ζωδια σαββατοκυριακο 13-14/05 Α

se-flertarei-telika

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 13-14/05 Α

ζωδια Κριός
Κανείς δεν σας δεσμεύει αυτό το Σάββατο, Κριοί, και το να ακολουθήσετε τους κανόνες των άλλων δεν είναι σίγουρα μέρος της ατζέντας σας. Με ένα ρέον τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του απελευθερωμένου Ουρανού, θα προτιμούσατε να πετάξετε ελεύθερα, ακόμα και αν απορρίψετε άλλες ευκαιρίες. Κρατήστε το πρόγραμμά σας χαλαρό και αυθόρμητο.

Μπορεί να θέλετε να πάτε με το αμάξι έξω από την πόλη ή να κάνετε μια μεγάλη βόλτα με το ποδήλατο. Απλά σιγουρευτείτε ότι υπάρχει χρόνος για παρακάμψεις και απρογραμμάτιστες στάσεις, ώστε να μπορέσετε να κάνετε ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις στην πορεία.

 

Η παραδοσιακή Σελήνη στον Αιγόκερω της Κυριακής, μπορεί να σας βρει στο κέντρο όλων των δραστηριοτήτων της Ημέρας της Μητέρας. Είτε γιορτάζετε τη μητέρα σας, φίλες σας που είναι μητέρες ή τον εαυτό σας, μπαίνετε στο ρόλο του διοργανωτή. Οι προγραμματιστικές σας δυνάμεις έχουν επιστρέψει και μπορείτε να κρατήσετε τα πράγματα από το να γίνουν υπερβολικά ή να καταλήξουν σε χάος, ίσως οργανώνοντας τις θέσεις των συγγενών γύρω από το τραπέζι με στρατηγικό τρόπο. Κρατήστε λίγο χρόνο για το χτίσιμο της σταδιοδρομίας σας. Η δουλειά θα είναι στο μυαλό σας και κάποια χαλαρή έρευνα και σχεδίαση μπορεί να φέρει μια επιτυχημένη ανακάλυψη.

zodia-taro-45

zwdia-66

ζωδια Ταύρος
Η ψυχή σας αναζητά έναν έμπιστο αυτό το Σάββατο, Ταύροι, χάρη σε ένα προκλητικό τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Ουρανού σε δύο από τις πιο οικείες ζώνες σας. Ακολουθήστε αυτό το ένστικτο, αλλά να είστε επιλεκτικοί με αυτούς που επιλέγετε να ανοίξετε την καρδιά σας. Παρόλο που μπορεί να λαχταράτε να ξεδώσετε σε όποιο πρόθυμο αυτί υπάρχει γύρω σας, αφήστε αυτές τις ευαίσθητες πληροφορίες για κάποιον που πραγματικά εμπιστεύεστε. Δεν θα ικανοποιηθείτε εάν η ιδιωτική σας ζωή γίνει το πιο καυτό κουτσομπολιό της πόλης.

Την Κυριακή, η Σελήνη παρασύρεται στον Αιγόκερω και στον νομαδικό ένατο Οίκο σας. Αν δεν έχετε σχέδια για την Ημέρα της Μητέρας, τι λέτε να κάνετε ένα πάρτι στο δρόμο; Βγείτε στην πόλη για να γιορτάσετε. Και αν το εστιατόριο ή το bistro που θέλατε να πάτε είναι γεμάτα, τι λέτε για μια πεζοπορία και ένα πικνίκ; Η έξοδος κάτω από τους ανοιχτούς ουρανούς θα σας φανεί πολύ θρεπτική – και με τη Σελήνη να χορηγεί στους πάντες τον ορό της αλήθειας, μια ειλικρινής συζήτηση θα μπορούσε να σας φέρει όλους πιο κοντά. Καταπνίξτε την επιθυμία να μοιράσετε συμβουλές και απλώς δανείστε στους ανθρώπους τα συμπονετικά αυτιά σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Πρώτη δουλειά σας για το Σάββατο: αναζωογονήστε μια σχέση που έχει πάρει την κάτω βόλτα. Η Σελήνη στον Τοξότη και στον Οίκο της συντροφικότητάς σας, παίρνει μια ώθηση από το άγριο παιδί τον Ουρανό, και σας εμπνέει να σχεδιάσετε ένα περιπετειώδες ραντεβού.

Ξεχάστε το συνηθισμένα μέρος που πάτε για καφέ και μην εξαντλήσετε τους εαυτούς σας με ψώνια για το σπίτι. Αντ’ αυτού, κάνετε μια βόλτα σε μια νέα γειτονιά ή αγοράστε εισιτήρια για ένα φεστιβάλ ή μια θεατρική παράσταση. Οτιδήποτε σας διεγείρει διανοητικά, θα είναι αποδοτικό.

Οι ουρανοί της Κυριακής είναι λίγο πιο έντονοι, καθώς η Σελήνη ταξιδεύει στον Αιγόκερω και στον όγδοο Οίκο σας της οικειότητας. Αποφύγετε τα γεμάτα μέρη και οργανώστε μια γιορτή στο σπίτι για την Ημέρα της Μητέρας. Το να περιμένετε στη γραμμή για κρουασάν, καφέ και φρούτα είναι πολύ λιγότερο αγχωτικό από το να προσπαθείτε να ηρεμίσετε παιδιά που φωνάζουν ή τη φασαρία ενός εστιατορίου. Προσπαθήστε να βρείτε λίγο τετ-α-τετ χρόνο με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο την Κυριακή. Με αυτή τη σαγηνευτική Σελήνη στον αιθέρα, το πρωινό στο κρεβάτι μπορεί να μετατραπεί σε απογευματινή απόλαυση. Γιατί όχι, Δίδυμοι;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Καρκίνος
Μην το παρακάνετε με τις μπύρες, Καρκίνοι. Παρόλο που ποτέ δεν θα σας ζητούσα να μην βγείτε, θα χρειαστείτε ένα καθαρό κεφάλι αυτό το Σάββατο που τα πρακτικά θέματα θα έχουν προτεραιότητα. Πριν βουτήξετε με το κεφάλι σε μια περίπλοκη επιχείρηση, κάντε την οργάνωση την πρώτη σας προτεραιότητα. Φτιάξτε ένα εφικτό χρονοδιάγραμμα, χαράξτε ένα σαφές σχέδιο δράσης, καθαρίστε το χώρο σας. Προσέξτε να μην δείχνετε ανυπόμονοι με τους ανθρώπους που δεν βρίσκονται στην ίδια διάθεση. Η ωμή αμεσότητα μπορεί να γυρίσει εναντίον σας και να απομακρύνει κάποιον, που διαφορετικά θα μπορούσε να σας προσφέρει ένα χέρι βοήθειας. Κοινωνικοποιηθείτε στρατηγικά το βράδυ του Σαββάτου. Μια συναρπαστική ευκαιρία θα μπορούσε να πέσει στην αγκαλιά σας.

Την Κυριακή, η Σελήνη περνά στον Αιγόκερω και στη ζώνη της συντροφικότητάς σας. Παρόλο που είναι η Ημέρα της Μητέρας (και εσείς είσαι το μητρικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου), λαχταράτε τετ-α-τετ χρόνο. Αφού μοιράσετε ανθοδέσμες και απολαύσετε γεύματα, πηγαίνετε να αράξετε με τον κολλητό σας ή το ταίρι σας. Κρατήστε τα σχέδια να ρέουν και να είναι αυθόρμητα και αφήστε την ημέρα να σας πάει εκεί που πρέπει να πάτε.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Η ζωή είναι πιο περίεργη και από μυθιστόρημα φαντασίας αυτό το Σάββατο, Λέοντες, αλλά μην περάσετε την ημέρα σας στο κρεβάτι με ένα βιβλίο αγκαλιά ή με το laptop. Μια περιπετειώδης ευθυγράμμιση της Σελήνης και του απελευθερωμένου Ουρανού, σας μεταφέρει σε ένα αυθόρμητο ταξίδι. Επιλέξτε μια κατεύθυνση και απλά οδηγήστε! Ή πείτε «ναι» στην πρόσκληση ενός φίλου σε ένα φεστιβάλ ή μια εκδήλωση.

Αν μη τι άλλο, θα καταλήξετε με μερικές ωραίες εικόνες για το Instagram και ίσως ακόμη και με μια νέα, τρομερή άποψη για τον κόσμο. Ο ρομαντισμός μπορεί να πλανάται τον αέρα, οπότε καλέστε το άλλο σας μισό στην περιπέτεια ή παραμείνετε ανοιχτοί στην καλοσύνη (και στο φλερτ!) των ξένων.

Την Κυριακή, η Σελήνη μετακινείται στον Αιγόκερω και στον έκτο Οίκο σας της προσφοράς. Προσφερθείτε να βοηθήσετε την Ημέρα της Μητέρας παραλαμβάνοντας την τούρτα ή στο σχεδιασμό του εορτασμού και στο πλύσιμο των πιάτων. Εάν είστε εσείς που γιορτάζετε, ίσως να χρειαστεί να προσπαθήσετε λίγο για να μπείτε στον βασιλικό ρόλο. Αφήστε τον εαυτό σας να είναι η βασίλισσα για σήμερα. Σας ταιριάζει, Λέοντες! Τούτου λεχθέντος, κανείς δεν μπορεί να σας εμποδίσει να καθαρίσετε λίγο και να οργανωθείτε την Κυριακή. Προσπαθήστε να μην ξεκινήσετε πάρα πολλά έργα ταυτόχρονα, όμως.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Παρθένος
Γεια σας, λάτρεις της λεπτομέρειας: το Σάββατο είναι η μέρα για να λάμψετε! Ένα τρίγωνο που ενισχύει τη φαντασία, μεταξύ της Σελήνης και του πρωτοποριακού Ουρανού, οξύνει τις ήδη κοφτερές αισθήσεις σας σε επίπεδο Νίντζα. Χρησιμοποιήστε αυτές τις δεξιότητες για να μετατρέψετε ένα έργο σας, από κάτι βασικό σε κάτι απίστευτο. Προσθέστε όλα τα απαραίτητα και αφιερώστε χρόνο για να συμπεριλάβετε και τις προσωπικές σας πινελιές. Χρησιμοποιήστε την ίδια λογική και στις σχέσεις σας. Μόνο μια μικρή και απλή πράξη καλοσύνης, μπορεί να πάει το δεσμό σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Την Κυριακή, η Σελήνη κατευθύνεται στον Αιγόκερω και στον γοητευτικό, γιορτινό πέμπτο Οίκο σας. Καθώς γιορτάζετε τις μητέρες στη ζωή σας (και τον εαυτό σας αν είστε μαμάδες), κάντε την ημέρα αυτή μια μέρα πολυτέλειας και περιποίησης. Σίγουρα μια μαμά θα εκτιμούσε την παρέα σας για πεντικιούρ, σπα, ψώνια και ένα επιδοκιμαστικό πρωινό. Αυτή η Σελήνη αφυπνίζει την καλλιτεχνική σας πλευρά. Τι λέτε για μια εμπνευσμένη βόλτα μέσα από ένα εκθετήριο μουσείου ή μια γκαλερί; Δημιουργικά εμπόδια -εξαφανίζονται!

zodia-zvdia-oroskopio-11