε λίγο πολυπόθητο γέλιο, όταν πέσετε σε αδιέξοδο στην παραγωγικότητά σας. Συνδυάστε τα, Τοξότες!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Αιγόκερως
Φύγετε από την πόλη, Αιγόκεροι – τουλάχιστον κάντε κάτι πέρα από τη συνηθισμένη ρουτίνα σας το Σαββατοκύριακο. Με τη Σελήνη να περνά και τις δύο ημέρες στην Παρθένο και στον επεκτατικό ένατο Οίκο σας, η καινοτομία και η περιπέτεια σας καλούν. Κάντε μια ημερήσια εκδρομή σε μια χαριτωμένη περιοχή κοντά σας, ή προλάβετε συναρπαστικές κρατήσεις της τελευταίας στιγμής σε ένα ξενοδοχείο-σπα.

Αν μείνετε κοντά στο σπίτι, πηγαίνετε να δείτε μια νέα ταινία, δοκιμάστε ένα νέο εστιατόριο ή βγείτε με το ένα ενδιαφέρον πρόσωπο που μόλις γνωρίσατε. Η καριέρα σας παίρνει μια ώθηση από το τρίγωνο, που εστιάζει στην ευρύτερη εικόνα, μεταξύ του Ήλιου και του τυχερού Δία. Θα μπορούσε να σας έρθει μια πολύ κερδοφόρα ιδέα. Το να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια, θα σας βάλει στη σωστή νοοτροπία για αυτή την «εύρηκα»στιγμή.

zwdia shmera

ζωδια Υδροχόος
Μπορεί να μην είστε στη συνηθισμένη κοινωνική σας διάθεση αυτό το Σαββατοκύριακο, Υδροχόοι. Η Σελήνη περνά δύο ημέρες στην Παρθένο και στον εσωτερικό όγδοο Οίκο σας και σας βάζει σε στοχαστική διάσταση. Αποφύγετε τα πλήθη και επιδοθείτε σε κάποιον μοναχικό χρόνο αποκατάστασης, ή απολαύστε τη συντροφιά ενός ξεχωριστού ατόμου. Ο ευρύτερος κόσμος μπορεί έτσι κι αλλιώς να σας καλεί, καθώς ο Ήλιος στον Υδροχόο σχηματίζει ένα χρυσό τρίγωνο με τον επεκτατικό Δία στον ένατο Οίκο σας, του οραματισμού.

Μπορεί να έχετε ένα κύμα έμπνευσης γύρω από ένα σόλο πρότζεκτ ή το ταξιδιωτικό ζιζάνιο να σας τσιμπήσει. Οι ερευνητικές σας δεξιότητες είναι υπέρ του άρτιου τώρα, οπότε ψάξτε προσφορές διακοπών ή σχεδιάστε ένα πλάνο εκτόξευσης της ανεξάρτητης επιχείρησής σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για συζητήσεις που θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα – ή μια διασκεδαστική διάσκεψη με τον καφέ.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Πανσεληνου 11/02 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Ιχθύες
Ελπίζετε να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, Ιχθύες; Αυτό θα μπορούσε να είναι δύσκολο αυτό το Σαββατοκύριακο. Με τη Σελήνη στην Παρθένο και στην διαπροσωπική σας ζώνη και τις δύο ημέρες, οι άνθρωποι θα ξεπετάγονται από παντού για να σας βρουν. Εάν δεν μπορείτε να τους αποφύγετε (ή να αποφύγετε τα αδιάκοπα μηνύματά τους), μπείτε στην παρέα τους για λίγο δέσιμο και για περιπέτειες. Ένα ξεχωριστό πρόσωπο μπορεί να χρειάζεται κάποιον ποιοτικό χρόνο τετ α τετ – ή μπορεί να είστε εσείς αυτοί που να λαχταράτε τη σύνδεση.

Με τον Ήλιο και τον Δία να σχηματίζουν ένα χρυσό τρίγωνο στις πιο προσωπικές ζώνες του χάρτη σας, βρείτε κάποιον χώρο που να μην μπορούν να σας διακόψουν. Οι δεσμευμένοι Ιχθύες θα μπορούσαν να επανασυνδεθούν, τόσο συναισθηματικά όσο και σεξουαλικά. Μόνοι; Θα μπορούσατε να γνωρίσετε κάποιον που να σας μοιάζει σαν αδελφή ψυχή – ή να σας δίνει μια απόκοσμη αίσθηση deja-vu. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει, γιατί θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή αυτό το Σαββατοκύριακο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66