ζωδια σαββατοκυριακο 17-18/06 B

erwtikes-provlepseis-zwdia-savvato-7-6

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 17-18/06 B

ζωδια Ζυγός
Περάστε το Σαββατοκύριακο με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους! Η Σελήνη περνάει και τις δύο μέρες στον Κριό και στον έβδομο Οίκο σας της συντροφιάς, φέρνοντας σε ισορροπία τους δεσμούς σας. Ω, ακριβώς όπως σας αρέσει! Η Κυριακή είναι η Ημέρα του Πατέρα και αυτά τα άστρα παρουσιάζουν την τέλεια ευκαιρία για να συνδεθείτε με τους μπαμπάδες στη ζωή σας. Δώστε στον πατέρα σας ή σε μια πατρική φιγούρα την αμέριστη προσοχή σας, είτε αυτοπροσώπως είτε τηλεφωνικά.

Μια σκληρή αντίθεση μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου, ενισχύει τη σημασία του να βρείτε τα δεδομένα για να υποστηρίξετε τους υψηλότερους στόχους σας. Μην παγιδευτείτε υπερβολικά στα πρακτικά όμως. Τα όνειρα χρειάζονται χρόνο για να διαμορφωθούν και αυτό μπορεί να περιλαμβάνει και κάποια τεστ και λάθη. Διερευνήστε τις επιλογές σας, χωρίς να σκάσετε τη φούσκα σας. Μπορεί να είστε σε θέση να βρείτε μια στρατηγική, που να σας επιτρέπει να πάρετε ένα ρίσκο ενώ προσφέρει παράλληλα ένα δίχτυ ασφαλείας.

 

ζωδια Σκορπιός
Ησυχία στο δικαστήριο του Σκορπιού! Η Σελήνη περνά όλο το Σαββατοκύριακο στον Κριό, θερμαίνοντας τον οργανωμένο και προσανατολισμένο στην υγεία έκτο Οίκο σας. Προετοιμάστε μερικά καλά γεύματα, ψωνίστε φρέσκα προϊόντα ή κάντε λίγη άσκηση (κατά προτίμηση σε εξωτερικούς χώρους). Είναι η Ημέρα του Πατέρα, επομένως σκεφτείτε πώς θα δείξετε την αγάπη σας στους μπαμπάδες στη ζωή σας μέσα από χρήσιμες πράξεις. Κάντε ένα έργο μαζί, όπως την τακτοποίηση της αυλής ή το φύτεμα στον κήπο ή το μπαλκόνι. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε μαζί τη φύση, με ένα πικνίκ προς τιμήν τους.

zodia-taro-45

Η Κυριακή φέρνει επίσης μια δύσκολη αντίθεση μεταξύ Ερμή και Κρόνου. Τα παλιά ζητήματα εμπιστοσύνης σας θα μπορούσαν να έρθουν στην επιφάνεια, κάνοντάς το δύσκολο για εσάς να εμπιστευτείτε τους άλλους. Όσο πιο βαθιά γίνεται μια σχέση, τόσο περισσότερο μπορεί να φοβάστε να ανοιχτείτε. Το να είστε ευάλωτοι μοιάζει με τεράστιο ρίσκο, Σκορπιοί, αλλά το να ανοίξετε την ψυχή σας θα σας κάνει ακόμα πιο αγαπητούς, ειδικά σε εκείνους που μετράνε πραγματικά. Οι ανασφάλειες εξαφανίζονται!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Ένα δραστήριο Σαββατοκύριακο σας περιμένει, καθώς η Σελήνη περνάει και τις δύο μέρες στον Κριό και στον ζωντανό, εκφραστικό πέμπτο Οίκο σας. Ανεβάστε την ένταση! Η καλή ζωή είναι άφθονη και μπορεί να προσελκύσει συμπαίκτες και παθιασμένους θαυμαστές από όλες τις κατευθύνσεις. Σχεδιάστε κάτι διασκεδαστικό για την Ημέρα του Πατέρα, αντί να καθίσετε. Μια ταινία, εισιτήρια για θέατρο, μια συναυλία: κεράστε τον μπαμπά (ή τους μπαμπάδες) στη ζωή σας λίγη πολιτιστική δραστηριότητα, ακολουθούμενη από μια πολυτελή γιορτή.

Μια προειδοποίηση: την Κυριακή αυτή, μια σκληρή αντίθεση Ερμή – Κρόνου μπορεί να σας βρει να λαχταράτε λίγο μοναχικό χρόνο. Μην περιμένετε να ανοίξει ένα παράθυρο κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός και αν επιμείνετε στο να χαθείτε για λίγο. Θα χρειαστεί να είστε αποφασιστικοί, ακόμα κι αν αισθάνεστε άβολα. Το να μην ικανοποιήσετε την επιθυμία σας να πετάξετε σόλο, θα προκαλέσει μόνο τη δυσαρέσκεια να εμφανίσει το άσχημο κεφάλι της. Μην το κάνετε.

zwdia - love

ζωδια Αιγόκερως
Οι οικογενειακοί δεσμοί ανυψώνονται! Η Σελήνη περνάει όλο το Σαββατοκύριακο στον Κριό και στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού, που θέτει το τέλειο σκηνικό για την Ημέρα του Πατέρα. Συγκεντρώστε την οικογένεια για να δεθείτε ποιοτικά ή αν δεν μπορείτε να είστε σωματικά μαζί τους, τουλάχιστον κάντε ένα τηλεφώνημα. Μπορεί να εμπνευστείτε να τους φιλοξενήσετε, κάτι που αποτελεί μια καλή δικαιολογία για να περιποιηθείτε το σπίτι σας. Επενδύστε σε μερικές λεπτές πινελιές (αέρινες κουρτίνες, ένα ελαφρύ ριχτάρι) και φτιάξτε μερικά καλά σας πιάτα. Αλλά μην παρασυρθείτε πολύ από τη βελτίωση του σπιτιού σας.

Την Κυριακή ο Ερμής στον μεθοδικό έκτο Οίκο σας, βρίσκεται σε αντίθεση με τον αυστηρό Κρόνο στο υπνωτικό μέρος του χάρτη σας. Όσα κίνητρα κι αν έχετε να αντιμετωπίσετε ένα έργο, δεν μπορείτε να αγνοήσετε την ανάγκη για ανάπαυση. Δώστε στον εαυτό σας το διανοητικό διάλειμμα που του αξίζει και κάντε μια σιέστα στο μεταξύ. Προειδοποίηση: κάποιος από τον κύκλο σας μπορεί να σας αφήσει μετέωρους – και είναι στο χέρι σας να το σταματήσετε. Οι δεξαμενές δυσαρέσκειάς σας έχουν φτάσει στα όρια, Αιγόκεροι, οπότε μην σκεφτείτε καν να συμφωνήσετε σε ακόμη μία χάρη. Καθορίστε μερικά σαφή όρια και μείνετε σε αυτά!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχόος
Κρατήστε τις πνευματικές διαδρομές στον αέρα, Υδροχόοι! Η Σελήνη περνάει όλο το Σαββατοκύριακο στον Κριό και στον εκφραστικό τρίτο Οίκο σας, δίνοντάς σας το δώρο της φλυαρίας. Το κοινωνικό σας ημερολόγιο θα γεμίσει γρήγορα, αλλά μην βιαστείτε να σκαλίσετε τα σχέδια σε πέτρα. Κάτω από αυτά τα ιδιότροπα αστέρια, θα χρειαστείτε την ευελιξία να έρχεστε και να φεύγετε όποτε θέλετε. Εάν έχετε εορτασμούς την Ημέρα του Πατέρα, διαλέξτε ένα διασκεδαστικό εστιατόριο ή μια δραστηριότητα για να κρατήσετε ελαφριά τη διάθεση. Απλώς σιγουρευτείτε ότι θα πάτε σε κάποιο μέρος όπου θα μπορείτε να κάνετε μια συζήτηση, καθώς αυτή είναι μια καταπληκτική ενέργεια για να μιλήσετε με τις πατρικές φιγούρες στη ζωή σας.

Την Κυριακή παραμένει η ίδια εκφραστική ενέργεια, αλλά θα πρέπει να είστε επιλεκτικοί με το ακροατήριό σας. Μια σκληρή γωνία μεταξύ του επικοινωνιακού Ερμή και του περιοριστικού Κρόνου, μπορεί να βγάλει τους σκεπτικιστές και τους αρνητικούς ανθρώπους. Παρόλο που μπορεί να είστε υπερ-ενθουσιώδεις για ένα θέμα ή για μια ιδέα, μην υποθέσετε ότι θα ενθουσιαστούν όλοι το ίδιο. Επιλέξτε το κοινό σας προσεκτικά, μοιραστείτε μόνο με φίλους που μπορούν να σας δώσουν στοχαστικά και πρακτικά σχόλια. Αποφύγετε τα φορτισμένα θέματα σε οικογενειακές συγκεντρώσεις, μόνο για σήμερα!

ζωδια Ιχθύες
Προσγειωθείτε, Ιχθύες. Η Σελήνη περνά όλο το Σαββατοκύριακο στον Κριό και στον λογικό δεύτερο Οίκο σας, στρέφοντας την προσοχή σας στο αποτέλεσμα. Ποιες υψηλές προτεραιότητες αναβάλατε; Θα νιώσετε εκπληκτικά αν τις αντιμετωπίσετε τώρα. Δεδομένου ότι ο δεύτερος Οίκος διαχειρίζεται επίσης την πολυτέλεια, μπορείτε να ανταμείψετε τον εαυτό σας με μια ωραία θεραπεία για όλη τη σκληρή δουλειά σας. Είναι η Ημέρα του Πατέρα και μπορεί να αποφασίσετε να κακομάθετε έναν πατέρα στον κύκλο σας, δίνοντάς του κάτι σημαντικό και λίγο ακριβό.

Προσοχή: μερικά από αυτά τα ζεστά και στοργικά συναισθήματα μπορεί να στεγνώσουν την Κυριακή, όταν ο εκφραστικός Ερμής βρίσκεται σε αντίθεση με τον αυστηρό Κρόνο στον δέκατο Οίκο σας των ανδρών. Ίσως ο μπαμπάς σας ή ένας σημαντικός άντρας, να μην ανταποκριθεί όπως ελπίζατε σε μια εγκάρδια κάρτα ή ένα δώρο. Κοιτάξτε πέρα από την επιφάνεια αντί να νιώσετε πληγωμένοι. Αν και ακούγεται κλισέ, δεν νιώθουν όλοι άνετα να δείχνουν τα συναισθήματά τους. Εάν ο μπαμπάς σας δεν βρίσκεται στην εικόνα, ίσως να αισθανθείτε την απουσία του πιο έντονα από όσο συνήθως. Τιμήστε τα συναισθήματά σας και μην αναγκάσετε τον εαυτό σας να βάλει ένα χαρούμενο προσωπείο. Αλλά περάστε χρόνο με ανθρώπους που σας αγαπούν άνευ όρων, έτσι ώστε να μην σας παρασύρουν αυτά τα συναισθήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66