ζωδια σαββατοκυριακο 16-17/09 A

erwtikes-5314

ζωδια σαββατοκυριακο 16-17/09 A

ζωδια κριός
Όσο και αν όλοι σας θεωρούν παράτολμους και περιπετειώδεις, η σοβαρή και επιμελής πλευρά σας είναι αυτή που σας προχωρά στη ζωή. Το Σάββατο, ο επίμονος και κυβερνήτης σας Άρης θα συμπράξει με τον αναλυτικό Ερμή, για να σας αποδείξουν πόσο μοναδική και πολύτιμη είναι η συμβολή σας σε κάθε συγκυρία! Επειδή όλα έχουν το κόστος τους, να ξέρετε ότι η επίδειξη της επάρκειας επιφέρει και περισσότερες ευθύνες – γι’ αυτό φροντίστε να μην αποκαλύψετε όλο το εύρος των δυνατοτήτων σας. Επίσης, έχετε την επιλογή να ξεδιπλώσετε τη δράση σας μέσω μιας ομάδας αντί ως παράσταση για έναν!

Η Κυριακή θα σας γεμίσει με αυθόρμητη διάθεση, καθώς η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Ουρανό των αυτοσχεδιασμών. Βάζετε στόχο τον έρωτα, γι’ αυτό σαρώστε ό,τι αφήσατε στο πέρασμά σας τις προηγούμενες μέρες! Οι δημιουργικές εμπνεύσεις σας μπορεί να σας κατευθύνουν σε δραστηριότητες στο ύπαιθρο ή κατ’ ευθείαν στο σχεδιαστήριο για να τις περάσετε στο χαρτί. Το σύμπαν σας προειδοποιεί ότι είναι πιθανή μια ανέλπιστη εγκυμοσύνη…

 

ζωδια ταύρος
Μπορεί ο προσγειωμένος πραγματισμός να είναι το μυστικό σας όπλο συνήθως, όμως αυτό το Σάββατο θα απαιτήσει από εσάς πιο ζωηρούς και έντονους χειρισμούς. Ο προωθητικός Άρης θα συναντήσει τον εμψυχωτή Ερμή από την Παρθένο στον εκφραστικό 5ο Οίκο σας, κάνοντάς σας αδιάφορους για τη γνώμη των άλλων όσο αφορά το δυναμισμό σας… Καθώς ο 5ος Οίκος αφορά την ερωτική σας ζωή, είναι σαφώς προτιμότερο να κινηθείτε διακριτικά στο παρασκήνιο και να μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας επί του θέματος! Ξέρετε τι θέλετε και η στιγμή είναι κατάλληλη για να το διεκδικήσετε. Οι δεσμευμένοι τολμήστε να μοιραστείτε μια τολμηρή φαντασίωσή σας με το ταίρι σας.

zodia-taro-45

Την Κυριακή στρέψτε το χρυσό σας άγγιγμα στο σπίτι και τον οικογενειακό σας περίγυρο. Η Αφροδίτης της ομορφιάς από τη ζώνη του οίκου σας θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό, αναδύοντας την ανάγκη για κάθαρση. Αδειάστε τους χώρους σας από καθετί άχρηστο ή αναμνηστικό δυσάρεστων εμπειριών, αλλάξτε τη διάταξη των επίπλων και των διακοσμητικών για να ανανεώσετε τη ροή της θετικής ενέργειας. Ό,τι βαλτώνει στο περιβάλλον σας, βαλτώνει και τη ζωή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια δίδυμοι
Ο παθιασμένος Άρης συναντά τον Ερμή της επικοινωνίας και κυβερνήτη σας το Σάββατο, στον 4ο Οίκο σας της Στοργής. Είναι πιθανό να σας κατακλύσει ένα σπάνιο κύμα άκρατης ευαισθησίας, που ίσως έλξει πολλούς ακάλεστους στην ορθάνοικτη καρδιά σας… Αφιερώστε χρόνο να ακούσετε τις ανησυχίες τους και προτιμήστε να λειτουργήσετε ως καθρέφτης για τα συναισθήματά τους. Ενίοτε αποδεικνύεται πιο τονωτικό να αφήσετε τους άλλους να ξεδιπλώσουν τον εαυτό σας, αντί να τους δώσετε βιαστικές συμβουλές.

Η συνάντηση της τρυφερής Αφροδίτης με τον προωθητικό Ουρανό της Κυριακή, θα ρίξει χρυσόσκονη στο κοινωνικό σας πρόγραμμα. Θα λάβετε πολλές προσκλήσεις από πολλές πλευρές, γι’ αυτό κινηθείτε αυθόρμητα και με βάση την ιδιοσυγκρασία σας – που θα θέλει να παραστεί παντού! Με την Αφροδίτη στην εικόνα, ο ρομαντισμός θα είναι διάχυτος και ίσως αλλάξει τη δυναμική σε μια πλατωνική γνωριμία σας… Προσκαλέστε αυτό το ιδιαίτερο άτομο στις διαδρομές σας και θα κλείσετε το Σαββατοκύριακο με έναν καινούργιο φίλο ή μια νέα σχέση!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια καρκίνος
Εξαιρετικές λύσεις σε κάθε θέμα σας θα ρέουν αυτό το Σάββατο, χάρη σε μια καινοτόμα συνάντηση του οξυδερκή Άρη με τον ευφυή Ερμή στον τομέα των επικοινωνιών σας. Είναι απίθανο να μην μοιραστείτε τις ενθουσιώδεις σκέψεις σας με άλλα άτομα, ενώ το κλίμα της ημέρας για τολμηρές κινήσεις θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοπόρα ρίσκα. Η συμβουλή των άστρων για εσάς, είναι να μην ανοίξετε ακόμη όλα τα χαρτιά σας, αλλά να κρατήσετε κάποια για αργότερα που θα θέλετε να κάνετε την έκπληξη!

