ζωδια σαββατοκυριακο 15-16/04 B

karkinos-pathos

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 15-16/04 B

ζωδια Ζυγός
Προετοιμαστείτε για ένα κοινωνικό Σαββατοκύριακο! Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και στον ομιλητικό τρίτο Οίκο σας, φέρνοντας ένα περιστρεφόμενο καστ χαρακτήρων στην τροχιά σας. Αν επισκέπτεστε ή φιλοξενείτε ανθρώπους για τις γιορτές, υιοθετήστε μια πολιτική ανοικτών θυρών. Αντί να προσπαθείτε να είστε ο τέλειος οικοδεσπότης, κάντε συναντήσεις σε στυλ ανοιχτού μπουφέ ή συναντηθείτε σε εστιατόριο. Με αυτό τον τρόπο δεν θα εξουθενωθείτε και θα αγανακτήσετε και θα αφήσετε χώρο για να ακολουθήσετε τα οποιαδήποτε αυθόρμητα σχέδια που σίγουρα θα προκύψουν.

Το Σάββατο οι πλανήτες παίζουν το παιχνίδι του ξεκαθαρίσματος. Τις τελευταίες έξι εβδομάδες η αισθητική Αφροδίτη (η κυβερνήτης σας) ήταν ανάδρομη, διαταράσσοντας την αρμονία στον κόσμο σας. Από τις 2 Απριλίου περνούσε μέσω του έκτου Οίκου σας της υγείας και της οργάνωσης, δημιουργώντας χάος στο χώρο σας. Ίσως να ήταν η χειμωνιάτικη ακαταστασία ή απλά λίγη εποχική κούραση, αλλά μπορεί να έχετε συσσωρεύσει κάποιο σοβαρό χάος. Σήμερα η Αφροδίτη περνάει δυναμικά στην άμεση κίνησή της, που λήγει αυτό τον κύκλο. Προχωρήστε και επενδύστε σε μια νέα μονάδα ραφιών ή σε καλαίσθητα καλάθια αποθήκευσης. Καθαρίστε τα ντουλάπια της κουζίνας σας και γεμίστε τα με φρέσκα, υγιεινά φαγητά. Αν υπομένατε εμπόδια στις σχέσεις σας, οι πιο στενές σας συνδέσεις μπορεί να μπουν και πάλι στην πορεία τους.

 

ζωδια Σκορπιός
Βάλτε μια νότα πολυτέλειας στις δραστηριότητές σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Με τη Σελήνη στον Τοξότη και στον εξελιγμένο δεύτερο Οίκο σας μέχρι την Κυριακή το βράδυ, τα αστέρια σας προσκαλούν να επιδείξετε το εξαιρετικό γούστο σας. Είτε ετοιμάζετε ένα ανοιξιάτικο τραπέζι για το γεύμα των γιορτών είτε ανανεώνετε το ντεκόρ σας για την εποχή, ο στόχος για διακριτική κομψότητα είναι η ειδικότητα του Σκορπιού! Το μυαλό σας μπορεί επίσης να είναι στα χρήματά σας, οπότε κοιτάξτε με την ησυχία σας τον προϋπολογισμό σας και σχεδιάστε.

