ζωδια σαββατοκυριακο 16-17/07 Β

imerisies-4414

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 16-17/07 Β

 

ζωδια Ζυγός
Το Σάββατο ένα αποδιοργανωτικό τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού δημιουργεί αστάθεια, σε μια στενή σχέση και θα μπορούσε να πασπαλίσει παλιές διαμάχες. Ένα δραματικό άτομο θα μπορούσε να απειλήσει να ανατρέψει όλη τη σκληρή δουλειά σας. Ίσως να στηρίζεστε πάρα πολύ σε κάποιον, που δεν μπορεί να ανταποκριθεί με τον τρόπο που ελπίζατε.

Ρυθμίστε τις προσδοκίες σας, Ζυγοί, ή βρείτε ένα καλύτερο στοίχημα. Αυτό το ξεκαθάρισμα θα μπορούσε να είναι μια πολύτιμη ευκαιρία, να εξασκήσετε τη λεπτή τέχνη της αυτοδυναμίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Την Κυριακή ο εσωτερικός σας μεγιστάνας παίρνει το τιμόνι, καθώς ο παρακινητής Άρης περνάει στη ζώνη των χρημάτων σας και σχηματίζει ένα παραγωγικό τρίγωνο με τον Ήλιο στον δέκατο Οίκο σας της επιτυχίας. Ακόμα κι αν είστε σε χαλάρωση, οι σκέψεις σας δεν μπορούν παρά να πάρουν μια φιλόδοξη στροφή.

Κατεβάστε μερικούς τίτλους από τα τμήματα Επιχειρήσεων και Οικονομικών, για μια εμπνευσμένη ανάγνωση δίπλα στην πισίνα ή σε μια αιώρα. Κοινωνικοποιηθείτε στρατηγικά, και φυτέψτε τον εαυτό σας σε ένα πικνίκ όπου επιτυχημένοι φίλοι μπορεί να εμφανιστούν, ή επιλέξτε για το πρόγευμα μια παρέα που μπορεί να μοιραστεί σημαντικές συμβουλές σταδιοδρομίας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Το Σάββατο ο Ήλιος στον επεκτατικό ένατο Οίκο σας, σχηματίζει ένα σκληρό τετράγωνο με τον Ουρανό που προκαλεί αναστατώσεις, το οποίο συμβαίνει δύο φορές το χρόνο. Έχετε μεγάλα σχέδια, Σκορπιοί, αλλά οι λεπτομέρειες θα μπορούσαν να είναι κουραστικές. Μην τα παρατάτε σε αυτό το όνειρο. Μια καινοτόμος προσέγγιση στον προγραμματισμό, τον προϋπολογισμό και την οργάνωση, μπορεί να το κάνει ακόμα εφικτό.

Κρατήστε το εγώ σας υπό έλεγχο επίσης, επειδή το νόημα εδώ είναι να ακολουθήσετε το πάθος σας, όχι να αποδείξετε ότι είστε “άξιοι” προς τον έξω κόσμο. Επανασυνδεθείτε με την αποστολή σας για την ευρύτερη εικόνα πίσω από τις ιδέες σας, και θα σας εμπνεύσει ξανά. Μια αλλαγή του τοπίου θα σας κάνει επίσης καλό! Ξεκινώντας από το Σάββατο το βράδυ, ο Ήλιος στον ένατο Οίκο σας των ταξιδιών πέφτει πάνω στον Άρη στον Σκορπιό, φορτίζοντας τις περιπλανήσεις σας. Συσκευάστε μια τσάντα για τη νύχτα και φύγετε!

Μπορεί ακόμη και να πάτε ένα ταξίδι σόλο, διασκεδάζοντας το χρόνο μακριά, για να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας και να συνομιλήσετε με ενδιαφέροντες αγνώστους που συναντάτε στο δρόμο. Ακόμα κι αν είναι μόνο μια ημερήσια εκδρομή, φέρνει μια νέα προοπτική στη ζωή σας, που μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σας να μοιάζει πιο πλούσια.