Την Κυριακή θα αναδυθούν κάποια πρακτικά θέματα, που θα τα συνδυάσετε με τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Το αρμονικό τρίγωνο της κοινωνικής Αφροδίτης με τον παρορμητικό Ουρανό, έχει τη δυναμική να μετατρέψει μια συνάντηση για γεύμα σε επαγγελματική. Η μέρα ευνοεί τη συνύπαρξη, γι’ αυτό οι δεσμευμένοι Καρκίνοι μπορεί να βρεθούν αναπάντεχα να κάνουν σοβαρές κινήσεις και σχέδια για το μέλλον! Γιατί να περιμένετε, αν είστε βέβαιοι για το ταίρι σας; Δεν έχει σημασία αν θα τρέξετε στο Δημαρχείο ή θα ανταλλάξετε κλειδιά, σημασία έχει ότι η διάθεση «άδραξε τη μέρα» θα σας φέρει πολύ πιο κοντά!

zodia-zvdia-75

ζωδια λέων
Τα χρήματα μπορεί να επιφέρουν άβολα συναισθήματα σε μια σχέση, όμως τα άστρα του Σαββάτου θα ευνοήσουν τις «ταμειακές» συζητήσεις. Η αρμονική συνάντηση του τολμηρού Άρη με τον διαχειριστή Ερμή στη ζώνη των οικονομικών σας, θα σας κάνει πιο θαρραλέους να θέσετε όσα σας απασχολούν. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δηλώσετε ότι πληρώνετε περισσότερα απ’ όσα σας αναλογούν ή ότι δεν χρεώνετε τις υπηρεσίες σας όσο θα έπρεπε. Αν εστιάσετε στο δίκαιο και όχι στο θυμό σας, θα δείτε τα αιτήματά σας να τυγχάνουν θετικής αποδοχής.

Η εξωστρεφής Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας την Κυριακή, όπου θα σχηματίσει ένα θεαματικό τρίγωνο με τον ενεργητικό Ουρανό. Μπορεί να νιώσετε σπίθες με ένα άτομο εντελώς διαφορετικό από εσάς ή να προσελκύσετε καινούργιους φίλους που θα κεντριστούν από τις απόψεις σας. Με τον Ουρανό στον ταξιδιωτικό σας τομέα, ίσως εμπνευστείτε για μια αυθόρμητη απόδραση εκτός πόλεως. Για τους δεσμευμένους Λέοντες αυτό θα αναθερμάνει τη σχέση τους, ενώ οι ελεύθεροι ενδέχεται να κάνουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες! Η ατμόσφαιρα ανεξαρτησίας που θα διέπει τη μέρα, ίσως σας κάνει να αποζητήσετε περισσότερο ελεύθερο χώρο, γι’ αυτό απομακρυνθείτε από πιεστικά άτομα που απομυζούν την ενέργειά σας. Μην ανεχθείτε καμία εξάρτηση ή απαίτηση, ζήστε και αφήστε και τους άλλους να ζήσουν!

prodosia

Διαβαστε Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017-18  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια παρθένος
Θα σας είναι δύσκολο να κρύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα το Σάββατο, με τον ανήσυχο Άρη να συναντά τον εκφραστικό κυβερνήτη σας τον Ερμή στο ζώδιό σας! Συνήθως η διακριτική ιδιοσυγκρασία σας τείνει να λέει στους άλλους αυτά που θέλουν να ακούσουν, να ικανοποιεί τις προσδοκίες τους. Ωστόσο αυτή η τολμηρή όψη χωρίς φίλτρα, θα σας ενθαρρύνει να κινηθείτε ειλικρινά και ανεπιτήδευτα. Σε όσους δεν εκτιμήσουν τα ένθερμα συναισθήματά σας, χαρίστε ένα χαμόγελο και συνεχίστε την πορεία σας. Να ξέρετε ότι η μέρα έχει τη δυναμική να σας κάνει συνήθεια αυτή την πρακτική!

Την Κυριακή, η Αφροδίτη της αγάπης και ο ανατροπέας Ουρανός συναντώνται στην πιο προσωπική σας ζώνη. Είναι πιθανό να αποφασίσετε να αφήσετε κάποιο άτομο να φύγει από τη ζωή σας ήρεμα και τρυφερά, ειδικά αν μια σχέση έχει φτάσει στα όριά της… Επίσης, είναι πιθανό να αφήσετε όλες τις αναστολές σας και να βγάλετε στην επιφάνεια την ευάλωτη πλευρά σας. Κάποια φλογερή έλξη που θα προκύψει ξαφνικά μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο, θα είναι συνετό να την κρατήσετε στο παρασκήνιο προς το παρόν. Ο χρόνος θα δείξει αν πρόκειται για μια γνωριμία ή μια μακροχρόνια σχέση!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia