ζωδια σαββατοκυριακο 12-13/08 Β

ζωδια σαββατοκυριακο 12-13/08 Β

ζωδια Ζυγός
Κανείς δεν ξέρει τα προβλήματα που έχετε βιώσει, Ζυγοί. Όχι ακριβώς, τουλάχιστον. Αλλά η διάθεσή σας για αυτολύπηση μπορεί να είναι δύσκολο να ταρακουνηθεί, καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής, γυρίζει ανάδρομος στην Παρθένο και στον δωδέκατο Οίκο σας του υποσυνείδητου και της θυσίας. Τις επόμενες τρεις εβδομάδες μπορεί να χαθείτε σε ένα βάλτο συναισθηματικών φορτίων: παλιές πληγές, παλιές σχέσεις, παλιούς φόβους. Αντί να κυλιστείτε στη λάσπη, εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να βάλετε ένα τέλος.

Αν βρεθείτε σε μια κατάσταση που έχετε απορροφηθεί από τον εαυτό σας, αναρωτηθείτε πώς μπορείτε να κάνετε τη διαφορά. Ο εθελοντισμός ή απλώς το να είστε εκεί για τους άλλους, μπορεί να βάλει τα δικά σας δεινά σε προοπτική. Οι σχέσεις είναι το θέμα του Σαββατοκύριακου, καθώς η Σελήνη περνάει και τις δύο μέρες στις περισσότερο σχετικές με τις σχέσεις ζώνες του χάρτη σας. Το να στραφείτε στους κοντινότερους ανθρώπους σας ή απλά να τους απολαύσετε και να τους εκτιμήσετε, μπορεί επίσης να σας υπενθυμίσει τι έχει σημασία στη ζωή.

 

ζωδια Σκορπιός
Το Σάββατο ο έξυπνος Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, και περνάει το μεγαλύτερο μέρος αυτού του κύκλου στον ενδέκατο Οίκο σας των πλατωνικών συνδέσεων και της ομαδικής δραστηριότητας. Κατά τις επόμενες τρεις εβδομάδες, μπορεί να έχετε κάποιες απογοητευτικές παρεξηγήσεις με έναν φίλο. Ένα ομαδικό πρότζεκτ, ειδικά ένα τεχνολογικό έργο, μπορεί να βγει από την τροχιά του. Προσέξτε τα πισώπλατα μαχαιρώματα και τις κρυφές ατζέντες στον κύκλο σας.

zodia-taro-45

Όσο αφορά τους συναδέλφους και τους φίλους σας, ζήστε με το ρητό: αν δεν έχεις τίποτα καλό να πεις, μην πεις τίποτα. Η σιωπή σας, ειδικά σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρυσή. Το Σάββατο φέρνει επίσης μια Σελήνη στον Κριό και στον έκτο Οίκο σας της υγείας. Συμμετάσχετε σε ένα πρωινό μάθημα γιόγκα, πηγαίνετε για μια βουτιά και πάρτε μαζί υγιεινά, φρέσκα σνακ. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και στον διαπροσωπικό έβδομο Οίκο σας, καθιστώντας την ιδανική μέρα για να απολαύσετε την παρέα του αγαπημένου ανθρώπου.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Τοξότης
Επαγγελματική προειδοποίηση; Αυτό το Σάββατο, ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, περνώντας το μεγαλύτερο μέρος αυτού του κύκλου στον δέκατο Οίκο σας των επαγγελματικών φιλοδοξιών. Τις επόμενες τρεις εβδομάδες μπορεί να συγκρουστείτε με έναν αρχηγό, έναν πελάτη υψηλού προφίλ ή έναν σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σας, καθώς οι παρανοήσεις αφθονούν. Αντί να πάρετε προσωπικά αυτή τη σύγκρουση, περιορίστε την εστίασή σας. Ρωτήστε τον εαυτό σας εάν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μπορέσετε να προχωρήσετε στην ηγεσία και την εξουσία.

Ανεξάρτητα από τον τίτλο ή το μισθό σας, είστε ο συγγραφέας των δικών σας εμπειριών ζωής. Αλλά δεν χρειάζεται να το παίρνετε τόσο σοβαρά, Τοξότες. Το Σάββατο, η Σελήνη επισκέπτεται τον Κριό και τον παιχνιδιάρικο, παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας. Ξεδώστε με μια μεταμεσονύχτια βόλτα, ειδικά αν δεν το έχετε κάνει για καιρό. Την Κυριακή, η Σελήνη μετακινείται στον έκτο Οίκο σας της υγείας. Η πρωινή γιόγκα, ένας πράσινος χυμός και το ξεμπέρδεμα με τις δουλειές σας, θα είναι πιο ελκυστικά από έναν πρωινό καφέ τώρα. Βγάλτε λοιπόν την εορταστική διάθεση από το σύστημά σας το Σάββατο!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως
Προορισμός: απογοήτευση; Αυτό το Σάββατο, ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, περνώντας το μεγαλύτερο μέρος της ανάδρομης πορείας του στον ένατο Οίκο σας του ταξιδιού και της επέκτασης. Τις επόμενες τρεις εβδομάδες μπορεί να αισθανθείτε ενοχλητικά περιφραγμένοι. Ίσως είναι δουλειά, μια σχέση ή απλώς – ξέρετε – ολόκληρη η ζωή σας. Εάν μπορείτε να επισκεφθείτε ξανά ένα αγαπημένο σημείο διακοπών ή να ακούσετε μια πνευματική διδασκαλία, μπορεί να επικοινωνήσετε ξανά με την υψηλότερη κλήση σας ή τουλάχιστον να κερδίσετε κάποιο χώρο αναπνοής.

