ζωδια σαββατοκυριακο 16-17/09 B

erwtikes-provlepseis-kyriaki-18-5

ζωδια σαββατοκυριακο 16-17/09 B

ζωδια ζυγός
Όσο ευγενές συναίσθημα κι αν είναι η κατανόηση, δεν έχει καμία σχέση με το να μετατρέπετε τον εαυτό σας σε χαλάκι. Κανείς δεν μπορεί να πατά επάνω σας χωρίς την άδειά σας! Η συνάντηση του πολεμιστή Άρη με τον εκφραστικό Ερμή στον ενδοσκοπικό σας τομέα το Σάββατο, σας καλεί να υπερασπιστείτε τα όριά σας. Αν κάποιο επίμονο άτομο ή ένας φίλος προσπαθήσει να πάρει από εσάς πιο πολλά από όσα είστε διατεθημένοι να δώσετε, πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να αρνηθείτε.

Την Κυριακή, η τρυφερή Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα ευεργετικό τρίγωνο με τον αυθόρμητο Ουρανό στη ζώνη της συνεργασίας σας. Ίσως αποφασίσετε να συμπράξετε με ένα φιλικό άτομο για ένα επαγγελματικό εγχείρημα, που θα αφορά την τεχνολογία ή κάποιο ανθρωπιστικό στόχο. Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξει μια απρόσμενη έλξη με μια γνωριμία από τον κοινωνικό σας κύκλο! Οι δεσμευμένοι Ζυγοί ενδέχεται να χρειαστούν περισσότερο ελεύθερο χώρο υπό αυτή την πλανητική συνύπαρξη. Προτείνετε να συναντηθεί χωριστά το κάθε ταίρι με τους φίλους του ή βγείτε μαζί με μεγάλες παρέες. Δεν έχετε να αποδείξετε σε κανένα πόσο αγαπημένο ζευγάρι είστε – γι’ αυτό να έχετε υπόψιν σας ότι τέτοιες πρακτικές θα επιφέρουν προβλήματα τώρα!

 

ζωδια σκορπιός
Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο θα σκέφτεστε το Σάββατο, που ο ζωηρός Άρης συναντά τον εξωστρεφή Ερμή στον κοινωνικότατο 11ο Οίκο σας! Παραβλέψτε τα πάρτυ για λίγους και εκλεκτούς και κατευθυνθείτε στις πολυάνθρωπες παρέες. Ειδικά αν ήσασταν ακριβοθώρητοι τον τελευταίο καιρό, πολλοί θα αποζητήσουν την προσοχή σας… Αν αναζητάτε «συνενόχους» για ένα νέο εγχείρημα, ο οξυδερκής Ερμής θα σας επιδείξει τους κατάλληλους – και φροντίστε να στήσετε ένα διευρυμένο δίκτυο! Μπορεί οι επαφές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αποδειχθούν οι πιο άρτιοι συνεργάτες.

zodia-taro-45

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον τομέα της καριέρας σας την Κυριακή, ενδέχεται να σας επικεντρώσει σε ένα απρόβλεπτο εργασιακό θέμα. Ίσως ένας συνεργάτης ή πελάτης να χρειάζεται τη στήριξή σας ή να μην αναβάλλεται κάποια επιπλέον επαγγελματική υποχρέωση. Το θετικό είναι ότι θα επισφραγίσετε τις εργασιακές σας σχέσεις με την εμφάνισή σας! Ίσως σας προκύψει μια εντυπωσιακή ιδέα ή να κάνετε μια απρόβλεπτα θετική γνωριμία για την καριέρα σας. Επίσης, αν νιώθετε βαλτωμένοι όσο αγορά τη σωματική σας άσκηση ή καταναλώνετε πολλές ανθυγιεινές τροφές τελευταία, αυτή η πλανητική συνεύρεση θα σας εμπνεύσει να αλλάξετε πρακτική και να εστιάσετε στην υγεία σας!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Η καριέρα και οι στόχοι σας θα είναι η κυρίαρχη σκέψη σας αυτό το Σαββατοκύριακο, με τον ορμητικό Άρη να συναντά τον καινοτόμο Ερμή στο φιλόδοξο 10ο Οίκο σας. Αφιερώστε χρόνο για να στήσετε το πρόγραμμα της εβδομάδας που μπαίνει ή κάντε μια ενδελεχή έρευνα αγοράς για τον ανταγωνισμό. Έτσι θα διατηρήσετε την κορυφή στα επαγγελματικά σας! Αυτή η όψη ενδείκνυται για να γίνετε πιο διεκδικητικοί στις διαπραγματεύσεις σας – αντί να φύγετε από μια συνάντηση με την υπόσχεση να σας τηλεφωνήσουν, πείτε ότι θα τους τηλεφωνήσετε εσείς σε δύο μέρες για την απάντησή τους!

Την Κυριακή η Αφροδίτη του έρωτα θα σχηματίσει τρίγωνο με τον αυθόρμητο Ουρανό, στον 5ο Οίκο σας της έντασης και του πάθους… Θα έχετε τη διάθεση να αναδεύσετε λίγο τα νερά με το ταίρι σας, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό είστε λίγο απόμακροι. Οι ελεύθεροι θα νιώσετε φλογερές σπίθες προς ένα ελκυστικό άτομο, όμως μπορεί να θολώσει την κρίση σας η ανάγκη για προσοχή και δράση. Τα ταρακουνήματα επαναφέρουν τη διασκέδαση, αρκεί να μην προχωρήσετε τόσο που να μην έχει επιστροφή!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια αιγόκερως
Αντί να ακολουθήσετε την πεπατημένη αυτό το Σάββατο, ρισκάρετε να βάλετε τον εσωτερικό σας πλοηγό στο «άγνωστο»! Ο τολμηρός Άρης θα συναντηθεί με τον περίεργο Ερμή στον 9ο Οίκο σας των Ταξιδιών, κεντρίζοντας την όρεξή σας για περιπέτεια. Αν έχετε το περιθώριο, φύγετε για μια μικρή απόδραση χωρίς προετοιμασία σε προορισμό! Αν δεν έχετε το περιθώριο, αφήστε το πρόγραμμά σας ευέλικτο και επικοινωνήστε με φίλους που έχετε να δείτε καιρό.

Η ερωτική Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον αυθόρμητο Ουρανό την Κυριακή, στον πιο ευαίσθητο τομέα του χάρτη σας. Ίσως σας πιάσει εξ απήνης ένα τέτοιο συναισθηματικό ξέσπασμα, που η συνήθης συγκρατημένη ιδιοσυγκρασία σας να μην μπορεί να σταματήσει τα δάκρυα! Εκφραστείτε και αφήστε να φανεί η ευάλωτη πλευρά σας – το πιο πιθανό είναι να στήσει νέα θεμέλια στη σχέση σας ή να αποφασίσετε να την κάνετε πιο επίσημη. Να ξέρετε ότι οι πελαργοί είναι σε φάση περιοδείας και δεν αποκλείεται να σας χτυπήσουν την πόρτα ακάλεστοι!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια υδροχόος
Είναι δεδομένο ότι είστε οι καλύτεροι σύμβουλοι και δημοσιοσχεσίτες του εαυτού σας, αγαπητοί! Γι’ αυτό φροντίστε να μην κάνετε καμία υποχώρηση το Σάββατο, που ο ορμητικός Άρης έχει μια ενδυναμωτική συνάντηση με τον ευφράδη Ερμή. Η συγκυρία ενδείκνυται για να εκθειάσετε τα προσόντα σας και να μην υποκύψετε στις απαιτήσεις κανενός, αν θέλει να κάνετε παραχωρήσεις στο όραμά σας. Το ίδιο και επαυξημένο ισχύει για την προσωπική σας ζωή: να θέσετε τα όρια που θεωρείτε απαραίτητα, αρκεί να το κάνετε με τρυφερότητα και αγάπη.

Οι «συνεταιρισμοί» θα είναι στο επίκεντρο και την Κυριακή, που η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα ασυνήθιστο τρίγωνο «χρυσών τομών» με τον Ουρανό. Τα ζευγάρια θα κάνουν παραγωγικούς διαλόγους σε κλίμα ηρεμίας και ειλικρίνειας, που δεν αποκλείεται να αναδείξει λύσεις σε θέματα που σας περιόριζαν ως τώρα. Αν ένας από τους δυο σας – ή και οι δύο – έχετε ανάγκη από περισσότερο ελεύθερο χώρο, συμφωνήστε το τώρα χωρίς να επηρεάσετε την ασφάλεια της σχέσης σας. Μια φιλία μπορεί να πάρει ρομαντική τροπή σήμερα, είτε να αποφασίσετε να συνεργαστείτε με ένα φιλικό άτομο για ένα επαγγελματικό εγχείρημα. Οι πρωτότυπες ιδέες και οι ικανότητές σας θα ενισχύσουν την προσπάθεια, αξίζει τον κόπο να το επιχειρήσετε!

taro-oroskopio-54

Διαβαστε Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017-18  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια ιχθύες
Οι συνεταιρισμοί θα είναι στο επίκεντρό σας αυτό το Σάββατο, με τη συμβολή μιας συνάντησης του θαρραλέου Άρη με τον εύγλωττο Ερμή. Θα αποδειχθείτε εξαιρετικοί μεσάζοντες, ακόμη και σε σχέσεις με έμπιστους συνεργάτες που δεν είστε πάντα σε απόλυτοι ταύτιση. Είναι λογικό να έχει ο καθένας την άποψή του και αυτό κάνει τη ζωή πιο ενδιαφέρουσα! Το σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην ενδώσετε σε όλα όσα ζητήσει η άλλη πλευρά. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε ένα αίτημα και μια απαίτηση – και η κάθε πλευρά παίρνει τις δικές της αποφάσεις.

Η Αφροδίτη της ομορφιάς και ο Ουρανός της αλλαγής θα συναντηθούν την Κυριακή, εμπνέοντάς σας να ανακτήσετε τη λάμψη σας. Είναι ιδανική στιγμή να δοκιμάσετε καινοτόμες φροντίδες για το σώμα σας ή να πειραματιστείτε στη ρουτίνα εξάσκησής σας. Με τον Ουρανό να κυβερνά την τεχνολογία, η μέρα ενδείκνυται για να επενδύσετε σε προγράμματα και εφαρμογές που θα ενισχύσουν την ευεξία σας. Αν νιώθετε κουρασμένοι, θα είναι καλό να αναζητήσετε τώρα έναν βοηθό ή να αλλάξετε τον τρόπο που διεκπεραιώνετε τις υποχρεώσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις