ζωδια σαββατοκυριακο 17-18/12 B

ζωδια ωροσκοπιο για ολους σαββατοκυριακο 17-18/12 B

ζωδια Ζυγός
Βγάλτε τη μάσκα, Ζυγοί. Αυτή η χαλαρή και ατάραχη προσέγγιση, μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς από την απόρριψη, αλλά οι άλλοι μπορεί να σας βρίσκουν αδιαπέραστους ή ακόμα και (τι φρίκη!!) βαρετούς. Καθώς καμία από τις δύο περιγραφές δεν ταιριάζει στον πραγματικό σας εαυτό, τι λέτε να χαλαρώσετε τις συναισθηματικές σας άμυνες για λίγο; Δεν προτείνω να ανοίξετε τις πύλες και να αφήσετε να ξεχειλίσει το ατελείωτο προσωπικό σας έπος εδώ. Για την ακρίβεια, σας παρακαλώ να μην το κάνετε. Απλά να έχετε ως στόχο να είστε παρόντες, ευπαρουσίαστοι και πρόθυμοι να μοιραστείτε την ανθρώπινη πλευρά σας. Θα βοηθήσετε τους άλλους να χαλαρώσουν και θα τους εμπνεύσετε να είναι πιο ανοιχτοί και οι ίδιοι.

Την Κυριακή υποχωρήστε πίσω στο καβούκι σας, ενώ η Σελήνη παρασύρεται στην Παρθένο και τον δωδέκατο Οίκο σας της επούλωσης των πληγών. Πριν να μπορέσετε να είστε εκεί για κάποιον άλλο, ίσως χρειαστεί να εφοδιάσετε με καύσιμα τη δική σας δεξαμενή. Κάντε ένα διάλειμμα από το να τσεκάρετε μονίμως τις ειδήσεις ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ή ρίχνετε μόνο μια γρήγορη ματιά κάθε λίγες ώρες). Διαβάστε για τη δική σας ευχαρίστηση ή σχεδιάστε ένα μασάζ. Όταν έχετε ξεκουραστεί αρκετά, σκεφτείτε να καθαρίσετε μια γωνιά του σπιτιού σας. Μπορεί να βρείτε μερικά σπουδαία πράγματα για να χρησιμοποιήσετε τις γιορτές – και να ανοίξετε κάποιο χώρο δίνοντάς του ανάσα από τα περίσσεια πράγματα.

 

ζωδια Σκορπιός
Η Σελήνη του Σαββάτου είναι στο φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας και σας κάνει να επικεντρώνεστε σε ένα στόχο, με καμία διάθεση να αποσπαστεί η προσοχή σας από το πρόγραμμά σας. Αλλά η αντίθεσή της με την επικεντρωμένη στην καρδιά Αφροδίτη, να φροντίζει τον τέταρτο Οίκο σας, υποδεικνύει μια ανάγκη για ευαισθησία. Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε ένα ανθρώπινο άγγιγμα, στην προσπάθειά σας να τελειώσετε τις δουλειές σας. Αντί να γαβγίζετε διαταγές, αφιερώστε μια στιγμή στο να συνδεθείτε με τους ανθρώπους, ρωτήστε τους τι κάνουν ή πείτε τους ένα ευχαριστώ. Εάν δεν μπορείτε να πάρετε ένα λεπτό για να το κάνετε αυτό, τότε ίσως πρέπει να επανεξετάσετε τον τρόπο που έχετε οργανώσει τη μέρα σας.