zodia-taro-45

Το Σάββατο ο Έρωτας έχει να δώσει κάποιες εξηγήσεις! Τις τελευταίες έξι εβδομάδες η ερωτική Αφροδίτη ήταν ανάδρομη (προς τα πίσω) και τις τελευταίες δύο εβδομάδες έφερνε εμπόδια στον πέμπτο Οίκο σας της αγάπης. Ακόμη και στις πιο στενές σχέσεις σας, μια νότα περίπλοκου μπορεί να είχε εμφανιστεί. Ίσως να είχατε δεύτερες σκέψεις σχετικά με την έλξη σας ή ίσως η ανάδρομη πορεία προανήγγειλε μια επιστροφή ενός πρώην. Σήμερα η Αφροδίτη τελειώνει ευτυχώς αυτό τον χαοτικό κύκλο, ξεκαθαρίζοντας την ομίχλη γύρω από τη ζωή της αγάπης σας. Μπορείτε να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να σας κατευθύνει προς τη σωστή κατεύθυνση τώρα. Επιτέλους!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Το πασχαλινό λαγουδάκι δεν θα κλέψει την παράσταση αυτό το Σαββατοκύριακο! Αισθάνεστε παιχνιδιάρηδες και αξιολάτρευτοι, χάρη στη Σελήνη που επισκέπτεται το ζώδιό σας μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Μην δεσμεύσετε τον εαυτό σας για πολύ, με ραντεβού που θα πάρουν ώρα ή με σχέδια που είναι δύσκολο να αλλάξουν. Χρειάζεστε ελευθερία και ευελιξία – και το πιο πιθανό, κάποιον επιπλέον προσωπικό χώρο. Τα αστέρια του Σαββάτου αποκαθιστούν την ειρήνη στις πιο κοντινές σας σχέσεις.

Τις τελευταίες έξι εβδομάδες, η αρμονική Αφροδίτη ήταν ανάδρομη από τις 4 Μαρτίου, διακόπτοντας τη ροή ή το ρομαντισμό και τις φιλίες σας. Στις 2 Απριλίου πέρασε στους Ιχθύες, ταράζοντας τον εγχώριο τέταρτο Οίκο σας. Με τη διπλωματική Αφροδίτη σε αυτή την κατάσταση χαμηλής κατανάλωσης, ενδέχεται να είχαν προκληθεί κάποιες οικογενειακές διαφωνίες ή απλά μια έλλειψη άνεσης στην οικία σας. Τώρα μπορείτε να σαρώσετε τα κακά vibes και να τείνετε ένα κλαδί ελιάς στους δικούς σας. Αν εξετάζατε μια αλλαγή στη διακόσμηση του σπιτιού σας, τώρα είναι ασφαλές να δοκιμάσετε μια νέα βαφή ή να καλέσετε έναν εσωτερικό διακοσμητή. Με την Αφροδίτη στην κανονική της πορεία, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι τοίχοι σας δεν θα έχουν μια αποτρόπαια απόχρωση ή δεν θα καταλήξετε με τύψεις για τον νέο (και που δεν επιστρέφεται) δερμάτινο καναπέ.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Αιγόκερως
Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να είναι πιο δύσκολο να σας εντοπίσουν, ακόμα και από συσκευασίες αυγών σοκολάτας το Πάσχα. Με τη Σελήνη στον Τοξότη και τον μοναχικό δωδέκατο Οίκο σας, μπορεί να χαθείτε από φίλους και οικογένεια για να βρείτε κάποιον πολύ αναγκαίο χρόνο για τον εαυτό σας. Μην νιώθετε ενοχές αν πρέπει να πετάξετε κάτω από τα ραντάρ, Αιγόκεροι. Συμπληρώστε τον ύπνο σας, κάντε κάποια επανορθωτική θεραπεία και εξαγνίστε την ακαταστασία πριν τελειώσει η άνοιξη. Μια παγίδα που πρέπει να αποφύγετε συνειδητά; Μην παίξετε τον μάρτυρα. Με τη Σελήνη στον τομέα σας της θυσίας, μπορεί να καταλήξετε να επωμιστείτε το βάρος για σχέδια και να αποστραγγιστείτε από τα αποθέματά σας. Ευτυχώς, τα αστέρια θα σας βοηθήσουν να υποστηρίξετε διπλωματικά τις ανάγκες σας.

