ζωδια σαββατοκυριακο 14- 15/01 B

gynaika-zygos-rantevoy-antras-didymos

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 14- 15/01 B

ζωδια Ζυγός
Ας αρχίσει η διασκέδαση… τώρα! Το ρολόι χτυπάει, καθώς η Σελήνη χορεύει το τελευταίο της ταγκό μέσω του κοινωνικού ενδέκατου Οίκου σας μέχρι το βράδυ του Σαββάτου. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ώρες της ημέρας για να σμίξετε με τους φίλους σας και να απολαύσετε τις περιπέτειές σας. Με το σούρουπο η επιχρυσωμένη άμαξά σας θα μπορούσε να γίνει και πάλι κολοκύθα, καθώς η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο και στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Σχεδιάστε μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι ή κατευθυνθείτε προς ένα χαλαρό περιβάλλον, όπου μπορείτε να ξεφύγετε από τις ανησυχίες σας και να χαθείτε στη μουσική και τη μαγική αύρα.

Η αντίθεση Σελήνης – Ποσειδώνα της Κυριακής, σας εμπνέει να προσθέσετε περισσότερη ομορφιά στον κόσμο σας. Η δημιουργικότητά σας ρέει όταν εμπνέεστε από το περιβάλλον σας και η παραγωγικότητά σας μεγαλώνει αλματωδώς. Οργανώστε τα αδέσποτα σημειώματά σας και τα έγγραφα σε αρχείο, αγοράστε φρέσκα λουλούδια ή φτιάξτε καδράκια με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες ή ζωγραφιές. Μέρος του να διατηρείτε μια αρμονική εργασιακή ζωή, είναι και η καλή διαχείριση του χρόνου σας. Φτιάξτε με κωδικοποιημένα χρώματα το ηλεκτρονικό ημερολόγιό σας, ώστε να μπορείτε να μένετε στην κορυφή όλων των προτεραιοτήτων σας.

 

ζωδια Σκορπιός
Η διασκέδασή σας το Σαββατοκύριακο θα μπορούσε να ξεκινήσει με μια μικρή καθυστέρηση. Το Σάββατο, η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και στον εργατικό δέκατο Οίκο σας μέχρι το βράδυ. Μπορεί να έχετε κάποια ημιτελή εργασία που πρέπει να ολοκληρωθεί ή ευθύνες να χειριστείτε. Τακτοποιήστε τα πριν τη δύση του ηλίου, επειδή η Σελήνη θα μπει στην Παρθένο και στον κοινωνικό ενδέκατο Οίκο σας, εμπνέοντάς σας να βγείτε και να δείτε κόσμο. Ξεσκονίστε τα παπούτσια του χορού σας και πηγαίνετε να διασκεδάσετε! Έχετε κερδίσει μια νύχτα εκτόνωσης, οπότε συσπειρώστε την παρέα σας για κάποιες αυθόρμητες και ανάλαφρες περιπέτειες.

zodia-taro-45

Την Κυριακή έρχεται μια προειδοποίηση δράματος, καθώς η Σελήνη έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στον πέμπτο σας Οίκο που αναζητά την προσοχή. Ένας φίλος θα μπορούσε να πατήσει τα κουμπιά σας ή να κυριαρχήσει στο πρόγραμμά σας με απαιτήσεις ντίβας. Έχετε το δικαίωμα να έρχεστε και να φεύγετε όποτε σας αρέσει, Σκορπιοί, οπότε μην παγιδευτείτε σε οποιαδήποτε ενοχή ή σε συναισθηματικό εκβιασμό.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Ξεκινήστε τις περιπέτειές σας από νωρίς, Τοξότες. Η Σελήνη βρίσκεται στον ένατο Οίκο σας του ελεύθερου πνεύματος μέχρι και το Σάββατο το βράδυ, θέτοντας τις βάσεις για μια ημερήσια εκδρομή ή για να ακολουθήσετε τα καπρίτσια σας όλη την ημέρα. Δοκιμάστε το νέο εστιατόριο με τα περίεργα φαγητά ή κάντε ένα μάθημα χορού το απόγευμα. Μετά το δείπνο η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο και τον υπεύθυνο, φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Το καθήκον σας καλεί και έχετε ένα κύμα έμπνευσης για να αντιμετωπίσετε ένα μεγάλο πρότζεκτ.

Απλά κρατήστε χαλαρούς ρυθμούς, γιατί η αντίθεση Σελήνης και Ποσειδώνα της Κυριακής αποσπά την προσοχή και θα μπορούσε να φέρει ατελείωτες διακοπές από φίλους ή μέλη της οικογένειάς σας που προσπαθούν να σας προκαλέσουν ενοχές. Τα επίπεδα ενέργειάς σας θα μπορούσαν να συντριβούν και να καούν. Αντί να προσπαθήσετε να χτίσετε την αυτοκρατορία σας σε μία μόνο ημέρα, επιλέξτε ένα διαχειρίσιμο σημαντικό βήμα που μπορείτε να πετύχετε και έπειτα πηγαίνετε για κάποια επάξια φροντίδα του εαυτού σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Αιγόκερως
Ο εσωτερικός ερημίτης σας ανεβάζει την παράσταση που ξεκινάει το Σαββατοκύριακο. Η Σελήνη του Σαββάτου στον Λέοντα θα μπορούσε να σας βάλει σε μια προσωπική και επιλεκτική διάθεση. Αναβάλετε τα σχέδιά σας και βουτήξτε σε κάτι που απαιτεί έντονη εστίαση, είτε αυτό είναι μια δουλειά του νοικοκυριού σας, μια καθυστερημένη παρουσίαση είτε ένα ζουμερό μυθιστόρημα που ήδη κάθεται στο τραπεζάκι του καφέ σας. Αλλά πριν κλειστείτε τελείως, οι εναλλαγή της Σελήνης μέσα στην Παρθένο και στον πληθωρικό ένατο Οίκο σας το Σάββατο το βράδυ, μπορεί να σας βγάλει από το καβούκι σας.