Εν τω μεταξύ, γιατί να μην αμφισβητήσετε μερικές από τις περιοριστικές πεποιθήσεις στη ζωή σας ή να εξετάσετε δομές που έχετε ξεπεράσει; Η ελευθερία περιμένει. Ξεκινήστε εξετάζοντας τη ζωή στο σπίτι και τις οικογενειακές σας σχέσεις το Σάββατο, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον τέταρτο Οίκο σας. Ίσως κάποιοι συγγενείς να πρέπει να μάθουν να στηρίζονται λίγο περισσότερο στον εαυτό τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Υδροχόος
Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, οπότε κρατήστε την όρασή σας αετίσια. Αυτό το Σάββατο, ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, περνώντας το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου αυτού στον όγδοο Οίκο σας της οικειότητας και του κοινού πλούτου. Μπορεί να αισθάνεστε τεντωμένοι στο συναισθηματικό μέγιστο, είτε να σας κατακλύζει η εμμονή και η ζήλια, είτε να εμπλακείτε σε μια παρακινδυνευμένη δυναμική. Οι υποψίες σας και οι βαθιές ανησυχίες σας μπορεί να έχουν ρίζες μέσα σε κάτι, αλλά αυτό το «κάτι» μπορεί να είναι τα δικά σας θέματα με την εμπιστοσύνη, την ευπάθεια και την αυτοεκτίμηση. Αν μια σκιερή δουλειά έρθει στο φως, πείτε στο σύμπαν: Σε ευχαριστώ. Αυτή είναι μια πληροφορία που πρέπει να γνωρίζετε.

Το Σάββατο μια συζήτηση θα μπορούσε να φυτέψει τους σπόρους μιας μεγάλης ιδέας, καθώς η Σελήνη παραμένει στον Κριό και στον διανοητικό τρίτο Οίκο σας. Πιάστε κουβέντες όπου κι αν πάτε, συγγενικά πνεύματα σας περιμένουν. Μέχρι την Κυριακή, η Σελήνη θα είναι στον Ταύρο και στον εσωτερικό τέταρτο Οίκο σας, βάζοντάς σας σε λειτουργία σπιτόγατου. Μην πιέσετε τον εαυτό σας να ακολουθήσει φίλους για καφέ ή σε απογευματινά σχέδια. Ξεκουραστείτε και φωλιάστε, το έχετε ανάγκη. Χρόνο μόνοι στην έπαυλη Υδροχόος, ίσως με ένα καλό βιβλίο και λίγο καλό φαΐ, ακούγεται θεϊκό.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Ιχθύες
Προβλήματα στη σχέση; Αυτό το Σάββατο ο εκφραστικός Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, περνώντας το μεγαλύτερο μέρος της αναδρομής του στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων. Το άλλο σας μισό, ο/η BFF στη δουλειά ή ένας στενός φίλος, μπορεί να αποτελέσει πηγή σύγκρουσης. Ίσως η ισορροπία της σύνδεσής σας να μην είναι τόσο καλή. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι δεν δίνετε όσα μπορείτε και να αποφασίσετε να είστε πιο παρών στη σχέση σας. Είτε ίσως το αντίστροφο: να εκμεταλλεύονται τη γενναιόδωρη φύση σας. Αντιμετωπίστε προσεκτικά τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις.

Δεδομένου ότι οι αναδρομές επαναφέρουν το παρελθόν, μια παλιά φλόγα μπορεί να επανεμφανιστεί. Ίσως η δεύτερη φορά να είναι και η τυχερή; Τα άστρα του Σαββάτου στρέφουν το μυαλό σας σε πρακτικά ζητήματα, καθώς η Σελήνη παραμένει στον Κριό και στον δεύτερο Οίκο σας της ασφάλειας. Αντιμετωπίστε κάποιες εργασίες, πληρώστε τους λογαριασμούς, βάλτε τη ζωή σας πίσω σε σταθερές βάσεις. Μπορείτε να κοινωνικοποιηθείτε την Κυριακή, όταν η Σελήνη περάσει στον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας, φέρνοντας ζωντανές συζητήσεις και ενδιαφέρουσες προσκλήσεις στο δρόμο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera