ζωδια σαββατοκυριακο 17-18/12 Α

ζωδια ωροσκοπιο για ολους σαββατοκυριακο 17-18/12 Α

ζωδια Κριός
Ακολουθήστε την καρδιά σας… ή το πλήθος; Το Σάββατο μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας σε σύγκρουση μεταξύ της παθιασμένης σας παρόρμησης να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε και της προειδοποιητικής σκέψης ότι ίσως είστε, επίσης, λίγο απερίσκεπτοι. Ευτυχώς είστε Κριοί, οπότε αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε τον λιγότερο περπατημένο δρόμο, μπορείτε να χειριστείτε οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σας. Και πάλι, μπορεί να θέλετε να σταματήσετε και να σκεφτείτε τις συμβουλές των πιο ψύχραιμων φίλων σας ή την επίδραση που θα μπορούσε να έχει η επιλογή σας στο μέλλον.

Είναι αυτή η συγκρότηση, αυτό που θέλετε μακροπρόθεσμα; Απολαύστε μια εορταστική βραδιά, αλλά μην κοιμηθείτε όλη την ημέρα της Κυριακής. Με τη Σελήνη να μπαίνει στον ρεαλιστικό Παρθένο νωρίς το μεσημέρι, μπορεί να πάρετε ένα πράσινο smoothie για το δρόμο, ενώ διαγράφετε τα εορταστικά σας δώρα από τη λίστα. Προσπαθήστε να βολέψετε και κάποια άσκηση στο ενδιάμεσο – περπάτημα αντί για οδήγηση ή περάστε μια ώρα στο χαλάκι σας της γιόγκα. Θα είστε πολύ πιο παραγωγικοί αφού έχετε κάψει λίγο άγχος.

 

ζωδια Ταύρος
Το ξέρετε ότι πρέπει να έχετε σταθερότερα όρια, αλλά το Σάββατο μπορεί να σας βρει να αμφιταλαντεύεστε. Δεν πειράζει, Ταύροι – δεν είναι έγκλημα να είστε λίγο αδύναμοι, ειδικά από τη στιγμή που μπορεί να είστε τόσο απόλυτα αυστηροί τον περισσότερο χρόνο. Αφήστε την καρδιά σας στο τιμόνι, ακόμα και αν δεν εγκαταλείψετε όλα τα πρακτικά ζητήματα. Είναι μια καλή ημέρα για να βρείτε χρόνο για την οικογένεια και τους αγαπημένους σας, οπότε προσπαθήστε να βάλετε τη δουλειά στην άκρη για αργότερα και να απολαύσετε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Ποιός ξέρει; Ο εσωτερικός σας κύκλος μπορεί να προσφερθεί να σας βοηθήσει με ένα επαγγελματικό σχέδιο που μπορεί να χρειάζεται κάποια επιπλέον διορατικότητα και λίγο λάδωμα.

zodia-taro-45

Την Κυριακή η Σελήνη μπαίνει στον παθιασμένο, παιχνιδιάρικο πέμπτο Οίκο σας και σας βοηθάει να απαλλαγείτε από την κακοδιαθεσία που μπορεί να σας έχει χτυπήσει νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Αφήστε πίσω τη λίστα με τις ευθύνες σας και βγείτε να παίξετε για λίγο. Λίγη περιποίηση χωρίς ενοχή, θα δώσει αέρα στα φτερά σας και πάλι. Καθώς επιστρέφει η λάμψη σας, το ίδιο κάνει και η ρομαντική σας φύση. Σχεδιάστε ένα ραντεβού για δείπνο – και όσο για αυτή τη λίστα ευθυνών; Μια λέξη: ανάθεση.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Δεν υπάρχει ποτέ έλλειψη περιπετειωδών ιδεών εκεί που βρίσκεστε εσείς Δίδυμοι, αλλά το Σάββατο τα ευγενή σχέδιά σας χρειάζονται μια μικρή έρευνα. Κατευθυνθείτε προς μια διερευνητική αποστολή για να τεκμηριώσετε τους ισχυρισμούς σας, ή να διερευνήσετε το κατά πόσο τα οράματά σας είναι βιώσιμα στη σημερινή αγορά. Ακόμα κι αν προσπαθείτε απλά να πείσετε το άλλο σας μισό, ότι η ανακαίνιση της κουζίνας ή η αγορά εισιτηρίων για το Μπαλί θα ήταν μια σημαντική αναβάθμιση, κάντε την έρευνά σας πρώτα. Τα όνειρα μιλούν, τα δεδομένα περπατούν. Ακονίστε κάποιους αριθμούς ή συγκεντρώστε κάποια στατιστικά στοιχεία και θα φτιάξετε μια πιο πειστική υπόθεση.

Θέματα του σπιτιού και της οικογένειας τραβούν την προσοχή σας την Κυριακή, καθώς η Σελήνη περνά στην Παρθένο και στα εγχώρια εδάφη σας κατά το μεσημέρι. Δεν μπορείτε πλέον να αναβάλετε τα ψώνια για τα χριστουγεννιάτικα δώρα, και αν θα κάνετε τη γιορτή στο σπίτι σας, επικοινωνήστε για να επιβεβαιώσετε τη λίστα των καλεσμένων σας. Νιώθετε στρεσαρισμένοι; Δοκιμάστε λίγη φροντίδα και φιλία για να απαλύνετε τα νεύρα σας. Ανάμεσα στις δουλειές σας, συναντηθείτε με ένα φίλο για ένα διάλειμμα για καφέ ή προσκαλέστε τον μαζί για μια κοινή αποστολή!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Καρκίνος
Σταματήστε πριν ψωνίσετε αυτό το Σάββατο. Ακόμα και αν έχετε λεφτά πάνω σας αυτή τη στιγμή, μπορεί να θέλετε να διοχετεύσετε μερικά από αυτά σε έναν ξέχειλο λογαριασμό, για να μειώσετε κάποιο χρέος σας ή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για το μέλλον. Μια αντίθεση ανάμεσα στην Σελήνη από το Λέοντα και την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, σας προτρέπει να εξισορροπήσετε τον προϋπολογισμό σας μεταξύ των καθημερινών εξόδων σας και των μακροπρόθεσμων οικονομικών σας στόχων. Μπορείτε να έχετε τη Fendi σας και να εξοικονομήσετε λεφτά, Καρκίνοι, απλά πρέπει να είστε συνειδητοποιημένοι για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα που βγάλατε δουλεύοντας σκληρά.

Την Κυριακή αναβιώστε τη χαμένη τέχνη της κατά πρόσωπο συνομιλίας. Με τη Σελήνη στην Παρθένο της αναλογικής τεχνολογίας στον Οίκο της φιλία σας, ήρθε η ώρα να μιλήσετε αντί να πληκτρολογήσετε. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας πίσω από την οθόνη ή με κόλπα στα φίλτρα του Snapchat σας. Αν έχετε ξεκινήσει έναν διασκεδαστικό διάλογο, συναντηθείτε σε πραγματικό χρόνο. Σίγουρα αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να υπομείνετε το κρύο, αλλά μόλις βγείτε από το σπίτι δεν θα επιστρέψετε ξανά μέχρι την ώρα του ύπνου.

ζωδια Λέων
Συμφωνούμε στο ότι διαφωνούμε; Το Σάββατο μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας στην αντίθετη πλευρά ενός ζητήματος, με κάποιον που αγαπάτε. Ενώ η Σελήνη στο Λέοντα σας βοηθά να παραμείνετε σταθεροί στην πίστη σας, βεβαιωθείτε ότι δεν φαίνεστε στους άλλους αλαζονικοί ή άκαμπτοι. Ευτυχώς η συμπονετική Αφροδίτη θα βρίσκεται σε αντίθεση με τη Σελήνη, γεγονός που σας βοηθά λίγο να εξετάσετε τουλάχιστον την άλλη πλευρά. Εάν οι πεποιθήσεις σας μπάζουν νερά στην πραγματικότητα, τότε δεν υπάρχει λόγος να απειλείστε από κάποιον που εκφράζει αντίθετη άποψη. Ακόμα κι αν δεν επηρεάζεστε, μπορείτε και πάλι να προσπαθήσετε να καταλάβετε εάν οι απόψεις αυτού του ατόμου προέρχονται από ένα συναισθηματικό επίπεδο.

Σκεφτείτε την τσέπη σας την Κυριακή. Με την ευσυνείδητη Σελήνη στην Παρθένο να περνά από τη ζώνη των χρημάτων σας για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, το πού ξοδεύετε τα μετρητά σας έχει σημασία. Αγαπάτε τις γειτονιές με πολιτισμό και χαρακτήρα; Κρατήστε τις ακμάζουσες υποστηρίζοντας τα τοπικά καταστήματα, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να ξοδέψετε λίγα παραπάνω. Εάν ψωνίζετε online, αναζητήστε μάρκες με κοινωνική συνείδηση και ηθικές πρακτικές.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Παρθένος
Η εξάντληση πλησιάζει! Ακόμα κι αν είστε εξαντλημένοι, είστε φημισμένοι για το ότι συνεχίζετε να προσπαθείτε, Παρθένοι. Με την ευαίσθητη Σελήνη να είναι σε αντίθεση με την Αφροδίτη στη ζώνη της ευημερία σας το Σάββατο, ήρθε η ώρα να σταματήσετε και να εξετάσετε την υγεία σας. Χρειάζεται λίγη ξεκούραση, αλλά πώς θα μπορέσετε να χαλαρώσετε αν δεν τελειώσετε την ενοχλητική σας λίστα με τις δουλειές σας; Βάλτε σε προτεραιότητα τις κορυφαίες δύο τρεις, και στη συνέχεια ανταμείψτε τον εαυτό σας με λίγη ήπια γιόγκα, ένα μασάζ ή μια βραδιά στο σπίτι βλέποντας τηλεόραση με ένα ποτήρι κρασί και φαγητό απ’ έξω.

Η χαρά της ζωής επιστρέφει γύρω στο μεσημεράκι της Κυριακής, με τη Σελήνη να πλέει στην Παρθένο για δύο επιπλέον ημέρες και κάτι. Μην αφήσετε κανέναν να σας περιορίσει με υποχρεώσεις. Θα πρέπει να είστε αυθόρμητοι και μη δομημένοι με τα σχέδιά σας, να φεύγετε και να έρχεστε όποτε θέλετε. Μερικοί από εσάς μπορεί να προτιμήσουν την παρέα του εαυτού τους και μόνο για αυτή τη μέρα. Βουτήξτε σε ένα δημιουργικό έργο ή πηγαίνετε για ένα κυνήγι θησαυρού σε μια καλλιτεχνική αγορά – και μην ακολουθείτε το χρονοδιάγραμμα κανενός, παρά μόνο το δικό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65