zodia-taro-45

Την Κυριακή η Σελήνη στην Παρθένο, σας υπενθυμίζει ότι τα πολλά χέρια κάνουν πιο ελαφριά τη δουλειά. Ενώ μπορεί να είστε επιφυλακτικοί απέναντι στο να ζητήσετε υποστήριξη- δεν θέλετε να επιβαρύνετε τους άλλους ή να τους έχετε υποχρέωση – θα σας πάρει δέκα φορές περισσότερο το να προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε αυτή την αποστολή μόνοι σας. Βάλτε και λίγη Βιταμίνη Δ (διασκέδαση δηλαδή) στην ημέρα σας. Κάντε ένα διάλειμμα από τη δουλειά σας, χαλαρώστε και θα επιστρέψετε με ανανεωμένη ενέργεια και δημιουργικότητα, στην αποστολή που έχετε να αντιμετωπίσετε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Προσοχή: Το Σάββατο μπορεί να υποσχεθείτε πολλά και να κάνετε λίγα, καθώς τα αστέρια επισκιάζουν την ικανότητά σας να καταλάβετε τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν. Ακόμα κι αν είστε πρωταθλητές στην πολυπραγμοσύνη, προσέξτε την τάση σας να αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να αντέξετε. Η ίδια προειδοποίηση ισχύει και για αυτά που λέτε. Λίγη αυτολογοκρισία δεν είναι πάντα κακή, ειδικά αν δεν ξέρετε καλά όλα τα γεγονότα. Όταν νιώθετε ότι πιέζεστε αλλά ταυτόχρονα δεν είστε έτοιμοι να πάρετε μια απόφαση, οι λέξεις «επιτρέψτε μου να κοιτάξω το πρόγραμμά μου και να σας πω τότε» θα κάνουν θαύματα.

Το βράδυ του Σαββάτου εξετάστε το ενδεχόμενο να φύγετε από την πόλη για λίγες ώρες, ακόμη και για μια ανανεωτική διανυκτέρευση κάπου αλλού. Κατά το μεσημεράκι της Κυριακής η Σελήνη γλιστρά στην Παρθένο, και στον προσανατολισμένο στους στόχους δέκατο Οίκο σας. Ξαφνικά θα έχετε την αντοχή να οργώσετε κάποιους καθυστερημένους στόχους για το τέλος του έτους. Κάντε μια λίστα και ελέγξτε τη δύο φορές: μπορεί να έχετε να κάνετε λιγότερα από όσα πιστεύει το αγχωμένο μυαλό σας. Δεδομένου ότι είναι Κυριακή, ανακατέψτε μερικές υποχρεώσεις με κάποια κοινωνικοποίηση. Προσκαλέστε ένα φίλο για να δείτε μια ταινία, ενώ εσείς τυλίγετε δώρα ή προετοιμάζετε τα υλικά για το γεύμα των γιορτών.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Αιγόκερως
Μήπως οι επιθυμίες σας ξεπερνούν τον προϋπολογισμό σας; Το Σάββατο ξεκαθαρίστε τα καθημερινά σας έξοδα και έσοδα, πριν μπλοκάρετε το πλαστικό σας χρήμα. Ελέγξτε για υψηλά επιτόκια και τυχόν κρυμμένα κόστη αν αποφασίσετε να αγοράσετε με πίστωση. Αυτό που μπορεί να σκέφτεστε ως «επένδυση» (π.χ. μια ακριβή τσάντα ή ένα πολυτελές μοντέλο αυτοκινήτου) μπορεί να υποτιμηθεί στην πραγματικότητα το δευτερόλεπτο που θα φύγετε από το κατάστημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθείτε, απλά να γνωρίζετε πού ακριβώς μπλέκετε.

