ζωδια σαββατοκυριακο 19 -20/08 A

SONY DSC

ζωδια σαββατοκυριακο 19 -20/08 A

ζωδια Κριός
Μπορεί να είστε οι πολεμιστές του ζωδιακού, Κριοί, αλλά οι πλανήτες του Σαββάτου σας παροτρύνουν να αφήσετε κάτω το σπαθί σας. Με τη Σελήνη να πλησιάζει την ειρηνική Αφροδίτη στον τέταρτοΟίκο σας, είναι ασφαλές να δείξετε την πιο μαλακή πλευρά σας. Ακόμη και αν έχετε να κάνετε κάποια δουλειά το Σαββατοκύριακο, μην κάνετε τα πάντα αυστηρά επιχειρηματικά. Συνδεθείτε σε προσωπικό επίπεδο και προβάλλετε την αίσθηση του χιούμορ σας.

Κρατήστε το βράδυ του Σαββάτου για τους πιο κοντινούς και αγαπημένους σας, είτε με την οικογένειά σας είτε με τους φίλους σας. Θα είστε πιο χαρούμενοι στο σπίτι σας, οπότε γιατί να μην τους προσκαλέσετε για δείπνο; Εκτός αυτού, το σπίτι θα σας παρέχει επίσης την απαραίτητη προστασία για να αγγίξετε ευαίσθητα θέματα, αν επιλέξετε να το κάνετε.

 

Καθώς η Σελήνη περνάει στον παιχνιδιάρικο Λέοντα την Κυριακή και ενεργοποιεί τον πέμπτο Οίκο σας της διασκέδασης, σκεφτείτε έρωτα, δημιουργικότητα, καλό ντύσιμο, βόλτες και πλάκα. Αφήστε το άγριο παιδί μέσα σας να οδηγήσει, Κριοί, και σίγουρα θα περάσετε καλά. Για την ακρίβεια, κάτω από αυτή τη ανάλαφρη σεληνιακή ενέργεια, το να προσπαθήσετε να παραμείνετε μέσα μπορεί να σας προκαλέσει απογοήτευση και ακατάλληλες συμπεριφορές. Γι’ αυτό στείλτε αυτό το καυτό Snapchat και μείνετε ξύπνιοι πέρα από την ώρα του ύπνου σας. Απλά δηλώστε εκ των προτέρων τα όριά σας και μην τα ξεπεράσετε.

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Ταύρος
Το μεγάλο κόλπο για το Σάββατο: στοχεύετε στους διαλόγους, όχι στους μονόλογους. Η Σελήνη φτιάχνει ομάδα με την κυβερνήτη σας την ευγενική Αφροδίτη, στο επικοινωνιακό τρίτο Οίκο σας, και σας στέλνει μια ήπια υπενθύμιση ότι οι συνομιλίες είναι αμφίδρομες. Με άλλα λόγια, Ταύροι, κρατήστε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας και συντονιστείτε με του άλλου ατόμου. Η ακρόαση μπορεί να σας διδάξει κάτι νέο και να δείξει σεβασμό. Πριν τελειώσει το βράδυ, μπορεί να συναντήσετε το άλλο σας δυναμικό μισό.

Την Κυριακή, όταν η Σελήνη περάσει στον Λέοντα και στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας, καθίστε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο και κάντε μια συζήτηση από καρδιάς, ειδικά αν είναι ένας φίλος που το έχει ανάγκη. Αυτό θα δείξει πιο έντονα από τα λόγια το πόσα σημαίνει για εσάς. Μπόνους για εσάς: τα επίπεδα του άγχους σας θα μειωθούν και ο δεσμός της φιλίας θα σας υπενθυμίσει τι έχει μεγαλύτερη σημασία.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Διπλοκλειδώστε τα λεφτά σας, Δίδυμοι. Το Σάββατο, η Σελήνη και η πολυτελής Αφροδίτη απελευθερώνουν τις ορμές σας για καταναλωτική θεραπεία, καθώς βρίσκονται μαζί στον Οίκο της πολυτέλειας. Τα έξοδα είναι μια μεγάλη πιθανότητα, αχ – οι ενοχές! Οι πολυτέλειες επιβάλλονται από τα αστέρια, αλλά μόνο αν έχετε δημιουργήσει χώρο στον προϋπολογισμό σας για τέτοιες πρόσθετες παροχές. Αν δεν έχετε τα κονδύλια, κλειδώστε τις κάρτες σας. Μπορεί να μην σας φανεί τίποτα τρομερό εκείνη τη στιγμή, αλλά αργότερα θα το μετανιώσετε.

Εάν παίρνετε πάρα πολλά πράγματα πολύ προσωπικά, η ανάλαφρη Σελήνη στον Λέοντα της Κυριακής μπορεί να φέρει πίσω κάποια αίσθηση ελαφρότητας. Με τη Σελήνη να φωτίζει τον εκφραστικό τρίτο Οίκο σας, αυτόν που σχετίζεται με το επικοινωνιακό ζώδιό σας, θα είναι πολύ πιο εύκολο να διώξετε τη βαριά αύρα. Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, Δίδυμοι, κάντε ένα αστείο. Το ευκίνητο πνεύμα σας μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε εκείνο το βουνό άγχους ή νευρικότητας, στο μικρό εμποδιάκι που πιθανώς είναι πραγματικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια Καρκίνος
Η φροντίδα όλων των άλλων έχει εκμηδενίσει τις δικές σας ανάγκες για άλλη μια φορά, Καρκίνοι, αλλά αυτό αλλάζει το Σάββατο. Με τη Σελήνη και την πολυτελή Αφροδίτη να αγκαλιάζονται στο ζώδιό σας, βάλτε τις επιθυμίες σας μπροστά και στο κέντρο. Παρόλο που είστε εξαιρετικά καλοί στο να αντιμετωπίζετε τις επιθυμίες των ανθρώπων, δεν είναι δίκαιο να περιμένετε από τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας με το να αισθάνεστε απογοήτευση επειδή δεν σας το ανταποδίδουν, απλώς ζητήστε αυτό που χρειάζεστε. Αφήστε την ανεξάρτητη πλευρά σας να παίξει επίσης. Ξαναπιάστε ένα έργο που σας παθιάζει ή κάντε μια τολμηρή κίνηση για να επιταχύνετε την άνοδό σας στη σκάλα. Και αν επιθυμείτε ένα μασάζ, διαλέξτε το πολυτελές πακέτο.

Την Κυριακή μπορεί να ξυπνήσετε με μια παραγωγική διάθεση. Συγκεντρώστε την εστίασή σας σε ένα πράγμα και μόνο σε αυτό. Με τη Σελήνη στον εργατικό δεύτερο Οίκο σας, μπορείτε να πετύχετε πολλά αν καταφέρετε να αποκλείσετε τους περισπασμούς. Σιγάστε το τηλέφωνό σας και πάρτε το μακριά από το πεδίο όρασής σας. Ακόμα κι αν έχετε μακρά λίστα υποχρεώσεων, μην του ρίξετε ούτε μια ματιά. Απλά επιλέξτε δύο ή τρία αντικείμενα υψηλής προτεραιότητας και αντιμετωπίστε το ένα μετά το άλλο. Πριν τελειώσει το Σαββατοκύριακο, θα γιορτάσετε τη μετατροπή των «πρέπει» σε «πάει»!

zwdia shmera

ζωδια Λέων
Απελευθερώστε αυτή τη δυσαρέσκεια, Λέοντες, σας τραβάει κάτω. Η ήπια συγχώνευση της Σελήνης και της ευγενικής Αφροδίτης του Σαββάτου, συμβαίνει στον δωδέκατο Οίκο σας του κλεισίματος. Δείτε πραγματικά τα συναισθήματά σας και δώστε στον εαυτό σας το χώρο να τα επεξεργαστεί. Αλλά εξετάστε το ενδεχόμενο να επεκτείνετε το όφελος της αμφιβολίας στο παραβατικό μέρος. Ίσως να μην ήξεραν ότι ξεπερνούσαν τα όριά σας. Εμπιστευθείτε ελεύθερα το αξιόπιστο ημερολόγιό σας ή γράψτε τα συναισθήματά σας χωρίς να λογοκρίνετε τον εαυτό σας. Στραφείτε σε έναν συμπονετικό φίλο που σας επιτρέπει να τα βγάλετε από μέσα σας, αλλά σας σταματά πριν μετατραπεί η συζήτηση σε πάρτι αυτολύπησης. Μόλις τα βγάλετε όλα από το σύστημά σας, η συγχώρεση θα έρθει φυσικά.

Την Κυριακή σταματήστε να παίζετε τους δημοσκόπους, Λέοντες. Έχετε πάρει περισσότερες από αρκετές γνώμες, οι υπόλοιπες μπορεί να κάνουν το κεφάλι σας να εκραγεί! Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας όλη την ημέρα, θα έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση και ορμή να βάλετε ένα σχέδιο σε δράση και να προχωρήσετε. Ελέγξτε τις προτάσεις που έχετε μαζέψει και κάντε την κατάδυση με το κεφάλι πρώτα. Ακόμα κι αν δεν είναι τέλειο, αρκεί για να ξεκινήσετε. Μπορείτε πάντα να επιστρέψετε και να το διορθώσετε, αρκεί να υπάρχει ένα πραγματικό «αυτό» για να διορθώσετε!

taro-oroskopio-54

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Παρθένος
Οι φίλοι σε υψηλές θέσεις είναι χρήσιμοι το Σάββατο. Εάν η λίστα των VIP επαφών σας χρειάζεται ορισμένες ενισχύσεις, ξεκινήστε τη δικτύωση. Θέλει περισσότερα από το να γεμίζετε το πορτοφόλι σας με επαγγελματικές κάρτες, πρέπει να επενδύσετε για να κάνετε συνδέσεις που δεν θα ξεχαστούν. Αντί να κάνετε κουβέντα για τον καιρό, κάντε αυθεντικές ερωτήσεις. Αν είστε Παρθένοι σε ζήτηση, μην το παρακάνετε προσπαθώντας να συναντήσετε ιδιωτικά κάθε μία από τις επαφές σας. Με τη Σελήνη να φωτίζει τον τομέα της ομαδικής δραστηριότητας, συσπειρώστε το περιβάλλον σας απόψε και αφήστε τους πάντες να περάσουν καλά.

Την Κυριακή, μια απαλή πινελιά είναι πιο αποτελεσματική από την σκληρή αγάπη. Με τη Σελήνη στον Λέοντα και στον δωδέκατο Οίκο σας της συγχώρεσης, του κλεισίματος και της επούλωσης, ίσως να εκπλαγείτε από τις συναισθηματικές σας απαντήσεις. Οι πλανήτες είναι τέλεια ευθυγραμμισμένοι για να ανοίξουν τους δακρυγόνους πόρους σας και το τσάκρα της καρδιάς, και να σας δώσουν μια θεραπευτική δόση κατανόησης. Αποκτήστε πρόσβαση στο σύστημα υποστήριξής σας και ενημερώστε τους πόσα σημαίνουν για εσάς. Την επόμενη φορά που θα τους χρειαστείτε, θα τρέξουν. Εάν κρατούσατε μια κακία, κάντε ένα βήμα προς τη συγχώρεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia