ζωδια σαββατοκυριακο 17-18/06 A

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 17-18/06 A

ζωδια Κριός
Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει πάνω του το όνομά σας, καθώς η Σελήνη ταξιδεύει μέσω του Κριού και τις δύο μέρες. Είστε τόσο φωτεινοί σαν μια σειρά από λαμπάκια, οπότε κατευθύνετε τη λάμψη σας προς ανθρώπους και δραστηριότητες που σας κάνουν να αισθάνεστε πιο ζωντανοί. Αποφύγετε τους αρνητικούς ανθρώπους το Σάββατο ειδικά και αφήστε τη φαντασία σας να πετάξει ελεύθερη. Μπορεί να εμπνευστείτε να ξεκινήσετε ένα έργο που σας παθιάζει ή τουλάχιστον να καταγράψετε ένα μανιφέστο για αρχή.

Την Κυριακή, ο γαλαζοπράσινος τρόπος σκέψης σας μπορεί να δεχθεί ένα χτύπημα. Μια αντίθεση μεταξύ του επικοινωνιακού Ερμή και του αυστηρού Κρόνου, σας καλεί να εξετάσετε τις συνέπειες του οράματός σας. Ξεκινήστε να αναλύετε τις πρακτικές λεπτομέρειες για να κάνετε το σχέδιό σας να έρθει στη ζωή. Συνεχίστε να καλλιεργείτε τα όνειρά σας, αλλά ίσως περισσότερο αργά. Είναι η Ημέρα του Πατέρα, γι’ αυτό κάντε ένα διάλειμμα από τις ανεξάρτητες δραστηριότητές σας για να τιμήσετε τους σημαντικούς μπαμπάδες στη ζωή σας. Αποφύγετε την αναφορά σε αμφιλεγόμενα θέματα, ακόμα κι αν σας τρώει να το κάνετε.

 

ζωδια Ταύρος
Γλυκιά απόδραση, κανείς; Η Σελήνη περνά όλο το Σαββατοκύριακο στον Κριό και στον νυσταλέο, ρέοντα δωδέκατο Οίκο σας. Η ιδανική στιγμή για να μείνετε κάτω από τα σκεπάσματα ή να κρυφτείτε σε μια αιώρα και να κοιμηθείτε. Μια μέρα στην παραλία θα μπορούσε επίσης να απαλύνει την ψυχή σας, αρκεί να αποφύγετε τα γεμάτα, τρέντι μέρη. Η μοναξιά θα μπορούσε να είναι για λίγο, καθώς την Κυριακή είναι η Ημέρα του Πατέρα. Ανασυγκροτήστε τον εαυτό σας και γιορτάστε τους πατέρες στη ζωή σας.

zodia-taro-45

Εάν σερβίρονται κοκτέιλ, περιοριστείτε στο ένα, αλλιώς μπορεί να χάσετε το μέτρημα. Μια σκληρή αντίθεση μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου, σας δυσκολεύει να παραμείνετε παρόντες την Κυριακή. Παρακολουθήστε τις καταναγκαστικές σκέψεις σας και τις δαπάνες σας. Ίσως να θέλετε να κάνετε μια μεγάλη αγορά, αλλά ο τραπεζικός λογαριασμός σας να σας λέει όχι. Τα συναισθήματά σας θα μπορούσαν να είναι ιδιαίτερα έντονα, οπότε μην τα αντιμετωπίζετε μόνοι σας. Απευθυνθείτε σε κάποιον που εμπιστεύεστε, για να σας βοηθήσει να ανακτήσετε προοπτική.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Δίδυμοι
Όσοι περισσότεροι, τόσο το καλύτερο! Η Σελήνη περνά όλο το Σαββατοκύριακο στον Κριό και στον κοινωνικό έβδομο Οίκο σας, κάνοντας τις ομαδικές συγκεντρώσεις την προφανή επιλογή, ειδικά αυτό το Σάββατο. Χαλαρώστε το πρόγραμμά σας, ώστε να μπορείτε να πετάγεστε από πάρτι σε μπάρμπεκιου και σε αυτοσχέδια παιχνίδια βόλεϊ. Διατηρήστε τις συσκευές σας φορτισμένες και μοιραστείτε το εορταστικό σας πνεύμα στα κοινωνικά μέσα, ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι φίλοι σας!

Την Κυριακή, ένα άτομο μπορεί να απαιτεί την προσοχή σας. Εφόσον είναι η Ημέρα του Πατέρα, αυτός θα μπορούσε να είναι ο δικός σας. Μην σκεφτείτε να φέρετε έναν ακόμα μαζί σας, πόσο μάλλον άλλους είκοσι. Μια τεταμένη αντίθεση μεταξύ του Ερμή στο ζώδιό σας και του πειθαρχικού Κρόνου στον τομέα των σχέσεών σας, μπορεί να φέρει έναν έλεγχο της πραγματικότητας, ειδικά αν έχετε παραγκωνίσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο πάρα πολλές φορές. Δείξτε στους άλλους ότι μπορούν να βασίζονται πάνω σας και στη συνέχεια εκπληρώστε τις δεσμεύσεις σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος
Δουλειά για το Σαββατοκύριακο; Η Σελήνη περνάει και τις δύο μέρες στον Κριό και στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Ένας κακός συγχρονισμός, που μπορείτε όμως να τον χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Πετάξτε τον φορητό υπολογιστή στο σακίδιό σας και πηγαίνετε να κάνετε τη δουλειά σας κάπου όμορφα, όπως στο τέλος μιας διαδρομής ποδηλασίας ή πεζοπορίας στο βουνό. Ο δέκατος Οίκος αφορά επίσης τα πατρικά στοιχεία, και την Κυριακή τυχαίνει να είναι η Ημέρα του Πατέρα. Ίσως αυτά τα αστέρια να μην είναι τόσο πονηρά τελικά!

Αλλά ακόμα και τα καλύτερα σχέδια που έχετε κάνει για να αφιερώσετε την ημέρα στον πατέρα σας, θα μπορούσαν να χαλάσουν. Μια τεταμένη αντίθεση ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο, σας προκαλεί να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα. Πριν ξεκινήσετε τις εορταστικές εκδηλώσεις, ξεμπερδεύετε με αυτές τις δουλειές, κάντε τα απαραίτητα και φροντίστε τον εαυτό σας. Μείνετε μακριά από τα βαριά τρόφιμα και δείτε εάν μπορείτε να συνδυάσετε τις εκδηλώσεις σας με μια δραστηριότητα, όπως μια βόλτα στο πάρκο ή ένα οικιακό έργο. Εάν πρέπει να δουλέψετε, μην το κάνετε την ώρα που θα πρέπει να περάσετε με άλλους. Η ισχυρή σας παρουσία, είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να δώσετε σε όλους.

zodia-zvdia-75

ζωδια Λέων
Περισσότερα, περισσότερα, περισσότερα! Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Σελήνη το περνάει ολόκληρο στον Κριό και στον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας – που έχει τον ουρανό ως όριο! Αισθάνεστε πιο θετικοί και ακτινοβολείτε περισσότερο απ’ όσο συνήθως, οπότε μεταδώστε τη διαχυτική σας ευθυμία. Μια δελεαστική πρόσκληση για ταξίδι ή για συμμετοχή σε συναρπαστική συνεργασία θα μπορούσαν να προκύψουν. Μην ξεχνάτε όμως ότι η Κυριακή είναι η Ημέρα του Πατέρα, όπου μια ενοχλητική αντίθεση μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου θα μπορούσε να σας αναγκάσει να απορρίψετε συναρπαστικά σχέδια για να τιμήσετε μια υποχρέωση.

Είτε είναι ο μπαμπάς σας, είτε το άλλο σας μισό, είτε ο καλύτερος σας φίλος, κρατήστε μέρος της ημέρας για κάποιον ποιοτικό τετ-α-τετ χρόνο, ειδικά αν έχετε ήδη πει ναι σε μια πρόσκλησή τους. Η ακύρωση θα έρθει με επιπτώσεις – και όχι, δεν θα καταλάβουν γιατί τους παρατήσατε για να περάσετε χρόνο σε ένα παραλιακό σπίτι, Λέοντες. Προειδοποίηση: μην ξεχάσετε να βρείτε λίγες ώρες για τον πρώτο και καλύτερο. Αναλογιστείτε αν βάζετε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σας. Εάν ναι, αυτή η προσέγγιση είναι μια δικαιολογία για να μην αναλάβετε περισσότερα ρίσκα; Ξεφύγετε από τη φούσκα ασφαλείας σας και κάντε ένα άλμα πίστης. Μπορεί να γρατζουνίσετε τα γόνατά σας, αλλά δεν θα πεθάνετε. Αδράξτε τη μέρα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Παρθένος
Ησυχία, παρακαλώ! Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και στον όγδοο Οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο, κάτι που σας κάνει εξαιρετικά επιλεκτικούς σε σχέση με την παρέα σας. Η ψυχή σας είναι σαν σφουγγάρι, επιρρεπής στην απορρόφηση της αύρας των πάντων. Άλλος ένας λόγος για να μείνετε μόνοι σας και να εστιάσετε την ενέργειά σας σε ένα ξεχωριστό πρόσωπο ή σε ένα έργο που απαιτεί συγκέντρωση.

Την Κυριακή βρίσκεστε σε διάθεση για ολοκλήρωση στόχων, αλλά οι οικιακές ή οι οικογενειακές υποχρεώσεις απαιτούν κάποια προσοχή. Είναι η Ημέρα του Πατέρα! Μια δύσκολη αντίθεση μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου μπορεί να απαιτήσει να ολοκληρώσετε τις προσωπικές σας δεσμεύσεις, ακόμα κι αν δεν έχετε όρεξη να το κάνετε. Η υποχώρηση μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε έναν σημαντικό δεσμό, γι’ αυτό τιμήστε τις υποσχέσεις σας. Προσπαθήστε να επιτύχετε μια ισορροπία: πάρτε μερικές ώρες για τον εαυτό σας και στη συνέχεια αφιερώστε την υπόλοιπη μέρα στους αγαπημένους σας.

zwdia - love