ζωδια σαββατοκυριακο 15-16/04 A

lovers_in_the_wind_by_alexgphoto-d6ak8yn

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 15-16/04 A

ζωδια Κριός
Ρυθμίστε το GPS στο δρόμο προς την περιπέτεια! Μέχρι το βράδυ της Κυριακής, η Σελήνη είναι στον Τοξότη και στον επεκτατικό ένατο Οίκο σας υποδαυλίζοντας την περιέργειά σας. Βγείτε όσο πιο μακριά μπορείτε από τη ζώνη άνεσής σας: κάντε μια ημερήσια εκδρομή ή αγοράστε τα τελευταία εισιτήρια ενός σόου που συζητούν όλοι. Το Σάββατο φέρνει ένα τεράστιο κύμα ανακούφισης στην προσωπική σας ζωή. Δεν είστε πραγματικά μελοδραματικός τύπος ανθρώπου, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες μπορεί να έχετε γίνει αστέρι σαπουνόπερας.

Στις 4 Μαρτίου η αρμονική Αφροδίτη γύρισε ανάδρομη (προς τα πίσω) και από τις 2 Απριλίου είναι ήδη στον αστερισμό των Ιχθύων και στον Οίκο της κρυφής ατζέντας σας και της ξεκούρασης. Αυτός ο κύκλος θα μπορούσε να αποκαλύψει ένα αναξιόπιστο πρόσωπο ή να σας προκάλεσε σοβαρή επαγγελματική εξουθένωση. Αποτινάξτε αυτή τη μιζέρια σήμερα: η Αφροδίτη μπαίνει δυναμικά στην άμεση (προς τα εμπρός) πορεία της. Ενώ πρέπει να κινείστε αργά και σταθερά για έναν μήνα ακόμα, τουλάχιστον οι προσπάθειές σας να θεραπεύσετε ή να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη κατάσταση δεν θα είναι μάταιες.

 

ζωδια Ταύρος
Ακυρώστε αυτά τα θορυβώδη σχέδια για το Σαββατοκύριακο, Ταύροι. Η Σελήνη είναι στον Τοξότη και στον όγδοο Οίκο σας που αναζητά την ησυχία μέχρι το βράδυ της Κυριακής, κάνοντάς σας να εκλιπαρείτε για μοναξιά ή, το λιγότερο, μια επιλεκτική λίστα καλεσμένων. Το σπίτι σας μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε κέντρο αποπλάνησης κάτω από αυτά τα αστέρια. Ανεβάστε τη σέξι ατμόσφαιρα! Αντιμετωπίζατε κάποια επικά λάθη στην ομαδική εργασία τον τελευταίο καιρό, Ταύροι; Το Σάββατο, οι συνεργασίες θα πάρουν μια χρήσιμη κοσμική ώθηση.

zodia-taro-45

Για τις τελευταίες έξι εβδομάδες η αρμονική Αφροδίτη (η κυβερνήτης σας) ήταν ανάδρομη (προς τα πίσω) και από τις 2 Απριλίου θα μετακινηθεί αντίστροφα, μέσω του ενδέκατου Οίκου σας της ομαδικής δραστηριότητας. Οι έμπιστοί σας μπορεί να είχαν μεταμορφωθεί σε εχθρούς και το να πάρετε τη συναίνεσή τους για οτιδήποτε μπορεί να ήταν μια ανηφορική μάχη. Σήμερα η Αφροδίτη προχωρά δυναμικά προς τα εμπρός, εξομαλύνοντας τη δυναμική της ομάδας και αναβιώνοντας το πνεύμα του συνεταιρισμού. Η ερωτική σας ζωή παίρνει επίσης μια ώθηση – ένας ακόμη λόγος για να θέσετε τις βάσεις για ένα ρομαντικό ραντεβού αυτό το Σαββατοκύριακο.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Σχεδιάστε κάποιο ποιοτικό χρόνο με ένα σημαντικό πρόσωπο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και στον τομέα της συνεργασίας σας μέχρι το βράδυ της Κυριακής, θέτοντας τις βάσεις για ουσιαστικά τετ-α-τετ. Αν τα πράγματα ήταν τεταμένα, βρεθείτε και πάλι σε συγχρονισμό ξεκαθαρίζοντας την ατμόσφαιρα ή δίνοντας σε κάποιον που αξίζει την αμέριστη προσοχή σας. Έχετε δώσει πάρα πολλά; Βγείτε από τη λειτουργία του μάρτυρα και ξαναβάλτε μερικά όρια. Το Σάββατο φέρνει μεγάλες ειδήσεις για τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας, ειδικά στην αγάπη.