Το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου έχει να κάνει μόνο με την περιπέτεια. Τι θα λέγατε για μια αυθόρμητη εκδρομή έξω από την πόλη την Κυριακή, ή να δοκιμάσετε κάτι που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν; Απλά επιλέξτε την παρέα σας προσεκτικά. Μια τεταμένη αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα θα μπορούσε να σας κοστίσει πολύτιμες ώρες, καθώς περιμένετε για ένα κουρασμένο φίλο να ετοιμαστεί, ή την παρέα σας να ξανασκεφτεί το σχέδιο. Φροντίστε να είναι σαφές και απλό, να πείτε στον καθένα να εμφανιστεί σε ένα εύκολο σημείο συνάντησης σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Αν μπείτε στο δρόμο κρατήστε τον ήχο του GPS σας σε υψηλά επίπεδα. Θα μπορούσατε να απορροφηθείτε τόσο πολύ στη συζήτηση, που να πάρετε μια λάθος στροφή και να μην το παρατηρήσετε για χιλιόμετρα!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος
Είστε ένα ανεξάρτητο πνεύμα στην καρδιά, αλλά τα αστέρια αυτού του Σαββατοκύριακου έχουν να κάνουν κατά βάση με τη συντροφικότητα! Επιλέξτε την παρέα σας με σύνεση, κλείστε ποιοτικό χρόνο με ανθρώπους που πραγματικά σας διασκεδάζουν. Βγείτε έξω και βρεθείτε με το άλλο σας μισό ή το αγαπημένο σας άτομο όλη την ημέρα του Σαββάτου, ενώ η Σελήνη περνά μέσα από τον Λέοντα και τον ανάλαφρο έβδομο Οίκο σας. Μέχρι το βράδυ, η Σελήνη βυθίζεται στην Παρθένο και στον οικείο όγδοο Οίκο σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Μπορεί να προτιμήσετε την ησυχία σας και την απόδραση από τα πλήθη. Είναι επίσης η τέλεια νύχτα για να τρυπώσετε στο σπίτι, ίσως για ένα μικρό σαγηνευτικό τετ-α-τετ πίσω από κλειστές πόρτες.

Η αντίθεση Σελήνης – Ποσειδώνα της Κυριακής θα μπορούσε να ανεβάσει τις ανασφάλειές σας ή τους οικονομικούς σας φόβους. Εξερευνήστε τα συναισθήματα που προκύπτουν, επειδή θα μπορούσαν να προσφέρουν πολύτιμη καθοδήγηση για τις επόμενες κινήσεις σας. Αλλά αν νιώσετε πελαγωμένοι, γειωθείτε κάνοντας έναν προϋπολογισμό, εξορθολογήστε το πρόγραμμά σας και πηγαίνετε για έναν περίπατο. Οι πιθανότητες είναι να έχετε χάσει την προοπτική σας και να έχετε ανάγκη από έναν έλεγχο πραγματικότητας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-zvdia-75

ζωδια Ιχθύες
Το Σαββατοκύριακο απογειώνεται με ένα παραγωγικό ξεκίνημα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας και της οργάνωσης. Ίσως να έχετε βουτήξει πραγματικά στους στόχους σας για το 2017 που έχουν να κάνουν με τη φυσική σας κατάσταση, με ένα μάθημα γιόγκα ή μια εντατική προπόνηση. Είτε να μαζέψετε τελικά τις διακοσμήσεις των γιορτών και να κάνετε στο σπίτι σας ένα βαθύ καθαρισμό. Απλά μην βουτήξετε πολύ βαθιά στις σφουγγαρίστρες και τα απορρυπαντικά. Μέχρι το Σάββατο το βράδυ, η Σελήνη θα στραφεί στην Παρθένο και στον Οίκο σας της παρέας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου.

Τώρα ήρθε η ώρα να βάλετε στην άκρη τη λίστα των ευθυνών σας και να περάσετε ποιοτικό χρόνο με άλλους ανθρώπους, ή με ένα ξεχωριστό άτομο πιο προσωπικά! Η ομιχλώδης αντίθεση Σελήνης – Ποσειδώνα της Κυριακής θα μπορούσε να σας προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα για μια σχέση. Μπορεί να είστε λίγο γκρινιάρηδες, ή να εκπέμπετε ένα σήμα που λέει έλα εδώ και τώρα φύγε. Προσπαθήστε να μην σέρνετε τους ανθρώπους μέσα από τις εναλλαγές της διάθεσής σας σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00