ζωδια Τοξότης
Ο κανόνας του Σαββάτου: Γνωρίστε τα όριά σας. Η επιθυμία σας για ενθουσιασμό θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει έναν στενό δεσμό, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο στον τομέα της οικειότητάς σας με τον διασπαστικό Ουρανό. Κυνηγάτε το πρόσωπο που πάντα σας αφήνει κρεμασμένους; Επενδύστε σε μια ποιοτική σχέση, που προσφέρει μια σωστή απόδοση της επένδυσής σας. Βρείτε άλλους τρόπους για να κερδίσετε συγκινήσεις, που δεν θα καταστρέψουν την σκληρά αποκτημένη ασφάλειά σας.

Από την άλλη πλευρά, μήπως είστε αυτοί που το παίζετε δύσκολοι; Μην μπερδεύετε τους ανθρώπους, Τοξότες. Εάν γνωρίζετε ότι το πρόγραμμά σας είναι κλεισμένο για το Σαββατοκύριακο, να είστε ειλικρινείς γι’αυτό και μην προσκαλέσετε κάποιον μόνο και μόνο από ενοχή! Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την Κυριακή, όταν ο Ήλιος και ο Άρης χορεύουν σε έναν οικείο ρυθμό. Θα λαχταράτε την παρέα μια ξεχωριστής ψυχής, ενός BFF, ενός ρομαντικού ενδιαφέροντος ή ενός δημιουργικού συνεργάτη. Αυτός ο αποπνικτικός αστρολογικός χάρτης, μπορεί να βοηθήσει τους Τοξότες σε σχέση να σπάσουν τους φραγμούς, και πραγματικά να ανοιχτούν. Αλλά μήπως να το αφήσετε αυτό για κουβέντα στο κρεβάτι; … Αφού θα έχετε συνδεθεί με άλλους τρόπους.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως
Ο ι στενότεροι δεσμοί σας θα μπορούσαν να κλονιστούν το Σάββατο, όταν ένα τετράγωνο αλλαγής αποφάσεων μεταξύ Ήλιου-Ουρανού, θα χτυπήσει τις πιο προσωπικές ζώνες του χάρτη σας. Ένα μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να ανακατέψει παλιά προβλήματα, όπως να μην είναι υποστηρικτικός με τις επιλογές σας. Μπορεί να αγωνίζεστε για να εξισορροπήσετε την οικογένεια ή τα οικιακά σας καθήκοντα, με μια σχέση.

Δεν μπορείτε να ικανοποιείτε τους πάντες, Αιγόκεροι, και αυτή η συνειδητοποίηση θα μπορούσε να δοκιμάσει τα όρια της υπομονής σας. Προτού εκραγείτε και ξεκόψετε με όλους, πάρτε μια βαθιά ανάσα. Μερικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας (όπως ας πούμε, να προσλάβετε μια υπηρεσία καθαριότητας ή να πείτε ένα ουσιαστικό «όχι» σε κάποιον απαιτητικό συγγενή) θα μπορούσαν να εξομαλύνουν μερικά από τα δράματα.

Ο κοινωνικός αστρολογικός χάρτης της Κυριακής θα σας βάλει σε μια κατάσταση πλήξης. Σηκωθείτε, βγείτε και κάντε κάτι – όσο μεγαλύτερη είναι η ομάδα, τόσο το καλύτερο. Κάτω από αυτό τον ζωντανό ουρανό, θα απολαύσετε τις συζητήσεις με νέους ανθρώπους, οπότε πείτε στους φίλους σας ότι η λίστα των καλεσμένων είναι ανοιχτή. Είτε πηγαίνετε σε κάποιο φεστιβάλ, πικ-νικ, ή σε άλλο δημόσιο χώρο. Ένα ειδύλλιο θα μπορούσε να είναι ένα συν, που οφείλετε στον φλύαρο ρυθμό σας, καθώς ο Ήλιος και ο παθιάρης Άρης διπλό- ενισχύουν τη γοητεία σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχόος
Κίνδυνος υπερφόρτωσης πληροφοριών! Το Σάββατο, ένα τρελό τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού θα σας κάνει να προσπαθείτε να κάνετε πάρα πολλά με τη μία. Όπως και όλοι οι άλλοι στη Γη, έχετε ένα μερίδιο νευρωτικών στιγμών, Υδροχόοι, αλλά αυτή θα μπορούσε να είναι μια υπερβολική κατάρρευση. Θυμηθείτε, μπορείτε να χωρέσετε μόνο έναν αριθμό πραγμάτων σε μία ημέρα, έτσι βάλτε προτεραιότητες. Βάλτε πρώτο ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό και ουσιαστικό.