Αυτό το Σάββατο η ειρηνευτής Αφροδίτη τελειώνει τον έξι εβδομάδων ανάδρομο κύκλο της, ο οποίος είχε προκαλέσει διχόνοια με τους φίλους και την οικογένειά σας από τις 4 Μαρτίου. Ανόητοι τσακωμοί και παρεξηγήσεις φούντωναν πολύ εύκολα και οι διαθέσεις σας ήταν διασκορπισμένες παντού. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο εβδομάδων, η σχέση σας με έναν φίλο, αδελφό ή στενό συνεργάτη μπορεί να είχε αντιμετωπίσει εμπόδια. Καθώς η Αφροδίτη συνεχίζει την άμεση (προς τα εμπρός) κίνησή της, η επικοινωνία θα εξομαλυνθεί φυσικά. Εάν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να μοιραστείτε ένα συναρπαστικό εγχείρημα, έχετε το πράσινο φως τώρα. Ξεκινήστε τη διάδοση των ειδήσεων!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος
Ανοίξτε τη λίστα των καλεσμένων σας και διακοσμήστε το τραπέζι σας. Μέχρι το βράδυ της Κυριακής, η Σελήνη ταξιδεύει μέσα από τον Τοξότη και τον ενδέκατο Οίκο σας της ομαδικής δραστηριότητας, βάζοντάς σας σε πνεύμα «όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο». Βγάλτε προς τα έξω τα γιορτινά vibe. Το Σάββατο η μαγνητική και καλλωπιστική Αφροδίτη τελειώνει μια επιβράδυνση έξι εβδομάδων, η οποία είχε δημιουργήσει σύγχυση στο δεύτερο Οίκο σας της ασφάλειας, ιδίως από τις 2 Απριλίου. Η ανάδρομη πορεία μπορεί να είχε προκαλέσει μια κρίση αυτοπεποίθησης, χάος στα χρήματά σας ή ένα στιλιστικό δυστύχημα.
Με την Αφροδίτη ανάδρομη (προς τα πίσω) σε αυτή τη ζώνη των χρημάτων και της εργασίας σας, μπορεί να ήσασταν εκτός συγχρονισμού με τους συναδέλφους σας. Ίσως μια οικονομική κρίση ή ένα απαιτητικό έργο είχε πάρει τον προσωπικό σας χρόνο και δεν μπορούσατε φροντίσετε σωστά τον εαυτό σας. Με την Αφροδίτη να επιστρέφει στην κανονική της κίνηση από σήμερα, μπορείτε να αναβιώσετε τη λάμψη σας και να αρχίσετε να προσελκύετε χρήματα, ευκαιρίες και θαυμαστές για άλλη μια φορά. Αυτά είναι ευπρόσδεκτα νέα!

zwdia

ζωδια Ιχθύες
Πάρτε τον έλεγχο αυτό το Σαββατοκύριακο, είτε αυτό σημαίνει να οργανώσετε ένα γιορτινό τραπέζι είτε να προχωρήσετε με ένα φιλόδοξο σχέδιό σας. Με τη Σελήνη στον δομημένο και με γνώμονα την επιτυχία δέκατο Οίκο σας μέχρι την Κυριακή το βράδυ, είστε ένα ψάρι σε αποστολή! Το Σάββατο μπαίνετε πίσω στους ρυθμούς σας, σε πολύ σημαντικό βαθμό!

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αρμονίας, της ομορφιάς και του έρωτα, ήταν ανάδρομη (προς τα πίσω) από τις 4 Μαρτίου, περνώντας μέσα από το ζώδιό σας από τις 2 Απριλίου. Αυτό μπορεί να είχε προκαλέσει αποτυχίες στην ερωτική σας ζωή ή ίσως την επιστροφή κάποιου πρώην. Κάποιοι Ιχθύες μπορεί απλά να μην αισθάνονταν στα καλύτερά τους, ενώ η λαμπερή Αφροδίτη ήταν ανάδρομη και μπορεί να είχαν γίνει υπερβολικοί με την αυτοκριτική. Καλά νέα: η Αφροδίτη γυρίζει στην κανονική της πορεία (προς τα εμπρός), δίνοντάς σας επιπλέον λάμψη και γοητεία. Είναι η τέλεια στιγμή για μια ανανέωση στο στυλ σας ή μια νέα αρχή στον έρωτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις