ζωδια σαββατοκυριακο 15-16/07 B

erwtikes-1414-zodia

ζωδια σαββατοκυριακο 15-16/07 B

ζωδια Ζυγός
Οι σχέσεις μπαίνουν στο επίκεντρο αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη περνάει και τις δύο μέρες στον Κριό και στον διαπροσωπικό έβδομο Οίκο σας. Φέρτε την ισορροπία πίσω στους πιο στενούς δεσμούς σας. Κρατήστε τον ανταγωνισμό στο ελάχιστο αυτό το Σάββατο, όταν μια αντίθεση Σελήνης – Δία φέρνει τα «εγώ» σε κατάσταση αμόκ. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να χτυπάτε τον εαυτό σας στην πλάτη για τα επιτεύγματά που έχετε καταφέρει, αλλά προσέξτε να μην μονοπωλήσετε τη σκηνή. Να έχετε συνείδηση του πότε κάνετε τα πάντα να γυρνούν γύρω σας, και να περνάτε το μικρόφωνο στον διπλανό.

Εκφράστε ειλικρινές ενδιαφέρον για τους άλλους. Θα βοηθήσει πολύ στη δημιουργία γνήσιων συνδέσεων και θα διαλύσει κάθε ζήλια που μπορεί να ζυμώνεται. Η Σελήνη της Κυριακής σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε ένα σημαντικό πρόσωπο. Είστε σε μια σοβαρή σχέση; Γνωρίστε το νέο ερωτικό σας ενδιαφέρον στην οικογένειά σας, μιλήστε για μωρά ή ανταλλάξτε κλειδιά. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί μπορεί να ανοίξουν το δρόμο για μια ευτυχισμένη ένωση, αφήνοντας τον πόνο της παιδικής ηλικίας. Συμβουλή: το να κατηγορείτε τους γονείς σας για τη δυστυχία σας, θα σας κρατήσει κολλημένους στο παρελθόν.

 

ζωδια Σκορπιός
Τάξη στο δικαστήριο του Σκορπιού! Αυτό το Σαββατοκύριακο η Σελήνη περνάει και τις δύο μέρες στον Κριό, και στον έκτο Οίκο σας της υγείας και της οργάνωσης. Βάλτε σε προτεραιότητα την ευεξία σας και διαγράψτε μερικά πράγματα από τη λίστα των υποχρεώσεών σας. Ο ορθολογισμός και η δομή είναι οι λέξεις κλειδιά για εσάς αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη και ο Δίας βρίσκονται σε αντίθεση. Πάρτε ένα ανοργάνωτο έργο και σπάστε το σε βήματα δράσης. Βάλτε το ξανά στο προσκήνιο, καθορίζοντας στόχους και ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα.

zodia-taro-45

Ο καθορισμός ορίων δεν είναι εύκολος και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε μια παράκαμψη ή να εγκαταλείψετε το πλοίο συνολικά. Κρατήστε τα μάτια σας στο βραβείο και καθυστερήστε την άμεση ικανοποίηση. Το να υποκύψετε στα καπρίτσια σας, θα σας αφήσει με περισσότερη δουλειά και περισσότερη θλίψη μακροπρόθεσμα. Η Σελήνη της Κυριακής σας βοηθά να βάλετε μια πρόσφατη σειρά σκέψεων σε ένα σαφές σχέδιο. Κάντε τις κάτι που να μπορείτε εύκολα να χτίσετε και να μοιραστείτε. Μπορείτε πάντα να προσθέσετε τα στολίδια αργότερα. Το θέμα είναι να αρχίσετε με κάτι εφικτό και στη συνέχεια να το καλλιεργήσετε οργανικά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Περισσότερα, περισσότερα, περισσότερα! Η Σελήνη περνάει όλο το Σαββατοκύριακο στον Κριό και στον πέμπτο Οίκο σας, ο οποίος κατευθύνεται από την ηδονή και αναδεικνύει την ηδονιστική σας πλευρά. Παρόλο που μπαίνετε στον πειρασμό να δοκιμάσετε τα πάντα, μην λέτε «ναι» χωρίς διακρίσεις αυτό το Σάββατο, Τοξότες. Με μια υπερβολική αντίθεση Σελήνης – Δία, γρήγορα θα δαγκώσετε περισσότερα απ’όσα μπορείτε να μασήσετε. Θέλετε να είστε οι ήρωες, αλλά κρατήστε υπό έλεγχο το αντανακλαστικό σας να ευχαριστείτε τους άλλους, για να διαφυλάξετε τη φήμη σας.

Κάντε την έρευνά σας πριν κάνετε μια σοβαρή δέσμευση. Το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής είναι εξισορροπητικό και σας βοηθά να προσθέσετε περισσότερη δημιουργικότητα στη ρουτίνα σας. Χρειάζεστε ένα στοιχείο διασκέδασης και περιπέτειας για να σας κρατήσει το ενδιαφέρον. Δημιουργήστε μια λίστα αναπαραγωγής που να μπορείτε να ακούτε ενώ κάνετε δουλειά (ή να κάνει για ένα αυθόρμητο πάρτι στο γραφείο). Χρησιμοποιήστε το γνωστό χιούμορ σας, για να ζωντανέψετε μια βαρετή παρουσίαση. Η πολύχρωμη προσωπικότητά σας αποτελεί πλεονέκτημα, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε τη προς όφελός σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Αιγόκερως
Αν θέλετε καλές σχέσεις, δώστε στους ανθρώπους στη ζωή σας την ίδια προσοχή που δίνετε και στη δουλειά σας. Η Σελήνη περνά όλο το Σαββατοκύριακο στον Κριό και στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού, φέρνοντας νοσταλγική διάθεση. Αλλά η αντίθεση του Σαββάτου μεταξύ της Σελήνης και του άφθονου Δία στον Οίκο της καριέρας σας, θα μπορούσε να φέρει δουλειά που να σας κάνει να ακυρώσετε τα σχέδια του Σαββατοκύριακου. Θέστε όρια, Αιγόκεροι, ότι κι αν γίνει. Αυτή η κοσμική αντιπαράθεση μπορεί επίσης να σας προκαλέσει να δείξετε περισσότερη στοργή, ακόμα κι αν σας κάνει να αισθάνεστε άβολα.

Μπορεί να προτιμάτε να εκφράζετε την αγάπη σας μέσω πράξεων πίστης και υπηρεσίας. Αλλά μερικές φορές το μόνο που χρειάζονται οι άλλοι, είναι μια αγκαλιά ή μια φιλοφρόνηση. Προσπεράστε την αμηχανία και γίνετε λίγο συναισθηματικοί. Η Σελήνη της Κυριακής ανοίγει ακόμα περισσότερο την καρδιά σας. Είχατε μερικές μεγάλες αποκαλύψεις κατά την Πανσέληνο της 9ης Ιουλίου στον Αιγόκερω. Τώρα ελάτε σε επαφή με τα συναισθήματά σας. Είστε ακόμα ενθουσιασμένοι για να προχωρήσετε μπροστά; Αν ναι, δώστε σε αυτή την ιδέα ορμή την επόμενη εβδομάδα.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχόος
Συζητήστε, Υδροχόοι! Η Σελήνη περνάει όλο το Σαββατοκύριακο στον Κριό και στον εκφραστικό τρίτο Οίκο σας, βάζοντάς σας σε διάθεση για επικοινωνία. Είστε έτοιμοι να μιλήσετε σε όποιον είναι πρόθυμος να ακούσει αυτό το Σάββατο. Διοχετεύστε τη γλωσσική ορμή σας παραγωγικά, και μιλήστε για την τελευταία σας ιδέα ή φτιάξτε μια παρουσίαση. Αλλά με μια έντονη αντίθεση Σελήνης – Δία, μην παρασυρθείτε απλώς ή αφήσετε αμφιλεγόμενα σχόλια σε κοινωνικά περιβάλλοντα, ειδικά αν δεν γνωρίζετε καλά το ακροατήριό σας.

Εξισορροπήστε αυτή την υπερβολικά εγκεφαλική ενέργεια με κάποια σωματική δραστηριότητα. Αντί να συναντήσετε την παρέα σας για ποτό, κάντε κάτι διαφορετικό και συναντήστε τους για ένα εργαστήριο γευσιγνωσίας ή ένα μάθημα χορού. Η Σελήνη της Κυριακής σας βοηθά να βάλετε τις σκέψεις σας σε λέξεις. Η Πανσέληνος της 9ης Ιουλίου άνοιξε συναισθηματικά ή δημιουργικά καταφύγια, αλλά τα επεξεργάζεστε όλα από τότε. Τώρα μπορείτε να διατυπώσετε αυτές τις σκέψεις και να μετατρέψετε το ακατέργαστο υλικό σε ένα εμπνευσμένο μήνυμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Ιχθύες
Τα λεφτά δεν είναι το παν, Ιχθύες, αλλά και πάλι είναι σημαντικά. Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Σελήνη περνάει και τις δύο μέρες στον Κριό και στον δεύτερο Οίκο σας των οικονομικών, και στρέφει την προσοχή σας στα δημοσιονομικά και τα πρακτικά θέματα. Το Σάββατο η Σελήνη θα είναι σε αντίθεση με τον άφθονο Δία, και θα σας φέρει την επιθυμία να ξοδέψετε. Αντί να ψαρώσετε σε έναν δελεαστικό λόγο για κάποιο προϊόν, σκεφτείτε το διπλά πριν περάσετε την κάρτα σας. Δώστε στον εαυτό σας τουλάχιστον 24 ώρες να το σκεφτεί.

Ξοδέψτε παρορμητικά και θα το βαρεθείτε πριν καλά-καλά το βγάλετε από το κουτί. Τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν. Η Σελήνη της Κυριακής σας βοηθά να αποκτήσετε πρακτικότητα για, ένα υψηλό όραμα που εμπνευστήκατε κατά την Πανσέληνο της 9ης Ιουλίου. Η επιθυμία σας να αλλάξετε τον κόσμο είναι ευγενής, αλλά τι λέτε να αρχίσετε με τη δική σας γωνία; Χαρτογραφήστε μερικά πρακτικά βήματα που μπορείτε να κάνετε, τα οποία να είναι εύλογα για ένα και μόνο ανθρώπινο ον. Στη συνέχεια, ξεκινήστε!

tarw-zwdia