Θα μπορούσατε εύκολα να μπείτε σε λειτουργία να ευχαριστήσετε τους πάντες, οπότε μην πιέζετε τον εαυτό σας να πάει στο πικ-νικ του φίλου – ενός φίλου σας ή να συμπεριλάβετε τον οποιοδήποτε στα σχέδιά σας με την παρέα σας. Κρατήστε τα απλά. Οι συζητήσεις θα μπορούσαν να μετατραπούν σε κρίσιμες ή ψιριστικές, οπότε επίσης αποφύγετε διαλεκτικούς τύπους. Την Κυριακή κάντε μια αξιολόγηση στους στόχους σας. Ένα δραστήριο τρίγωνο μεταξύ Ήλιου και του -μπορώ να κάνω τα πάντα –Άρη, σας βοηθά να διακρίνετε τον τρόπο που διανέμετε το χρόνο σας.

Υπάρχουν ορισμένα καθήκοντα ή υποχρεώσεις που σας αποστραγγίζουν; Ακόμα κι αν ξέρετε ότι πρέπει να τα ολοκληρώσετε, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να το κάνετε εκτός από μόνο σας. Όπως ας πούμε, η εξωτερική ανάθεση ή ζητώντας υποστήριξη από κάποιον από την παρέα σας (και ξέρετε ότι σας χρωστάνε τουλάχιστον μια χάρη). Σκεφτείτε σαν μια βασίλισσα μέλισσα, αντί ως ένας απλός εργάτης. Οι αγώνες και η ταλαιπωρία είναι προαιρετικά.

zwdia-66

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Ιχθύες
Το Σάββατο δεν θα είστε σε θέση να δαγκώσετε τη γλώσσα σας, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον παρορμητικό Ουρανό στον τομέα της αυτοέκφρασής σας. Είστε αποφασισμένοι να το κρατήσετε αληθινό, ακόμη και αν αυτό κλονίζει μέχρι και το status quo. Μια μικρή αναταραχή είναι μερικές φορές απαραίτητη για να εξελιχθούν τα πράγματα.

Αλλά σας παρακαλώ, Ιχθύες, αναγνωρίστε ότι είστε ξεσηκωμένοι και θα μπορούσατε να πείτε πράγματα που θα τα μετανιώσετε. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την έντασή σας σε ένα δημιουργικό έργο. Τίποτα πολύ λεπτομερές, καθώς η έκταση της προσοχής σας θα είναι μικρότερη από τους ποδόγυρους σε ένα καλοκαιρινό μουσικό φεστιβάλ.

Την Κυριακή ο ενεργητικός Άρης πέφτει πάνω στον Ήλιο, φέρνοντας τον παιχνιδιάρικο Ιχθύ πίσω στο προσκήνιο. Χορτάστε την ανάγκη σας για διασκέδαση με μια ολοήμερη περιπέτεια. Προσκαλέστε το νέο σας φλερτ ή τον φίλο -φλερτ μαζί. Οι συνομιλίες θα είναι πηγή έμπνευσης, δημιουργικής και φιλοσοφικής, διευρύνοντας το μυαλό σας Δέστε τις μπότες πεζοπορίας σας, συσκευάσετε ένα πικ-νικ και χτυπήστε τα μονοπάτια. Και αν είστε περισσότερο της πόλης, πηγαίνετε σε μια έκθεση μουσείου ή σε ένα φεστιβάλ κινηματογράφου, και μετά αναλύστε τα σε ένα υπαίθριο καφέ. Η σέξι συνάντηση των μυαλών θα σας επαναφορτίσει για τις εργάσιμες ημέρες.