Την Κυριακή θα νιώσετε τη ζεστασιά στην κοιλιά σας να επιστρέφει, καθώς η Σελήνη στην Παρθένο εγκαθίσταται στον παθιασμένο και βασισμένο στις αρχές ένατο Οίκο σας. Μια πολιτικά φορτισμένη συζήτηση θα μπορούσε να ανεβάσει τους τόνους γρήγορα, αλλά δεν θα πρέπει να υποχωρήσετε από την πρόκληση. Για να αποφύγετε τη μόνιμη διαμάχη, κάντε ό,τι μπορείτε για να κατανοήσετε την οπτική του άλλου ατόμου. Αν θέλετε να διαλύσετε τα επιχειρήματά του, κατανοήστε αυτό που σας λέει πραγματικά στην αρχή. Ποιος ξέρει; Μπορεί η οπτική σας να είναι πιο κοινή απ’ όσο πιστεύατε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος
Προειδοποίηση ευχαρίστησης των άλλων! Δεν είστε σε καμία διάθεση για σύγκρουση το Σάββατο, αλλά αν τα πάτε καλά με τους άλλους με δικό σας κόστος, αυτό θα μπορούσε να γυρίσει εναντίον σας και να σας δαγκώσει. Βεβαιωθείτε ότι εκφράζετε τις απόψεις, τις ανάγκες και τις ανησυχίες σας, πριν υπογράψετε πάνω στη διακεκομμένη γραμμή. Οι πιθανότητες είναι να μην προσπαθεί κανείς να σας εκμεταλλευτεί τώρα. Αλλά αν θέλετε τα πράγματα να είναι δίκαια ανάμεσά σας, μιλήστε αντί να περιμένετε από τους άλλους να διαβάσουν το μυαλό σας. Υπάρχει πάντα χώρος για διαπραγμάτευση, Υδροχόοι. Μην συμβιβάζεστε με όρους που δεν λειτουργούν υπέρ σας.

Σχεδιάστε να κοιμηθείτε ως αργά την Κυριακή – ή να γυρίσετε πίσω στο κρεβάτι μετά το πρωινό. Με μια καυτή Σελήνη στον όγδοο Οίκο σας, μπορεί να βρεθείτε σε μια στοργική αγκαλιά με κάποιον ξεχωριστό. Χρειάζεστε μήπως λίγο χρόνο για τον εαυτό σας; Αντιμετωπίστε την Κυριακή σαν μια προσωπική απόσυρση. Ακυρώστε τα σχέδιά σας και κάντε ό,τι χρειάζεται για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, είτε πρόκειται για ένα σόλο ταξίδι για ψώνια είτε για μια μέρα στον καναπέ βλέποντας ταινίες.

ζωδια Ιχθύες
Προειδοποίηση για άγχος! Έχετε μια μεγάλη λίστα με ευθύνες και μικρό εύρος προσοχής το Σάββατο. Πώς πάει αυτό για εσάς, Ιχθύες; Χαρίστε στον εαυτό σας μερικά διαλείμματα αποκατάστασης ανάμεσα στις δουλειές σας. Ακούστε μουσική, χορέψτε για πέντε λεπτά, εισπνεύστε κάποια καταπραϋντικά έλαια αρωματοθεραπείας. Μια δόση λεβάντας ή κάνα δυο ασκήσεις γιόγκα, θα καθαρίσουν το μυαλό σας και θα σας βοηθήσουν να τελειώνετε τις δουλειές σας. Επίσης βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι που έχετε στρατολογήσει για να σας υποστηρίξουν, σηκώνουν το βάρος τους. Δεν θέλετε να τους ελέγχετε, αλλά θα πρέπει να λογοδοτήσουν όλοι το ίδιο.

Βάλτε κάτω τη λίστα των υποχρεώσεών σας την Κυριακή και βρείτε χρόνο για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Με τη Σελήνη στην Παρθένο και στον Οίκο της σχέσης σας, βγείτε για καφέ με το άλλο σας μισό ή με τους καλύτερούς σας φίλους και θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε πιο γειωμένοι και λογικοί. Είναι καιρός να προτείνετε μια συνθήκη ειρήνης με κάποιον που αγαπάτε; Την Κυριακή θα είστε πρόθυμοι να βρείτε αμοιβαίες νίκες – χωρίς να υποχωρείτε από μια σημαντική στάση. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε μια συμβιβαστική λύση, μπορείτε στοργικά να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66