Η δημιουργία ενός ξεκάθαρου ρομαντικού μέλλοντος ήταν δύσκολη τις τελευταίες έξι εβδομάδες για πολλούς Διδύμους. Αυτό συνέβη γιατί η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, ήταν σε ανάδρομη πορεία χαμηλής ισχύος από τις 4 Μαρτίου. Και από τις 2 Απριλίου περιστρέφεται ήδη πίσω, μέσα από τους Ιχθύες και τον δέκατο Οίκο σας της καριέρας και του μελλοντικού σχεδιασμού, γεγονός που καθιστά δύσκολο να ξεχωρίσετε το δάσος από τα δέντρα. Σήμερα η Αφροδίτη τελειώνει αυτό τον δύσκολο κύκλο, βοηθώντας τα ζευγάρια να γυρίσουν πίσω στην ίδια σελίδα, καθώς οι σύντροφοί τους και οι μόνοι Δίδυμοι διευκρινίζουν τι θέλουν για το μέλλον. Αν υπήρχε ένταση με έναν συνάδελφο ή καθυστερήσεις με ένα δημιουργικό έργο, θα ξεκαθαρίσουν κι αυτές εξίσου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Καρκίνος
Ώρα για την ανοιξιάτικη καθαριότητα; Αυτό το Σαββατοκύριακο η Σελήνη είναι στον Τοξότη και στον τακτικό έκτο Οίκο σας μέχρι την Κυριακή το βράδυ, βάζοντάς σας σε λειτουργία υψηλής απόδοσης. Έχετε ένα έργο που περιμένατε να κάνετε, όπως το βάψιμο του γραφείου σας ή ένα βαθύ καθαρισμό στα ξύλινα πατώματα; Κάντε σαν το λαγουδάκι του Πάσχα και τελειώστε το με μικρά πηδηματάκια! Το Σάββατο, θα πάρετε μια επιπλέον έκρηξη κινήτρου για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς και του έρωτα, ήταν ανάδρομη (προς τα πίσω) για έξι εβδομάδες και από τις 2 Απριλίου αναστρέφεται ήδη, μέσω του ένατου Οίκου σας της επέκτασης του οράματος, των ταξιδιών και της ευρύτερης εικόνας. Αν δεν σας έχει εκτροχιάσει εντελώς, ένας από τους υψηλότερους στόχους σας μπορεί να έχει βιώσει μερικές οπισθοδρομήσεις. Ευτυχώς η Αφροδίτη συνεχίζει την άμεση (προς τα εμπρός) κίνησή της αυτό το Σαββατοκύριακο, δίνοντας στα σχέδιά σας ένα κύμα θετικής ενέργειας. Τα σαρκαστικά σχόλιά σας, τα οποία είναι συνήθως διασκεδαστικά, μπορεί να είχαν λάθος αντίκτυπο στους άλλους. Τώρα η Αφροδίτη επιστρέφει στις κοινωνικές χάρες της, επιχρυσώνοντας τα πιο ειλικρινή λόγια σας με τη σωστή δόση διπλωματίας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Ανεβάστε τις θερμοκρασίες! Η Σελήνη περνά όλο το Σαββατοκύριακο στον Τοξότη και στον πέμπτο Οίκο σας του πάθους, ξυπνώντας τη δημιουργικότητα και τη χαρά της ζωής. Βουτήξτε σε ένα DIY έργο, είτε αυτό είναι η βαφή πασχαλινών αυγών είτε να απολαύσετε μια πονηρή ανοιξιάτική περιπέτεια. Το Σάββατο μπορεί να θέσει τέλος σε μια δύσκολη περίοδο θεμάτων ελέγχου και κακών σκέψεων, ιδιαίτερα στην ερωτική σας ζωή.

Από τις 4 Μαρτίου η ερωτική Αφροδίτη ήταν ανάδρομη (προς τα πίσω) και στις 2 Απριλίου πέρασε στον όγδοο Οίκο σας των δυναμικών ισχύος και της οικειότητας. Αυτή η καυστική στροφή 180 μοιρών έβγαλε μια αυταρχική ή ζηλότυπη στάση σε κάποιους Λέοντες, μαζί με μια πιθανή επανασύνδεση ανάμεσα στα σεντόνια. Μπορεί να έχετε τρέξει τις σχέσεις σας με πυγμή, κρατώντας ένα άγρυπνο μάτι πάνω στο σύντροφό σας ή σε ένα κοντινό σας πρόσωπο. Αν παλιά θέματα εμπιστοσύνης ήρθαν στην επιφάνεια, ελπίζω να χρησιμοποιήσατε αυτή την πλανητική ανάδρομη περίοδο για να τα δουλέψετε. Τώρα που η Αφροδίτη συνεχίζει την άμεση (προς τα εμπρός) κίνησή της, μπορείτε να επιδιορθώσετε τυχόν ρήγματα στους δεσμούς σας ή να προχωρήσετε με πιο αξιόπιστους υποψηφίους.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Παρθένος
Ας αρχίσει το φώλιασμα! Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη και στον εγχώριο τέταρτο Οίκο σας μέχρι την Κυριακή το βράδυ, βάζοντάς σας σε πνεύμα άνεσης. Αν επισκέπτεστε τους αγαπημένους σας ή φιλοξενείτε επισκέπτες, αφήστε τον μεγάλο σεφ που βρίσκεται μέσα σας να βγει και να παίξει. Φτιάξτε ένα εποχιακό πιάτο ή προσθέστε ειδικές πινελιές στη διακόσμηση του τραπεζιού. Το Σάββατο ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, τελειώνει μια δύσκολη ανάδρομη πορεία έξι εβδομάδων, η οποία είχε προκαλέσει κύματα στις ζώνες συνεργασίας του χάρτη σας.

Το να συμφωνήσετε με το ερωτικό σας ενδιαφέρον ή με έναν συνάδελφο, ήταν παρακινδυνευμένο από τις 4 Μαρτίου που η Αφροδίτη άρχισε την αντίστροφη μετακίνησή της. Ίσως να τσακωνόσασταν περισσότερο ή απλά να μην αισθανόσασταν την ισχυρή έλξη. Κάποιος πρώην μπορεί να είχε επανεμφανιστεί και μπέρδεψε τα πράγματα περαιτέρω. Μην ανησυχείτε, Παρθένοι: δεν έχετε χάσει αυτό το στοργικό συναίσθημα εντελώς. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει στην κανονική της πορεία αυτό το Σαββατοκύριακο, θα το βρείτε πολύ πιο εύκολο να συνδεθείτε και να επιστρέψετε στην ίδια σελίδα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις